• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaptır canım olur mu hem seni hem bebeği yenidogan tetanozuna karşı korur.doğum yapacağın hastanenin ne kadar steril olduğunu bilmiyorsun sonuçta

İşte tam bu sebepten hareket hissedilince yapılıyor 20. Haftadan sonra bebek için en zararsız dönem anneye diş gibi falan müdahale yapılacaksa bu dönemde yapılır ki bebeğe başka bir sebepten birşey olursa asidan bilinmesin diye.bebeğe bir zararı kesinlikle yok tersine yenidogan tetanozuna karşı koruyor

Olur canım ilk dozun 24. Haftaya kadar süresi var
benimde disim agrimaya basladi dr a dicem. dis bebege zarar veriomus dogrumu. zararli olsa yapilmaz ama insan korkuo yinede bende yaptrmayi dusunuorm

atakentten aldım canım eminyete indirimli diye o yüzden aldım yine oradan, nilgün hanımın boşmuş birtek, aslında içim uzmanlarda kaldı gerçekten ama 62 lira muyane orada ya, atakentte 15 tl
cok iimis valla dogum ne kdra dusuo acaba.
bazı erkekler gerçekten bizden iyi ütü yapıyolar. ben bazen kötü ütülüyorum mahsus bidaha ütületmesin diye. alıyo heryerini buruşturuyo manyak kocam. sonrada patronu bana kızıyo funda şu adamı ütüsüz yollama diye ben utanıyom ütülüyom mecbur :KK45:
hahaha valla benim adam kiz olacakms ters dogmus okdr becerikli ;) senin taktik ters tepmis ;)

Yaptır canım olur mu hem seni hem bebeği yenidogan tetanozuna karşı korur.doğum yapacağın hastanenin ne kadar steril olduğunu bilmiyorsun sonuçta

Yok canım yaptırmayacağım, doktorum istemedi ona güveniyorum, mutlaka vardır bir bildiği yoksa benim bebeğin sağlığını riske atmaz :)

oda cok ii yalovada 2500liradan asagi dogum ucreti yok. oda cok yaa.bende rentip a gidiorm baharla kardes hastaneymis dogum ucreti normali 1000 sezeryan 1300 mi neymis

Kızlar bebişin hareketlerini artık net hissediyorum, hatta dün eşimle dizi izlerken resmen karnımı tepikledi, hemen karnımı açtım eşimle sessizce izledik, karnımda dalgalanma oluştu çok güzeldiii benim bebeğin eşi aşağı ve arkadaymış, bir de çok zayıf olduğumdan göründü:nazar::nazar::nazar::KK46:
ayy ne guzel aksam bende hissettm esime daha cok kucuk acsamda goremezsn dedim gorebilirmiydik bilmiorm ama benimki bi an geldi gecti tembel yavrum benim ;)

ayy ne guzel aksam bende hissettm esime daha cok kucuk acsamda goremezsn dedim gorebilirmiydik bilmiorm ama benimki bi an geldi gecti tembel yavrum benim :KK66:
benim de öyle bir an geldi geçti sonra 1 dakikadan fazla izlemişizdir hareketlensin diye piskopata bağladım acıp acıp bakıyorum napıon oglum die kendi kendime konşuuyorum falan :KK57:

Back
X