• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elimde degil tatlım :/ ne yapacağım karar vermedim henüz. .eşimi geliyo şimdi işten onla oturup bi karara variriz sanirim
Dualarımız seninle canım, çoğu arkadaşımız yazmış 3'lünün çok da belirleyici olmadığını güzel meleğin inşAllah sağlıcakla gelir dünyaya strese sokma kendini de onu da

Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
umuyorum ki boşuna telaş yapmış ve üzülmüş olursun, sonuç ne olursa olsun tek dr ya da hastaneyle yetinmemeni öneririm. umarım güzel haberlerle dönersin buraya

2li test sonucumda hicbise yoktu hersey yolundaydi

canım amniyosentez yaptırmadan başka bı hastanede başka bır doktorada 3lü test yaptır ve 2lıyle 3lu testlerının sonuclarını göster derım . biliyosun amnıyosentez cıdden rısklı bısey, 2 lı testte herseyın normal cıkıp 3lüde sorun görülmesi ılgınc , tahlıl sonucları bıle yanlıs degerlendırılmıs olabılır çünkü 2 li test cok daha güvenılır 3lüye göre. doktorun ne dıyo bu duruma?

Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
canım bu değerde kesin değil ki bence kötü düşünme. inşallah sağlıklı doğacak bebeğin.ikili kaç çıkmıştı peki? başka biyerde daha mı yaptırsan acaba?

2li test sonucumda hicbise yoktu hersey yolundaydi

Merhaba canım
Benim de ikili testimde pap a değeri düdük çıkmıştı doktorum hemen aradı ve hiç panik yapma elimde senden daha da düşük çıkmıştı dedi kızı şu an 7 yaşlarında felan. Neyse amniyosentez asla düşünmem bile tıp çok ilerledi dedi artık anne kanindan bütün olasılıklar araştırılıyor yurt dışına gönderiliyor kan en gec 10 güne cevap geliyor harmony nifty gibi firma isimlerine göre değişiyor. Biraz maliyetli 2250lira ödeme yaptık biz ama % 99 risk yoktur cevabı geldi.Zaten bu testler Allah korusun çocukta vardır yada yoktur diye netice veriyor hemde % 99 hatta cinsiyet taraması da yapıyor. Artık 3 lu 4 lu gerek yok dedi doktorum. Amniyosentez riskli bebeğin suyuna müdahale ediyor sonuçta bu testi araştırın derim arkadaşım bu arada benim ense kalınlığıda burun kemigide mevcuttu.Bunlar pc programının verdiği riskler adı üzerinde risk sana kesin sonucu vermesi beklenemez

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim..esim geldi işten hemen oturduk konuştuk sonuç ne olursa olsun esim bebekten sıvı alinmasina karşı. .alınıp sonuç kötü ciksa sonuç değişmeyecek nasılsa diyo..nolur melegime dua edin..yarın yaptirabilirsem 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yaptiricam

canım bence sakın yaptırma..allah korusun bir sey cıksa aldırcak mısın önce bunu düşün.benm ablama 1:60 risk dendi cok ağladı cok üzüldü amniyosentez için cok ısrar ettilr ama aldırmam dediği için yaptırmadı hiç unutmuym doğumdan sonra sordgu ilk sey bebek sağlıklı mı oldu.suan kızı 6 yaşında ve cok şükür cok sağlıklı hatta cok da zeki yasıtlarına göre.2.bebeğinde hiçbir testi yaptrmadı ablam cok sükür o da sağlıklı.hamileliği zehir olmuştu.ayrıca 2li tarama testi daha ayrıntılı sonuç veriyor benm doktrmn dediği bu.hatta ikili tarama testine göre 3.lüyü yaptırma dedi bana.senin de 2li normal cıkmış anladıgım kadaryla..içini ferah tut ve dua et bol bol.cok zor eminim ama güzel düşün rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim..esim geldi işten hemen oturduk konuştuk sonuç ne olursa olsun esim bebekten sıvı alinmasina karşı. .alınıp sonuç kötü ciksa sonuç değişmeyecek nasılsa diyo..nolur melegime dua edin..yarın yaptirabilirsem 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yaptiricam
yaşadığın endişe için geçmiş olsun öncelikle. ilk gebeliğimde aynı korkuyu ben de yaşamıştım cupcakeask ın da dediği gibi nifty testi yaptırmıştık, o 100% e yakın sonuç veriyor, 99,98593483 falan gibi uzantısı var, ben acıbadem kozyatağı hastanesinde yaptırmıştım. Bu sene yaşından dolayı ablama da harmony testi yaptılar bursa acıbadem de. iki testin de fiyatları 2250-3000 arasında. eğer emin olmak istiyorsan yaptırabilirsin. ama sonuç ne olursa olsun kabulüm nasıl olsa doğuracağım dersen tevekkül Allah..

şimdi farkettim de, hamileliğimden beri kalabalığa çıkmamışım, iyi mi... :KK70:
doktor kanamamdan dolayı çarşı pazar gezmesini yasaklamıştı. ondan bir yere gitmedim hiç. işe falan gidip geliyorum da, mahalle arası. rahat gidip geliyorum.
bende metrodan indigmde bi curcuna oluo ozaman duruyorum milletn gtmesini bekliorum yoksa cantalari biyerime patlatcaklarmis gbi gelio. arkasini pat die donuolar carpisioz elim tetikte oluo refkles hemen itiorum onlari ;)

canım bence sakın yaptırma..allah korusun bir sey cıksa aldırcak mısın önce bunu düşün.benm ablama 1:60 risk dendi cok ağladı cok üzüldü amniyosentez için cok ısrar ettilr ama aldırmam dediği için yaptırmadı hiç unutmuym doğumdan sonra sordgu ilk sey bebek sağlıklı mı oldu.suan kızı 6 yaşında ve cok şükür cok sağlıklı hatta cok da zeki yasıtlarına göre.2.bebeğinde hiçbir testi yaptrmadı ablam cok sükür o da sağlıklı.hamileliği zehir olmuştu.ayrıca 2li tarama testi daha ayrıntılı sonuç veriyor benm doktrmn dediği bu.hatta ikili tarama testine göre 3.lüyü yaptırma dedi bana.senin de 2li normal cıkmış anladıgım kadaryla..içini ferah tut ve dua et bol bol.cok zor eminim ama güzel düşün rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Sagol canim..dedim ya sonuç değişmeyecek ve 2li testimde bi sıkıntı yoktu ense kalinligi hersey normaldi ama elde değil işte. .esim çok karşı çıkıyo sıvı alımına bende zaten onun gibi düşünüyorum bakalım hayirlisi

Canım yaptırdığın yer neresi araştırma ya da devlet hastanesiyse referans değerleri biraz daha düşük oluyor normale göre amniyosentez yapılsın diye.kendini boşa hırpalama değerin öyle abartı bir değer değil zaten.

Sagol canim..dedim ya sonuç değişmeyecek ve 2li testimde bi sıkıntı yoktu ense kalinligi hersey normaldi ama elde değil işte. .esim çok karşı çıkıyo sıvı alımına bende zaten onun gibi düşünüyorum bakalım hayirlisi
2li test normalse hiç inanma 3luye 3lunun yapılmasına bile gerek yoktu hatta kendine bosa zehir etme hamileligini

yaşadığın endişe için geçmiş olsun öncelikle. ilk gebeliğimde aynı korkuyu ben de yaşamıştım cupcakeask ın da dediği gibi nifty testi yaptırmıştık, o 100% e yakın sonuç veriyor, 99,98593483 falan gibi uzantısı var, ben acıbadem kozyatağı hastanesinde yaptırmıştım. Bu sene yaşından dolayı ablama da harmony testi yaptılar bursa acıbadem de. iki testin de fiyatları 2250-3000 arasında. eğer emin olmak istiyorsan yaptırabilirsin. ama sonuç ne olursa olsun kabulüm nasıl olsa doğuracağım dersen tevekkül Allah..
Yarın 3lu testi tekrar yaptiricam..ve ayrıntılı ultrasona giricem. Yavrum o benim Kıyamam ki ona

Back
X