• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın 3lu testi tekrar yaptiricam..ve ayrıntılı ultrasona giricem. Yavrum o benim Kıyamam ki ona
canım Allah yardımcın olsun bence sıkıntı yapma, bak herkes aynı şeyi söylüyor, benim şimdiki gebeliğimde 2li test sonuçları iyi geldiği için doktorum 3lüye gerek bile yok dedi..

Kızlar cinsiyetimiz belli oldu %100 kız:KK76::KK71:

hayırlı olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıcakla İnşaallah.

bende metrodan indigmde bi curcuna oluo ozaman duruyorum milletn gtmesini bekliorum yoksa cantalari biyerime patlatcaklarmis gbi gelio. arkasini pat die donuolar carpisioz elim tetikte oluo refkles hemen itiorum onlari :KK66:

metro zordur ya. çok kalabalık oluyor. Allah kolaylık versin.

Kızlar tetanoz aşımı yaptırdım ben bugün. Druma sordum sağlık ocağının dediği vakitte yaptır tabiki dedi.Sağlık ocağıda bugüne randevu vermişti... İnternettede 17 haftadan sonra yapılabilir diyo... Ben de bugün 18+3 üm

Yarın 3lu testi tekrar yaptiricam..ve ayrıntılı ultrasona giricem. Yavrum o benim Kıyamam ki ona
İyi sonuçlar alırsın inş canım. Hiç takma kafana bir çoğumuz 3 lüyü yaptırmadık bile. Hayatında 2 3 kez yaşayacağın hamilelik heycanını mutluluğunu kaybetme. Bebişini hisset onunla konuş bak nasıl stres olmuştur annesi

İyi sonuçlar alırsın inş canım. Hiç takma kafana bir çoğumuz 3 lüyü yaptırmadık bile. Hayatında 2 3 kez yaşayacağın hamilelik heycanını mutluluğunu kaybetme. Bebişini hisset onunla konuş bak nasıl stres olmuştur annesi
2 gundur durgundu ama sabahtan beri ben burdayım annecik diyo sürekli :)

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim..esim geldi işten hemen oturduk konuştuk sonuç ne olursa olsun esim bebekten sıvı alinmasina karşı. .alınıp sonuç kötü ciksa sonuç değişmeyecek nasılsa diyo..nolur melegime dua edin..yarın yaptirabilirsem 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yaptiricam
canım cupcakeask cupcakeask ın bahsettiği yöntemi ben de duymuştum, maddi olaak sıkıntı olmayacaksa bu yöntemi deneyin bence, benim bir duydugum yöntemde kan alınıyor almanyaya gönderiyorlarmış orda çıkıyormuş yüzde oranı belki aynısıdır bilmiyorum ama doktora sorun amniyosentezden daha iyi

Sana en güzel desteği bebiş veriyo bak korkma diyo resmen . hiç bir doğruluk payı olmayan test için minnak yavruyu strese sokmaya değer mi canım benim
Çok haklısın canım..zaten Babamız okadar metanetliydi ki,çok mutlu etti bu beni..herseye rağmen o bizim kızımız dedi kaale bile alma yırt at sonuçları dedi..benim üzülmemi hiç istemiyo zaten..onun desteğiyle kendime geldim bayagi..ve nerde okusam böyle riskli çıkıpta sapasağlam yavrulari doğmuş hep. Herkes karşı sıvı alınmasına. Biraz daha iyiyim suan daha sakinim

canım cupcakeask cupcakeask ın bahsettiği yöntemi ben de duymuştum, maddi olaak sıkıntı olmayacaksa bu yöntemi deneyin bence, benim bir duydugum yöntemde kan alınıyor almanyaya gönderiyorlarmış orda çıkıyormuş yüzde oranı belki aynısıdır bilmiyorum ama doktora sorun amniyosentezden daha iyi
Evet aynı testler..3000tl civarı maliyeti ama sanırım onu da yaptirmicam kuzum

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim..esim geldi işten hemen oturduk konuştuk sonuç ne olursa olsun esim bebekten sıvı alinmasina karşı. .alınıp sonuç kötü ciksa sonuç değişmeyecek nasılsa diyo..nolur melegime dua edin..yarın yaptirabilirsem 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yaptiricam
allah yardımcın olsun canım

Back
X