• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok şükür bebeğim iyi 280gr olmuş :)) tansiyonum düşmüş bu haftalar tansiyon oynaması olurmuş ama yorma kendini dedi doktor. İlk doktorum gibi yok ya sanırım ona tekrar dönucem

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldik bizim minik hep yuzustu yatti pek hareketli degildi oysa cikolata yemistim su icmistim.
Çok şükür hersey normal.
Rahim agzi uzunluguda gayet iyiymis erken dogum riskimiz gorunmedi.
Mesane böbrek damarlar kan akışı boyu kilosu hersey cok guzel çıktı elhamdülillah hatta 1 hafta öndeyiz.. Araligin son haftasi suan icin doğum ama bakalim zaman ne gostericek hayırlısı olsun bebeğim ya namaz kılar gibiydi masallah ona :KK74: Rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallah kızlar..
Bu arada ocean plus 1200 mg omega 3 e basladim.
Cuma gunude tetanoz aşısı yaptircam.Sanirim bi kac doz oluyormus aşı.
maşallah canım gözün aydın. ya çok fazla hapta yutma kız.

Kızlar çok şükür bebeğim iyi 280gr olmuş :)) tansiyonum düşmüş bu haftalar tansiyon oynaması olurmuş ama yorma kendini dedi doktor. İlk doktorum gibi yok ya sanırım ona tekrar dönucem
baş dönmen tansiyondanmıymı. çıkmadık hastalık kalmadı bizdede yahu. neyseki kalıcı değil bitanem. oturup kalkerken yavaş hareket et. sana bişi deyim. ilkler her zaman en iyidir :KK14:

oooo hayirli olsun Gülce n :KK66: ben demistim kiz gelio die :KK48::KK53:
Hihi demiştin canım bilmez miyim:KK11:
hareketli olunca ne oluyor?
Artık riskli olan ilk 3 aylık dönem bitti bebeğe başka birs sebepten birşey olsa da anneler asiya bağladığı için risk alınmıyor bakanlık kararıyla
ayyy ne kadra sevındım senın adına :=)
sen de kız ıstıyordun :KK48::KK200::KK200:
doktor birine kız demiş erkek cıkmıs yaa
ben de acaba benımde öyle olur mu dıye düşünüyorum :KK70:
halbukı benımkı bacak arasını cok gösterdı
Değişeceğini sanmıyorum seninkinin canım eminim kız seninki.ben öyle heyecanlandım ki ya karşımda ekran vardı bende izledim bu sefer kesin kız benim
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana canim gozun aydin gulce geliyor demek bu kizlar cok nazli ya bayagi beklettiler bizi Allah saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım
yürü be kim tutar seniii. hayırlı olsun kuzummmm
Ayy valla gözüm döndü doktordan çıkınca nasıl elbiseler var.oglumda hiç keyfini çıkaramamıştım cicili bicili şeyler yok onlara

Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim

Canım hiç kafanı takma. Yengeme çocuk özürlü demişler sapasağlam ve okul birincişi. O yüzden ben üçlü testi yaptirmicam sadece ayrıntılı ultrason o kadar

kızlar bu bebeğin kıpırtılarından bugün rahat edemedim ya resmen sürekli içimde gaz varmış gibi hissediyorum paşam hiç uyumuyor dinlenmiyor anlamadım sürekli bir baloncuk oluşumu var içimde karnımda şişti iyice nefes alamıyorum yemek borum tıkanmış gibi midemde kalp atıyor sanki hatta midem hala yerinde mi ondan da şüpheleniyorum

Artık riskli olan ilk 3 aylık dönem bitti bebeğe başka birs sebepten birşey olsa da anneler asiya bağladığı için risk alınmıyor bakanlık kararıyla

Değişeceğini sanmıyorum seninkinin canım eminim kız seninki.ben öyle heyecanlandım ki ya karşımda ekran vardı bende izledim bu sefer kesin kız benim

Ayy valla gözüm döndü doktordan çıkınca nasıl elbiseler var.oglumda hiç keyfini çıkaramamıştım cicili bicili şeyler yok onlara
direk alışverişemi daldın :) ay evet kızlara göre böle gelinlik gibi elbiseler var nasıl gözüm kaldı anlatamam. utanmasam alıp oğluma giydircem. :KK53:

baş dönmen tansiyondanmıymı. çıkmadık hastalık kalmadı bizdede yahu. neyseki kalıcı değil bitanem. oturup kalkerken yavaş hareket et. sana bişi deyim. ilkler her zaman en iyidir :KK14:

Aynen canım tansiyonmus. Normalde benim tansiyonum hep iyidir o yüzden aklıma hiç gelmemişti :) kesinlikle ilk gibisi yok :)

desene kızçelerimiz olacak:KK53:
ocak annelerınde yogunluk erkeklerde. bır de erkek yapmak zor derler
kız yapmak zor :D
gebelık forumlarının anketlerıne baktım, gercekten erkek oranı çok fazla

Nasil care buldun canim
sigarayı bıraktım nihayet bugün. birde biz kızılcık deriz böle ekşi bi meyve. onun hoşafını yapıp içtim şekersiz. nette yazıyodu. nasıl beni ayağa kaldırdı anlatamam. c vitaminiymiş. sanırım kendimdeki eksikliği bulmuş oldum.

Aynen canım tansiyonmus. Normalde benim tansiyonum hep iyidir o yüzden aklıma hiç gelmemişti :) kesinlikle ilk gibisi yok :)
canım hepimiz maşallah sağlıklıymışız bundan 4.5 ay önce. ama sıpalar öle bir emiyorki herşeyimizi dengeler şaştı. onlar için yaşıyoz gibi bişi artık. koca mı oda ne :KK12:

desene kızçelerimiz olacak:KK53:
ocak annelerınde yogunluk erkeklerde. bır de erkek yapmak zor derler
kız yapmak zor :KK70:
gebelık forumlarının anketlerıne baktım, gercekten erkek oranı çok fazla
allahın işi canım. zaten böle kız kız gitseydi amazonluğa dönecektik. bu senede böle oluversin :KK70:

Back
X