- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.721
Benim hiç yaptırasım yok bu ay doktora gidiince soracağımmerhaba kızlar.tetanoz aşısını yaptırmak zorunda mıyız?bilginiz var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç yaptırasım yok bu ay doktora gidiince soracağımmerhaba kızlar.tetanoz aşısını yaptırmak zorunda mıyız?bilginiz var mı?
Ozellikle sabah kalktiginiz da bir tarafta toplanmış gibi hissetmiyormu sunuz? Ben en çok öyle anlıyorum. Daha sonra dağılıyor.onu da denedım anlamadım. dün babişkosu sıvazladı elıyle karnımı
güya hareket etmıs
öyle dedi![]()
sabah kalktıgım zaman hiç ona bakmıyorum :=)Ozellikle sabah kalktiginiz da bir tarafta toplanmış gibi hissetmiyormu sunuz? Ben en çok öyle anlıyorum. Daha sonra dağılıyor.
Bi gelsinlerde sağlıkla inş :))yerim onların popişlerini![]()
sırtüstü pek yatmamaya calısıyorumBi gelsinlerde sağlıkla inş :))
Bide sırtüstü yatıpta dinle canımm ozmn hissedilio :)
İtina ile cadı bebiş yetiştirilircadı olmasını istiyoruz bızde
cadı olsun babasının burnundan getırsın![]()
canim gozun aydin darisi basimiza insallah tum anneler guzel haberler alir alirizSagol cananım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi fotoyu gordunmu omurgasina bak yaa Rabbim ne kadar mukemmel yaratiyor ne kadar sukretsek az![]()
İtina ile cadı bebiş yetiştiriliryakışır sizlere Cadı Cadı kızlar.
dikkat etcanim kendine valla insallah bende dr aramam. o kadin beni okdr sinir ettiki ona donecegmi sanmiom ama buyukte konusmayimKızlar çok şükür bebeğim iyi 280gr olmuş :)) tansiyonum düşmüş bu haftalar tansiyon oynaması olurmuş ama yorma kendini dedi doktor. İlk doktorum gibi yok ya sanırım ona tekrar dönucem
hihhhhHihi demiştin canım bilmez miyim
Artık riskli olan ilk 3 aylık dönem bitti bebeğe başka birs sebepten birşey olsa da anneler asiya bağladığı için risk alınmıyor bakanlık kararıyla
Değişeceğini sanmıyorum seninkinin canım eminim kız seninki.ben öyle heyecanlandım ki ya karşımda ekran vardı bende izledim bu sefer kesin kız benim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım
Ayy valla gözüm döndü doktordan çıkınca nasıl elbiseler var.oglumda hiç keyfini çıkaramamıştım cicili bicili şeyler yok onlara
bizde ogluslarimiza bileklik takariz mavi. kendimizede tac uzulme kizzzay sosyete yaptı çocuğu daha doğar doğmaz. taç al evet kendinede al beraber takınırsınız. oğluşlar garip kalacak ya biz ne takcaz onlara yahuuuu![]()
bende halsizim ama kizilcik nerden bulcam yaaahayır ama şerbet olmıcak tatlı koyulmıcak içinee. o zaman faydası olmaz. bi tek benmi halsizmişim forumda yahu :)
ben takarım da bakalım o kafasında tutacak mı o bantı
ilk 3 ay rahat rahat takarım, sonrası belkı zor olur![]()
bende halsizim ama kizilcik nerden bulcam yaaa
hahaaa sen hissedemion adam disrdan hissettionu da denedım anlamadım. dün babişkosu sıvazladı elıyle karnımı
güya hareket etmıs
öyle dedi![]()
benim oyle oluyor dun bi yerde oturduk kalkarken dogrulamadim. hizlida kalkmadm ama solda bisi sertlesti toplandiOzellikle sabah kalktiginiz da bir tarafta toplanmış gibi hissetmiyormu sunuz? Ben en çok öyle anlıyorum. Daha sonra dağılıyor.
aman ona kalsa o her seyı hıssederhahaaa sen hissedemion adam disrdan hissettieger gaz hareketnden snra gaz cikarmiosaniz bebektir cikariosaniz gazdr
![]()
satiliyor mu ordaNasil alistirirsan oyle gidiyor bu sebeple alistirin derim.
Gurme.net mi ne vardi orda belki vardır.