• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyken mi yaptin. cig cigere elleyip biyerine surunce bebekte leke cikioms kk baktim foruma kimi evet yazms kimi inanmayin yazmis. canim istio ama yiemiom. dolapta dondurulmusu da var pismis ama korkudan elimi degdiremiom
evet hamıleydım. inanmıyorum ben yaa. hem ciğer cok fardalı bir şey

evet hamıleydım. inanmıyorum ben yaa. hem ciğer cok fardalı bir şey
yaa bende inanmiom ama insan suphelenio busefer.hatta ben gullerim var balkonda koklamistim arkadsm gul koklanmaz hamileyken cocukta gul zamani burnunda gul lekesi olur dedi. ama kokladm artik. anneme kaynvalideme sordm biz bilmioz dediler ama annem cigere elleme dedi

yaa bende inanmiom ama insan suphelenio busefer.hatta ben gullerim var balkonda koklamistim arkadsm gul koklanmaz hamileyken cocukta gul zamani burnunda gul lekesi olur dedi. ama kokladm artik. anneme kaynvalideme sordm biz bilmioz dediler ama annem cigere elleme dedi
Ben her b. Kokluyom valla nolcekmiş hurafe kız bunlar.

Anam sen al zaten çok zayıfsın nerenden çıkacak o bebiş bilmiyom :KK53:
öyle deme canım
en çok ben almısım burada :D

sen bılırsın :KK53:

Back
X