- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.741
benimkisi de koydu gecen atio ama bu kastir bebegi bukdr hissedemem ki dedi aferim dedimaman ona kalsa o her seyı hısseder
bagırsak hareketını bebek sanmıstır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkisi de koydu gecen atio ama bu kastir bebegi bukdr hissedemem ki dedi aferim dedimaman ona kalsa o her seyı hısseder
bagırsak hareketını bebek sanmıstır.
Bak yataktan kalkmadan sırt üstü yat ayaklarını uzat ve elini karnına götür .en çok öyle hissediyorum ben.cok bariz belli oluyor.sabah kalktıgım zaman hiç ona bakmıyorum :=)
o an ki derdim karnım doysun da midem bulanmasın oluyor![]()
benimkisi de koydu gecen atio ama bu kastir bebegi bukdr hissedemem ki dedi aferim dedimgercekci ol boyle
![]()
ben bır kere yaptım yedimkizalr yaa dana cigeri yememiz ellememiz bebekte leke mi yaparmis. bilgisi olan varmi
deneyeyım bunu bakalımBak yataktan kalkmadan sırt üstü yat ayaklarını uzat ve elini karnına götür .en çok öyle hissediyorum ben.cok bariz belli oluyor.
Hamileyken mi yaptin. cig cigere elleyip biyerine surunce bebekte leke cikioms kk baktim foruma kimi evet yazms kimi inanmayin yazmis. canim istio ama yiemiom. dolapta dondurulmusu da var pismis ama korkudan elimi degdiremiomben bır kere yaptım yedim
fikrim yok![]()
evet hamıleydım. inanmıyorum ben yaa. hem ciğer cok fardalı bir şeyHamileyken mi yaptin. cig cigere elleyip biyerine surunce bebekte leke cikioms kk baktim foruma kimi evet yazms kimi inanmayin yazmis. canim istio ama yiemiom. dolapta dondurulmusu da var pismis ama korkudan elimi degdiremiom
bizde ogluslarimiza bileklik takariz mavi. kendimizede tac uzulme kizzzleoparli don giydirelim bi biz gorerizźzźzzzzzzz
![]()
Böööööevet hamıleydım. inanmıyorum ben yaa. hem ciğer cok fardalı bir şey
Bööööö![]()
Anam sen al zaten çok zayıfsın nerenden çıkacak o bebiş bilmiyomekmeği kestim kızlar. çok yıyordum
en cok kıloyu ben aldım sanırım
en son 6 ydı galıba
yaa bende inanmiom ama insan suphelenio busefer.hatta ben gullerim var balkonda koklamistim arkadsm gul koklanmaz hamileyken cocukta gul zamani burnunda gul lekesi olur dedi. ama kokladm artik. anneme kaynvalideme sordm biz bilmioz dediler ama annem cigere elleme dedievet hamıleydım. inanmıyorum ben yaa. hem ciğer cok fardalı bir şey
Yenir mi kız o görüntüsüne bile tahammülüm yok o varlığınn'oldu canın mı çekti kız?
Anam sen al zaten çok zayıfsın nerenden çıkacak o bebiş bilmiyom![]()
Ben her b. Kokluyom valla nolcekmiş hurafe kız bunlar.yaa bende inanmiom ama insan suphelenio busefer.hatta ben gullerim var balkonda koklamistim arkadsm gul koklanmaz hamileyken cocukta gul zamani burnunda gul lekesi olur dedi. ama kokladm artik. anneme kaynvalideme sordm biz bilmioz dediler ama annem cigere elleme dedi
öyle deme canımAnam sen al zaten çok zayıfsın nerenden çıkacak o bebiş bilmiyom![]()
yaa bende inanmiom ama insan suphelenio busefer.hatta ben gullerim var balkonda koklamistim arkadsm gul koklanmaz hamileyken cocukta gul zamani burnunda gul lekesi olur dedi. ama kokladm artik. anneme kaynvalideme sordm biz bilmioz dediler ama annem cigere elleme dedi
:d ben severım yaaYenir mi kız o görüntüsüne bile tahammülüm yok o varlığın![]()
Ben hep sola yan yatıyorum sabah her kalktığımda yüzüstü buluyorum kendimideneyeyım bunu bakalım![]()