• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim :) suan daha iyiyim daha sakinim..soranlarınız için 2li testim çok düşük riskli çıkmıştı hersey yolundaydi. Şimdi mantıklı düşünmeye başlayınca ve yaptığım ufak araştırmada hiçbişey belirli değil. .Sadece belli hormonal degisklikten çıkabiliyor. Hatta ve hatta sat ve usg uyumsuzluğunda gerekli düzeltmeler yapilmadiginda da yanlış sonuçlar cikabiliyormus..16+1de gittigimde 17+4 çıkmıştı yani gelisimimiz en başından beri hep önde. .dediğim gibi ben inanıyorum ve Yaradan a siginiyorum..meleğim gayet sağlıklı ve hersey yolunda..sadece yaşamam gerekiyormuş bu süreci ve yaşadım. Yarın devlet hastanesine gidip mumkunse 3lu testi tekrar yaptiricam. Bi sonraki gün ayrıntılı ultrasona giricem..olaki sonuç benzer çıkarsa yine kaale almayacagim..sizden ricam bana değil melegime dua edin teyzeleri :)
canim dualarimoliz senn ve tum bebislerimizle ;)

Kızlar yanlis anlamayin kilolara haftalara çok takilmayin. Aslolan 40 haftadir. Dogum şekli sezeryan ise 38 + dır.

Ultrason vs bunların bilgileri yuzde yüz doğru değil. Şöyle ki benim bi arkadaşımın bebegine dr 4 kilo uzeri dedi daha 36. Haftada. Hep ilerde gidiyordu onunki. O da bu sebeple erken doğum yapmaya calisiyordu ben bunu nasil çıkaracam diye. Neyse cesitli sebeplerden doğum sezeryan ile sonuclandi. Cika çıka bebegi ne kadar çıktı? 2.600 kg

Çok takmayin. Ha ben napmistim? Paso nette arastiriyordum :)

Bi ton kitabim vardi. Okudum da okudum.
Ha kitap derken aklima gelmisken nacizane bi tavsiyem var. Dogumdan önce okuyup bitirmeniz gerektigini dusundugum bi kitap var.

Tracy hogg un kitabı
Bebek sorunlarına mucizevi çözümler.

Kac kere okudum bilmiyorum.
İsterseniz önce arastirin. Bebek uyku duzeniyle ilgili.
benımkıne de 183 gr dedi 2 hafta önce :KK53:

Kızlar iyi aksamlar. 17+3 haftalığım. İki gündür vücudumun her yerinde kaşıntı var, kaşıdığım yer sinek ısırığı seklinde kabarıyor. Hicbiseye alerjim yok, ki değişik biseyler de yemedim. Bunu gebeliğe mi bağlamalıyım? Var mi aynı şeyi yasayan?

doktor bana da verdi canım
midemi çok kötü yaptıgı için ben kullanmıyorum. ama kullanmam gerek
başka bakıcam
barsakta çözünenler varmıs
bir de onu denıycem
Ayyy ewtt okumuştum senin midemi kötü yaptı dediğini. Aslında benimkini verirken bu midede çözünen rahat kullanabilşrisin demişti doktorum ama sanırım sen de bunu kullanıyorsun. Gyno ferro sanol. Doktora haftaya gideyim diyodum ama yarında böyle olursam gidip bi çözüm bulmak gerek

Ayyy ewtt okumuştum senin midemi kötü yaptı dediğini. Aslında benimkini verirken bu midede çözünen rahat kullanabilşrisin demişti doktorum ama sanırım sen de bunu kullanıyorsun. Gyno ferro sanol. Doktora haftaya gideyim diyodum ama yarında böyle olursam gidip bi çözüm bulmak gerek
yok benımkı gyno tardyferon
yani; tardu fedon :D hep öyle dıyesım vardı
demek sana nasipmiş :KK53:

bagırsakta çözünen gyno ferro sanol muş

Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizlarim 21 cm olmus.biri 333 gr, digeri 295.suanlik bi sikinti gorunmuyo cok sukur.persembe detayliya girecem.bu arada su gibi akintisi olanlar korkmasin bu aylarda olabilirmis.
oyyy masallah annesiii. bende cok istiodum ikizim olsn ama kismet. benimde bugn dikktmi cekti akntim ne cok artti dedim nornalmis demek

oyyy masallah annesiii. bende cok istiodum ikizim olsn ama kismet. benimde bugn dikktmi cekti akntim ne cok artti dedim nornalmis demek
Evet canim normal.benim 1 haftadir su gibi geliyodu.bebislerin keseden geliyo diye korkmustum ama doktor normal dedi.zaten oluyomusta haberiniz olsun korkmayin.Allah isteyen herkese nasip etsin.mucizeninde mucizesini yasadigimi dusunuyorum.

Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizlarim 21 cm olmus.biri 333 gr, digeri 295.suanlik bi sikinti gorunmuyo cok sukur.persembe detayliya girecem.bu arada su gibi akintisi olanlar korkmasin bu aylarda olabilirmis.
Oyyy maşşallahhh kızlarınaaaa benimde hep çamaşırım ıslanıyoo ama o bile korku veriyo hepimiz sağlıkla sürdürelim inşallahhh

Şükür cnm gözün aydın erkenmi gelecekmiş minnoşum :-) renkliydi dimi görüntü
Sagol kuzumm
Renkli degildi ama gayet belirgindi herseyi doktorda gösterdi su surasi bu burasi diye.Renkli olan sanirim doppler diye geciomus canim
gördüm görmezmıyım :) cok tatlı yesin teyzesı :) benım bebısımde 2 hafta once gıtıgımız ultrasonda aynı boyle secdeye yatmıs gıbı duruyodu :) senın cınsıyet bellı olmusmuydu canım?
Evet canim erkek dedi 2 ayri doktor buda erkek dedi degismez sanirim hayirlisi olsun :)
Canim gozun aydin hersey normal cikmis icin rahat etmistir darisi bizim basimiza insallah yengenin tavsiye ettigi yerde mi yaptirdin ayrintili ultrasonu
Canim hastane isim biraz karisik oldu.O dedigim hastane yani meditime doktorun saat sorunu oldu bende bu hafta d.bakira donucem icin randevu buldugum yerde yaptirdim mecbur...

maşallah canım gözün aydın. ya çok fazla hapta yutma kız.
Kiz ne yapayim b12 d vitamini yerlerde ona iğne verdiler bastan et ve baliktan tiksindim onuda yiyemiyorum hala onun icinde omega3 verdiler.Hapla yasiyorum resmen :(

bende esime yada birine yaptirim nolur nolmaz yada pismisleri cikarayim onlari yiyim
Cnm eşin yıkasın doğranmamışsa doğrasın rahat rahat pişir ye kimseyi beklemene gerek yok rahat ol canım çektiyse çokta bekleme ye :-) ben ilk zamanlar çok yedim mangalda tavada :-)

Back
X