2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende bazen dayanamıyorum cidden çok acıkıyorum.şu an bişiler atıştırasım var zaten benimde :KK30: ama dediğin gibi ne kadar azalırsak o kadar iyi.evet bende azalttım meyveyi :KK45:
Meyvemi yedim bakalım 2 saat tok tutabilecek mi beni :)))) akşamda biraz karpuz kavun yerim meyve de bitmiş olur:)))

Sağol canım çok şükür hayırlı evlat olsunlarda gonlumdeki kızdı tabi

Sende oğlunun pipisine kurdele tak:KK70:

Bende istiyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Çok heyecanlandım.oglumda gömlek pantolon görmekten gına gelmişti.
ahahahahahaha ben oglusumun pipisine takiyim kurdele hic aklima gelmemisti ;) gormedigin oğlu olmus derler :21::KK73::confused::KK9::KK71::KK71:

İkiside evde var ama yüzüne bakan yok nerde zararlı şeyler var onları canım istiyor:KK43:( Çiğ badem acı ya yiyemiyorum, bende herşeye bahane üretiyorum bebişler için yicez artık biraz üzüm biraz badem dengeyi kurcaz:))
:confused::confused: Yapçaz artık bebeler için bişilerr☺️☺️ Badem acımış olabilir ben sürekli alıp yiyorum ama acı olmuyo yeniden al bakalım o nasıl olcak☺️

Oy kızlar rüyamda doğum yapıyordum, anamm bir yaramaz oğlum var ki, anlatamam cup cup emiyordu beni sıpa :) Annem yardım ediyordu bana, bebişin işi gücü yaramazlıktı :)) Beşikte durduramıyorduk dönüyor kalkmaya çalışıyor üstünü açıyordu sıpam :))) Allah'ımmm sağlıkla bir alsaydık artık kucağımızaaa yaaaaaaaaa :-):-)

Evlat hasreti çekiyorum resmen, mıncıklamak istiyorummm meleğimi :KK36:
:KK19::21::KK69::mad: dogsunlar Hemen de mincirsak valla bende gun sayiyorum.:KK71:

aynen öyleymiş ama durduramıyordum kendimi sürekli meyve alıyorduk o ara.. :KK70: kiraz öyleymiş evet.ama ben karpuza dayanamam ki. bir dilim diyorlar yiyin diye bir dilim benim için hani önce kesiyoruz ya dilimlemeden işte :rolleyes:

Aynen yaa, 1 dilim neye yeter, ben bi oturuşta 1 karpuzu bitirebilirim yanii :KK70:

Kuzum biz ocak annelerindeyiz ama bebişler aralıkta gelirr demedi deme sonra :-):-)
Rüyamda bile diyordum ay kızlara yazayım ben paşamı kucağıma aldım diye :) Sözde ilk benim bebek doğmuşmuş te allam ya :-):-):-)
bende esime ole diorum en gec aralik 22 de dogar bizim bebis diorum :KK49::KK49::KK49: valla ruyalarimizda bile burayi yasiyoruz ;) benimde aralik 31 ocak 1 dio ama bakalim kismet ;) ayyy valla gunler gecsin de hemen alalim saglikla ogluslarimizi yaaa :KK68::KK72::KK37::rolleyes:

bende esime ole diorum en gec aralik 22 de dogar bizim bebis diorum :KK49::KK49::KK49: valla ruyalarimizda bile burayi yasiyoruz :KK66: benimde aralik 31 ocak 1 dio ama bakalim kismet :KK66: ayyy valla gunler gecsin de hemen alalim saglikla ogluslarimizi yaaa :KK68::KK72::KK37::rolleyes:

Bizim aynı gün görünüyoo canım, bakalım önce hangimiz doğurucaz :KK76:

Back
X