2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım :nazar: hepimizin yavrusuna. valla detaylı da kilosunu sormak aklıma hiç gelmedi ki kan böbrek dalak kalp diince dr.birde o bana benzeyen burnunu görünce kendimden geçtim :KK70:16. haftada 140 gr dı ama.şimdi vardır 350-400. aynen iç karnım küçük sanırım. dr da rahmin dışarı doğru büyüyor dedi canım.:21:
aa ole mo dedi benmde karnim gecen haftadan beri belirgnlesti pek kimse anlamio hamile oldgmu. ic karnm genis heralde. suan isyerinde uzattim ayaklarmi uyudum uyucamm :(

hissettiiiimmm hissettim hissettim :anneadayı::KK200::KK46::KK49::KK76::21:
ilk dün hissetmiştim. hatta az önce hissederken karnıma baktım, çok hafif bi kalkıp indiğini gördüm. :KK74::KK37::KK36:
ahada asıl olay bundan sonra başlıyor :D öncelikle hayırlı olsun canımmmmmm :) ama şimdi hissettin ya hissedemediğin her gün için içini yicekkkkkk ben öyle oldum çünkü :(

MaşAllah yaa çok hoş söylüyorsunuz resmen içime su serpildi:)) Çünkü ben çoktan ümidi kesmiştim kendimden.. Yani büyük söylemeyim ama bulantı olmasın da bel ağrısına razıyım benim için kabus gibiydi 3 ay... Ohh biri kız diğeri erkek aradan çıkartmış olmuşsunuz ne güzel darısı bize:)))
:))), ben aradan çıkarttım rahatladım yine de Allah nasip ederse 3. ve belki 4.yü de düşünüyoruz, Allah sizlerin de gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

kızlar slm. bugün azcık geç geldim işler çok. aklıma bişi düştü benim. 4. haftadan beri bebişin pıt pıtlarını hissediyordum. şu 3 gündür hiç bir şey hissetmiyorum. allah korusun kalbi falan durmuş olabilir mi? doktora bi gitsem mi ki?
allah korusun canim. bende bikacgun once cok hissettim dunle bugun tik yok ben daha kucuk olmasna bagliorum

O nasıl söz, Allah korusun.
Hemen herşeyin en kötüsünü düşünmekte nereden çıktı?
Sen annesin artık moral kaynağı olacaksın, hep iyiyi düşüneceksin.
Sessiz bir yere geç, tatlı birşeyler ye, sol tarafına doğru yatarak uzun bir süre dinlen, ve sonrasında tekrar bebeğinin hareketlerini değerlendir.
Bebeğin seni kolay kolay bırakmaz annesi, merak etme...
senin motivenden istiyommmm maşallah sana :)
aa ole mo dedi benmde karnim gecen haftadan beri belirgnlesti pek kimse anlamio hamile oldgmu. ic karnm genis heralde. suan isyerinde uzattim ayaklarmi uyudum uyucamm :KK43:
aynennnnnnn benim de uykum helio çok fena Allahtan evim iş yerinin yanında da öğlen 1 saat uyuyabiliorum

:))), ben aradan çıkarttım rahatladım yine de Allah nasip ederse 3. ve belki 4.yü de düşünüyoruz, Allah sizlerin de gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Amin canım ohh ohh MaşAllah bol bebişli ev her zaman bereketli olur, benimde eşim istiyor ama daha birinciyi görmeden birşey diyemiyeceğim:)))

bu kadar üzülmek ve telaşlanmak bebekte de stres yaratır, çocuğa günah, kendini düşünmesen bebeni düşünmeli ve kendini sakinleştirmelisin, stresli gebeliklerin bebekleri ilk aylarda kolik denen berbat sıkıntıyı çekiyorlar, inan bana ilk bebeğimden biliyorum ve en önemli sebebi gebelikteki stres demişti doktorumuz. inanki bu stresli ilk aylar geçiyor ve az önce de yazdığım gibi çok güzel günleri başlıyor gebeliğin, her an hareketini hissettiğin uyuduğu zaman dürtüp uyandırabileceğin günler çok yakında 6. aydan sonra başlıyor, o zaman daha rahat olacaksın. hamilelik çok güzel bir süreç ve kıymetini bilerek keyfini sürerek geçirirsek bebeklerimiz de çok daha sağlıklı ve mutlu bebekler olurlar.
teşekkür ederim canım çok güzel açıklamışsın. artık o günler gelsin istiyorum :KK76:

O nasıl söz, Allah korusun.
Hemen herşeyin en kötüsünü düşünmekte nereden çıktı?
Sen annesin artık moral kaynağı olacaksın, hep iyiyi düşüneceksin.
Sessiz bir yere geç, tatlı birşeyler ye, sol tarafına doğru yatarak uzun bir süre dinlen, ve sonrasında tekrar bebeğinin hareketlerini değerlendir.
Bebeğin seni kolay kolay bırakmaz annesi, merak etme...
hayır bişi olmuş olsa zaten kanama olurdu dimi

[QUO canımTE="değişmez canım, post: 42095778, member: 496029"]ay banada erkek dedi değişirmiki kıyafette aldım
Insallah degismez canım 16haftalikken dem i sti suan ben bile gördüm anlaşılıyor bayağı bayagi pipisi var benimkisinin:)))

Amin canım sağlıklı olsunlarda benim bebek bacaklarini ikiye açmış bize goste r di:)) gayet netti ben bile anladım sen takma kafana sadece kıyafet alma yeter ben emin olmadigim için almamistim ikinci kere duyup alayım diye[/QUOTE]
yok almadm canim su ayrintili da gecsin ondan snra başlıca m orda net belli olur

Back
X