2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1604482

Ben aldım iki tane oğluşuma, biri nazar boncuklu diğeri denizci temalı 10'lu set, aziz bebe diye bir markanın ürünü şu büyük bebek mağazalarından, bir de ekte gönderdiğim tulumu aldım 0-3 aylık yumuşacık bir şey kalında :)

Bir de travel set aldık, biraz erken mi oldu bilmiyorum ama indirim vardı aldım gittii :KK30:
Bana kalsa her şeyi tek çıkışta alırım bakıp bakıp seviyorum şimdi miniminiciklerrr
bayıldım by tuluma ben yaa nereden aldınız ben de hm den buna benzer bişi aldım pofidik kahve ayıcık kostümü gibi

Aranızda kilo almayan bir ben mi varım ::)) 72 yle hamile kaldım kusmaktan 6 kılo verdım su an 68 im doktorum dedı 20 haftadan sonra alırsın kıloyu dıkkat etmen lazım dedı zaten pek bırsey yıyemıyorum yıyemedıgım halde bebısım gayet saglıklı hatta 1 hafta onden gıdıyormus maşallah ::))
bebek senin depoları tüketiyor işte ondan, benim gibi olsaydın (hamile kalmadan 43) sıkıntı olurdu ama bence iyisin, ben 7 kilo aldım 50 oldum simdi çok şükür normal insana dönüyorum

Eki Görüntüle 1604482

Ben aldım iki tane oğluşuma, biri nazar boncuklu diğeri denizci temalı 10'lu set, aziz bebe diye bir markanın ürünü şu büyük bebek mağazalarından, bir de ekte gönderdiğim tulumu aldım 0-3 aylık yumuşacık bir şey kalında :)

Bir de travel set aldık, biraz erken mi oldu bilmiyorum ama indirim vardı aldım gittii :KK30:
Bana kalsa her şeyi tek çıkışta alırım bakıp bakıp seviyorum şimdi miniminiciklerrr
ay ne tatlıymış o öyle... güle güle kullansın inşallah (tabii ikiz geliyorsa güle güle kullansınlar):KK46:

ay ne tatlıymış o öyle... güle güle kullansın inşallah (tabii ikiz geliyorsa güle güle kullansınlar):KK46:

Keşke ikiz olsaydı, izlediğim hastane çantası hazırlama videolarında ikişer takım koyuyorlardı bende o kadar şeker ürünün arasında resmen kendimi kaybediyorum iki ayrı set aldım, bu daha başlangıç tabi:KK55:

kizlar, bebegin kalp atisiyla cinsiyeti arasinda baglanti var mi sizce?
okuduklarima gore kalp atisi 140 ve asagisi ise erkek, 140 yukarisi ise kizmis.aramizda test eden var mi?

Kızlar genel olarak hepimizin belirtileri aynı, nefeste daralma ben de de çok oluyor, ben de bir de burun tıkanıklığı ve kanama devam ediyor hala, geceleri agzımdan nefes alırken buluyorum kendimi, sonra da bogazlarım agrıyor, burun tıkanıklığına çare bulan var mı aranızda yardıımmm

Benim burun tıkanıklığım ve ona bağlı başlayan boğaz ağrım çok kötüydü, KBB'ye gittim bir sprey verdi, sonra onu doktoruma gösterdim durumum ileri olduğu için kullanmama izin verdi. Allahtan bir haftada düzeltti, yoksa KBB doktorum bir ay kullan demişti:( çok içime sinmesede kullandım malesef öncesinde okyanus suyu spreyi, nane yağı gibi daha doğal çözümler denesemde damarlar genişlemiş et gibi olmuş tamamen tıkanmıştı burnum. Önce bunun gibi doğal şeyleri bir dene olmadı doktora gözük istersen, geçmiş olsun :(

Kilo konulmus bende 1 kilo aldim 46 oldum.

4 - 7 hafta arasi hamile oldugumu bilmiyordum tatildeyim 5 kilo almistim iki uc haftada. O da sayiliyorsa hamilelik kilosu olarak 6 kilo aldim ama ben saymiyorum :)

Back
X