2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri biz bugun 20 haftalik olduk ama gece gobek deligmin sol tarafinda yanma oldu. sabahta mide bulantisindan mahvoldum. esim bebege bisi mi oldu dio ama oglusum hareket edio hissediorum :) tam gobek deligmn solunda sislik var sanırım o. bide bugun haftalik bilgide annecim sana cvp veremiyorum ama seninle konusmak istiyorum sen konusunca sana tekme atarak cvp veriorum dio du. nasi duygulandim gercekten dun oglum nie hareket etmiyosun annecim dedim hareket etti akilli oglum ;) sizdede boyle yanma hissi oldumu

yani.
aynen bende inadına o ismi koymak niyetindeyim. eşimde rüyada görülen isim koymalı falan birşey var falan dedi de, bende netten baktım. öyle birşey yokmuş dedim eşime. :KK70:
biz bebeğime o isimle sesleniyoruz. özellikle eşim birde.
isim Lütfü.
nerden aklınıza geldi derseniz. bizim için anlamlı ve hikayesi olan bir isimdir. daha evlenmeden evvel, bir akşam telde mesajlaşıyorduk. bana napıyorsun diye sormuştu. bende tvde Süt kardeşler var ona bakıyoruz demiştim. ordan brbirimize filmden diyaloglar yazdık. ve Lütfü ismide öyle kaldı. bana ondan sonra lütfü demeye başladı. bende ona.
isim konusunda öyle bilinmedik değişik isimler peşinde değildik zaten. Lütfü ismi aklmıza gelmeden evvel Ali olsun diyorduk mesela. kız içinde eşim Elif düşünmüştü.
hatta aramızda kız olursa sen erkek olursa sen koyarsın diye konuşuyorduk. Lütfü eşimin aklıma geldi. çok sevindimdi. dediğim gibi bizce anlamı çok güzel. normaldede manası güzel bir isim.
bakalım.
bu arada kaynanamın rüyasında gördüğü isim, Eren.

Canım önemli olan sizin düşünceniz ve sizin sevmeniz, sizin için de güzel bir hatırası ve manası varmış madem kimseyi takmayın derim ben, ayrıca nerden biliceksin kayınvalidenin rüyasına girdiğini ki, belki de istediği ismi koydurmak için de uyduruyo olabilir, senin ya da eşinin rüyasına girse neyse.. :KK39:

ama lütfü hoş değil çocuk sevmez o ismi :KK70: normalde sen eren kaynanan lütfü istemeliydi :KK70:

kaynanasını sevdim. bizimki rüya göre osman falan görür rüyasında anca :KK70:

Canım önemli olan sizin düşünceniz ve sizin sevmeniz, sizin için de güzel bir hatırası ve manası varmış madem kimseyi takmayın derim ben, ayrıca nerden biliceksin kayınvalidenin rüyasına girdiğini ki, belki de istediği ismi koydurmak için de uyduruyo olabilir, senin ya da eşinin rüyasına girse neyse.. :KK39:

:D
dedim ya, öyle değişik isim derdinde değildik ki zaten.
hem benim aklıma da thesecrets thesecrets dediği geliyor. zira dediği rüyası gördüğünde kızının evindeydi, izmirde. biz cinsiyeti öğrendiğimizde ordaydı. birlikte öğrendiler. ne malum orda isim düşünmedikleri :D

Kaynanalar niye karışır ben anlamam kendileri çocuklarına isim koyarken kime sordular acaba çok merak ediyorum:63: sen kalbinden geçeni bozma canım kime neyse :63:

kendisi çocuklarına isim seçememiş ki.. hep baba koymuş isimleri. yani eşi. yani kendi böyle birşey yaşamış ama bize isim sunuyor. biizi de aynı duruma koyacak haberi yok..

Eki Görüntüle 1604482

Ben aldım iki tane oğluşuma, biri nazar boncuklu diğeri denizci temalı 10'lu set, aziz bebe diye bir markanın ürünü şu büyük bebek mağazalarından, bir de ekte gönderdiğim tulumu aldım 0-3 aylık yumuşacık bir şey kalında :)

Bir de travel set aldık, biraz erken mi oldu bilmiyorum ama indirim vardı aldım gittii :KK30:
Bana kalsa her şeyi tek çıkışta alırım bakıp bakıp seviyorum şimdi miniminiciklerrr

merhabalar,

almış olduğunuz tuluma bayıldım. güle güle sağlıkla giysin miniğiniz inşallah. markası nedir öğrenebilirmiyim? burda öyle bir mağaza yok malesef belki internetten bulabilirim. araştırdım fakat marka olmadan bulamayacağım sanırım. teşekkürler

:KK70:
dedim ya, öyle değişik isim derdinde değildik ki zaten.
hem benim aklıma da thesecrets thesecrets dediği geliyor. zira dediği rüyası gördüğünde kızının evindeydi, izmirde. biz cinsiyeti öğrendiğimizde ordaydı. birlikte öğrendiler. ne malum orda isim düşünmedikleri :KK70:

kendisi çocuklarına isim seçememiş ki.. hep baba koymuş isimleri. yani eşi. yani kendi böyle birşey yaşamış ama bize isim sunuyor. biizi de aynı duruma koyacak haberi yok..

eren de çok değişik değil zaten :KK70: bence sizinki değişik olmuş ama içinize sinmişse sizin çocuğunuz hayırlı evlat olsun da:KK6:

eren de çok değişik değil zaten :KK70: bence sizinki değişik olmuş ama içinize sinmişse sizin çocuğunuz hayırlı evlat olsun da:KK6:

:D
birde şu var. kayınvalidem r harflerini bazen yutuyor. r yerine y diyormuş. eşim bir keresinde, annesi Merve ismini diyemiyormuş, çocuğumun ismini merve koyacağım diye kadınla dalga geçmişti. oda az kaldı inanıyordu da eşim son anda patladı güldü de kadın şaka olduğunu anladı. :D

Amin Amin... İnşaallah..
Cümlemizinki.
bakalım ya.. hayırlısı artık. sağlıcakla kucağımıza alalımda Allahın izniyle.

:KK70:
birde şu var. kayınvalidem r harflerini bazen yutuyor. r yerine y diyormuş. eşim bir keresinde, annesi Merve ismini diyemiyormuş, çocuğumun ismini merve koyacağım diye kadınla dalga geçmişti. oda az kaldı inanıyordu da eşim son anda patladı güldü de kadın şaka olduğunu anladı. :KK70:

Amin Amin... İnşaallah..
Cümlemizinki.
bakalım ya.. hayırlısı artık. sağlıcakla kucağımıza alalımda Allahın izniyle.

aaaa eyen der o zaman :KK70: amin canımm en önemlisi o.ama çocuğun geleceği için isimde çok önemli diye düşünüyorum.:KK59:

Malum sitede ssvd icin gruplar var. Eskiden uyeydim de ssvd dusunmuyorum artik.

Bebek bakımında mucizevi çözümler
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler (setini aldim )

Sıcak su torbasi zararli. Allah korudun dusuge sebep olur. Hamam niye yasak saniyorsunuz. Cok sicak suyla yıkanmaya alışık olanlar bile bu donemde ılık yikanmali.
Ayrıca hamileyken apandist sıkıntısı çekenler olabiliyor.yine sıcak su hayati tehlikeli oluyor.

Gecmis olsun.

Benim birincil kitabim o. Ne dediyse çıktı.
En başta memede uyutmamak cocugu başlı başına önemli bisey.

Sen listeyi at. Ben de sana katilcam :KK66:

Dvit önemli cnm. Artik gunesten eskisi gibi faydalanamiyoruz.
Malum sitede ssvd icin gruplar var. Eskiden uyeydim de ssvd dusunmuyorum artik.

Bebek bakımında mucizevi çözümler
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler (setini aldim )

Sıcak su torbasi zararli. Allah korudun dusuge sebep olur. Hamam niye yasak saniyorsunuz. Cok sicak suyla yıkanmaya alışık olanlar bile bu donemde ılık yikanmali.
Ayrıca hamileyken apandist sıkıntısı çekenler olabiliyor.yine sıcak su hayati tehlikeli oluyor.

Gecmis olsun.

Benim birincil kitabim o. Ne dediyse çıktı.
En başta memede uyutmamak cocugu başlı başına önemli bisey.

Sen listeyi at. Ben de sana katilcam :KK66:

Dvit önemli cnm. Artik gunesten eskisi gibi faydalanamiyoruz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 195
yani.
aynen bende inadına o ismi koymak niyetindeyim. eşimde rüyada görülen isim koymalı falan birşey var falan dedi de, bende netten baktım. öyle birşey yokmuş dedim eşime. :KK70:
biz bebeğime o isimle sesleniyoruz. özellikle eşim birde.
isim Lütfü.
nerden aklınıza geldi derseniz. bizim için anlamlı ve hikayesi olan bir isimdir. daha evlenmeden evvel, bir akşam telde mesajlaşıyorduk. bana napıyorsun diye sormuştu. bende tvde Süt kardeşler var ona bakıyoruz demiştim. ordan brbirimize filmden diyaloglar yazdık. ve Lütfü ismide öyle kaldı. bana ondan sonra lütfü demeye başladı. bende ona.
isim konusunda öyle bilinmedik değişik isimler peşinde değildik zaten. Lütfü ismi aklmıza gelmeden evvel Ali olsun diyorduk mesela. kız içinde eşim Elif düşünmüştü.
hatta aramızda kız olursa sen erkek olursa sen koyarsın diye konuşuyorduk. Lütfü eşimin aklıma geldi. çok sevindimdi. dediğim gibi bizce anlamı çok güzel. normaldede manası güzel bir isim.
bakalım.
bu arada kaynanamın rüyasında gördüğü isim, Eren.
eren de güzel isimmiş

Back
X