2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

@elifbursa86 , çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.
Surrender Surrender , hepsi çok güzel. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.

Ve herkesciklere günaydınlar.
Kaynanam çocuğumuzun ismini beğenmedi. resmen o ne biçim isim dedi. kendisi rüyasında isim görmüş.
kaynanan pek akıllıymıs
rüyamda gördüm ayagına kendı istediğini koyduracak.:KK53:
bence karıstırtmayın
benımkıde isim söyledı, çok istedi hatta ama kımse kusura bakmayacak

İşte sezaryen böyle acil durumlarda hayat kurtarıcı. Benimki biraz basit bir sebepten oldu. Şimdi de doğumdan sonra bakacak olanım yok, en az iki hafta acısı sürecek, 2 çocukla nasıl baş ederim diye düşünüyorum. Normal olursa çok istiyorum. Kısmet İnşallah!
Allah sağlık ve güç versin hepimize, umarım normal doğum yapabilirsin, ben yapamam gibi geliyor hiç cesaretim de yok açıkçası...

Acıbadem Hastanesi, Ebru Füsun Donat, bursaya yeni 2 sene önce falan geldi kadının eski soyadı Akbay, internette Ebru Akbay olarak da araştırabilirsin.
Bir tane daha Ebru Akbay varmış kafanız karışmasın, bu Ebru Füsun Akbay'mış sonradan Ebru Füsun Donat olmuş...

Canım 2 gün önce bende de oldu çok minik pembe leke. Ama yine çok yormuştum kendimi. Bu 2. Oluyo ve ilkide gezme işini abarttığımda olmuştu. Doktorum plasenta henüz olması gerektiği yere yerleşmediği için ve uzantısı hala rahime yakın olduğu için çok hareket ettiğinde yorulduğunda çevresindeki kılcal damarlara baskı yapar ve az miktarda pembe kahve lekeler olur demişti. 26-28. Haftalar arası plasenta yukarı çıkımıyomuş.

fulys fulys canım endişelenme bana doktor ebebeğin eşi yani plasentan aşağıda demişti, bu da kanamaya neden olur diyordu ve dinlenmemi istemişti. Musmutlunun dediği gibi plasenta tam yerleşmediğinden olabiliyormuş

ssvd nedir acaba ?

Daha önce ki gebelik çatı darlığı, iri bebek, tansiyon gibi tekrarlayıcı sebeplerden kaynaklanmıyorsa diğer gebelikte Vajinal doğumu tercih edebiliyorsun normalde. SSVD açılım Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum oluyor ve yurt dışında önerilen doğum şeklidir. Ama ülkemizde maalesef doktorlar uğraşmak istemediğinden rüptür benzeri bahaneler ile geçiştiriyorlar.. Yoksa sezeryan sonrası her an rüptür riski var zaten ve anne ölüm oranı sezeryan da, SSVD de olduğundan çok daha yüksek.

kaynanan pek akıllıymıs
rüyamda gördüm ayagına kendı istediğini koyduracak.:KK53:
bence karıstırtmayın
benımkıde isim söyledı, çok istedi hatta ama kımse kusura bakmayacak

doğrudur. beklerim yani. :)))
zaten rüyada görümcemdeyken görmesi yeterince şüpheli. üstelik r harfi sorunu varken. :D
R harfini söyleyemiyorsa Eren tam ona göreymiş aslında :KK70:

:D :D
öyle cidden.

sehriistanbul sehriistanbul , ben iki isim taraftarı değilim. çünkü sadece biri kullanılıyor. diğeri sadece kimlikte kalıyor maalesef. iki yeğenimde iki isimli. ve sadece biri ile hitap ediyoruz. bu yüzden gereksiz. kısa ve öz olsun yeter.

doğrudur. beklerim yani. :)))
zaten rüyada görümcemdeyken görmesi yeterince şüpheli. üstelik r harfi sorunu varken. :KK70:

:KK70: :KK70:
öyle cidden.

sehriistanbul sehriistanbul , ben iki isim taraftarı değilim. çünkü sadece biri kullanılıyor. diğeri sadece kimlikte kalıyor maalesef. iki yeğenimde iki isimli. ve sadece biri ile hitap ediyoruz. bu yüzden gereksiz. kısa ve öz olsun yeter.
kimseyi karıstırtma
nasıl başlanırsa öyle gıder. insan karnında tasıdıgı bebegın her seyıyle kendı ilgilenmek istiyor
kolay sureç degıl çünkü. en çok annenın hakkı bu

kimseyi karıstırtma
nasıl başlanırsa öyle gıder. insan karnında tasıdıgı bebegın her seyıyle kendı ilgilenmek istiyor
kolay sureç degıl çünkü. en çok annenın hakkı bu

teşekkürler.
benimde niyetim karıştırmamak. eşimde öyle biri değildir ama bilemiyorum.
üstelik kendi çocuklarına kendi istediği ismi koyamamış biri. şimdi aynı şeyi bize yapmaya çalışıyor. isim koyan tek başına eşiymiş ama farketmez.
benim babamda annemle isim konuşmazmış. doğum belgemizi alır gider, kimliklerimizle gelirmiş de annem öyle ismimizi öğrenirmiş. sadece ilk çocuğunkini önceden biliyormuş.
ama şimdiye kadar hiçbir çocuğuna isim konusunda karışmadı. 5 torunu var kadının. hatta bir torununun ismini doğru telaffüz edemiyordu ilk başlarda. sonradan alıştı. :)))
yani önceden böyle birşey yaşamayıncada tuhaf geliyor insana. kaynanam kızına karışmadı bizede karışmasın.

teşekkürler.
benimde niyetim karıştırmamak. eşimde öyle biri değildir ama bilemiyorum.
üstelik kendi çocuklarına kendi istediği ismi koyamamış biri. şimdi aynı şeyi bize yapmaya çalışıyor. isim koyan tek başına eşiymiş ama farketmez.
benim babamda annemle isim konuşmazmış. doğum belgemizi alır gider, kimliklerimizle gelirmiş de annem öyle ismimizi öğrenirmiş. sadece ilk çocuğunkini önceden biliyormuş.
ama şimdiye kadar hiçbir çocuğuna isim konusunda karışmadı. 5 torunu var kadının. hatta bir torununun ismini doğru telaffüz edemiyordu ilk başlarda. sonradan alıştı. :)))
yani önceden böyle birşey yaşamayıncada tuhaf geliyor insana. kaynanam kızına karışmadı bizede karışmasın.
kesinlikle.. kızına karısamadı
bize de karısamaz :KK53:

Sağol canımm, valla sezon sonu indirimleri şimdiden başlamış, bakmak lazım arada.. Yaz için 6-9 ay bakıyorum, şu an zaten yazlıklar indirimde, kışlıklar baya pahalı sezon başı olduğu için.. Onları da kış sonu almak lazımdı aslında :KK48:
canim cok guzelmis gule gule gysin bende zarada beyaz keten gomlekle yesil keten ayakkabi gormustum cok begenmstim. esim cinsyeti belli olunca aliriz dedi bakalm haftasoni cikicam bakmaya ;)

Back
X