2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Clexane 0.2 kullanıyorum canım.
ben göbekten hiç vuramadım.
ona dayanamıyorum.
bacaklardan vuruyorum kendim vurursam, artık o da acımaya başladı.
eşim ya da annem kollarımdan vuruyor, en rahatı bu geldi.
ilk hamileliğimde doğumdan sonra bir ay daha kullandırmıştı doktorum.
bunda bakalım nasıl olacak.

Doğumdan sonrada mi?? ne yapalım canım bebeklerini iyi olsun da vuruluruz

sorduktan sonra bizi de bilgilendir canım haftaya yaptırmam gerek artık benim.
Bilgilendiririm canim ama ayin 31 inde randevum.gec olmus olacak senin icin.kan grubun ne seninde negatif mi.bana negatifsin gerek yok dedi.pozitifsen eger vurulmayi dusunedebilirsin.

merhabalar cici anneler,
haftalarca takipten sonra az once kaydolmak geldi aklima sonunda :KK45:hamile saskinligindan olsa gerek..Ben 15+3 haftalik hamileyim ve henuz cinsiyetini bilmiyorum. Hollandada yasiyorum o yuzden boyle gec oldu ama biz dayanamadik bu pazartesiye ekstra randevu istedik ins ogrenebilriz:KK45:Hepinize guzel hamilelikler ve yazilarinizi da ictenlikle okudugumu belirtmek isterimEn Büyük TÜRKİYE:KK24:

merhabalar cici anneler,
haftalarca takipten sonra az once kaydolmak geldi aklima sonunda :KK45:hamile saskinligindan olsa gerek..Ben 15+3 haftalik hamileyim ve henuz cinsiyetini bilmiyorum. Hollandada yasiyorum o yuzden boyle gec oldu ama biz dayanamadik bu pazartesiye ekstra randevu istedik ins ogrenebilriz:KK45:Hepinize guzel hamilelikler ve yazilarinizi da ictenlikle okudugumu belirtmek isterimEn Büyük TÜRKİYE:KK24:
Aramiza hosgeldin :) Ben Türkiyedeyim ama bende hala ögrenemedim.. pazartesi randevum var bakalim ne olacak :KK55:

Kızlarrr instagramda bi sayfa varr alışveriş yapanlar için sizinle paylaşmak istedm güzel gözüküyorr sizde beğenirsiniz umarım image.webp

Kizlar topigimize cagirdim gelmeyenler var ama olsun ben yine dayanamadim burdda paylasayim baru bakin ucuzluk elinizi cabuk tutun biter ben harika takimlar aldim
http://m.trendyol.com/Buyuk-Kampanya/ButikDetay/37054

o topic nerede? link lütfen

Uzun süredir yoktum .... Ufak bi trafik kazasıyla randevu öncesi doktora gittim eşimde yurtdışında olduğu için tek gittim herşey iyi gidiyor bebeğim 4 gün önde gidiyor ve 17 haftalık olarak kaydedildi 13 cm 180 gr ve Uzun süre göstermeyen bebeğim Daha sonra pipiyi gösterdi doktor kesin konuştu ultrasyon çıktısından alıp bak bu pipi dedi ama ben anlamadım birşey tabi :) çok mutlu oldum oğlum olacağı için aslında öğretmenim ve erkek çocuklarına hep bi zaafım vardır yalan yok ki :) kendimde 2,5 kilo almışım sanırım herşey güzel gidiyor nazar değmesin maşallah demeyi unutmayın :)

geçmiş olsun. bütün bebelere maşallah.

Bu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim :KK48:

benim ikinci olduğundan bi çok eşya zaten kzımdan var. kızımda çoğunlukla unisex almıştım ben. çoktan çamaşırları ayırdım oğluşumun çekmecesine yerleştirdim bile. Doğumdan bir ay önce de tekrar yıkarım hepsini olur biter. sadece 1 tane hastane çıkışı alıcam o kadar.

Öğretmen olan ocak anneleri, tatili yedik bitirdik, okullar açılacak az kaldı, hamile pantolonu alan var mi okul için??

ben defactodan almıştım iki tane. ama onun da bir beden büyüğüne geçerim. çok rahat edemezsem valla tayt üstüne uzuuuuunnnn gömlekler giyerim. napalım artık.

merhabalar cici anneler,
csyrc csyrc hoşgeldin tatlışım

Bu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim :KK48:

Ben daha ogrenmeden aldim :) ama unisex elbette..tek tek sapkaydi corapti usttu altti derken bi baktm iki ayri takim olusturmusum :) bej rengi cok tatli.. annesinden ve babasindan bucurugune ilk hediye:KK200:

Back
X