- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #22.861
O kampanya daha da iyiymiş:):):)soobe de jokerde şuanda 4 al 3 öde mi ne bi kampanya var. mağazaya da bakın mutlaka.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kampanya daha da iyiymiş:):):)soobe de jokerde şuanda 4 al 3 öde mi ne bi kampanya var. mağazaya da bakın mutlaka.
GöZün aydınn canımm :) kızlar çoğalıo mu ne :))
ay canım benim hayırlı uğurlu olsun şimdiden. gözünaydın![]()
Canim benimde 38, 8 cikmis yani 1, 29 mom mus bugun doktora gittim iyi oldugunu soyledi mom degeri hesaplamasi yasa kiloya gore hesaplaniyor sanirim canim tahlil yaptirdigin yerden aldigin sonuc kagidinda yazar bende internetten bakmistim sonuclarimi ama mom olarak yazmiyordu sinir olrak 2, 5 mom baz aliniyorbenimkide mom değeri yazmıyo ama 45 kaç mom oluyo acaba
Sonradan ogrenilenler hep kiz oluyor sanirim hadi hayirlisi canimKalkin kizlar uyaninnnn kizim oluyoooo :)))
kizzzz ne cabuk dogurdunnn da resim koydunHuuhhuuuu şişkoo annelerrr nasilsinizzz![]()
senin de mi süslün olacakSagol canim.sagol :) evet kizlarimiz cogaliyo:)
Kızlarrr oğluşum geliyorrrrr![]()
hadi gozun aydin.. bebislerinin cinsiyetini öğrenen tum annelerin gozu aydin olsun.Kızlarrr oğluşum geliyorrrrr![]()
Gözün aydın canım :)Kızlarrr oğluşum geliyorrrrr![]()
Bilgilendiririm canim ama ayin 31 inde randevum.gec olmus olacak senin icin.kan grubun ne seninde negatif mi.bana negatifsin gerek yok dedi.pozitifsen eger vurulmayi dusunedebilirsin.
benim kan grubum pozitif eşiminde oyle ...bu aşıyı olsam dert olmasam dert ya ..aydınlatmıyor hıc biride neden ?
galiba yaptırcam haftaya
Kızlarrr oğluşum geliyorrrrr![]()
Hahhahahah kız benden bukadar güzel bişe Olmazzz fakiri umudu işte napcannnnnkizzzz ne cabuk dogurdunnn da resim koydun![]()
![]()
Evet çok az kaldiben bir tane aldim simdilik ama ince ve acik renk. Eylül ve ekimde giyerim ancak.. lcw dan aldim keten..
Genç kız alırız biz degözün aydın tatlım , ogullarımıza kız bulmak zor mu olcak ne bu sene :))