2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelik haftasi benle ayni ya da fazla olan fark etmez,bu istahsizlik sorunu daha ne zamna kadar surer arkadaslar?! Hala yiyemiyorum kilo almiyorum verdigim gibiyim. 2.trimestirdyz sonucta bebegimizi beslemek lazim o_O

İlk çucuğuma alışverişi 28. Haftada yaptım birçok seyi aldım gerisini parça parça aldım
Kızlar kış bebişi olacaklar en cok citcitli badi alın kolsuz yada kısa kol alın çünkü yeni doğanlara kıyafet giydirmek biraz endişeli oluyo kolsuz badi pratik giydiriliyo
Her annenin tercihi farklıdır ama ben tulumdan yanayım giyimi cok basit
Ama tulumlari büyük alin ki çocuk sıkılmasın içinde, patikli alt alin cokca işinize yaricak . Birde basit giydirimli citcitli üst alabilirsiniz

Yaa eşim daha dur diyor ben deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama:KK53:
Biraz bekle diyor hem kışlıklar da bulunmazmış şimdi. Beşik alcam kafes beşik bi de ana dizi. Bunlara izin var şimdilik. Odayı da seneye alırız dedik. Ablam hemen yelek örmeye başlayayım diyor :KK70: annem kundak uyku seti hastane çıkışları alacak. Bana da ufak tefek kusmalık zıbınlar bi de salyamı akıtacak tatlı şirin kıyafetler almak kalıyor. Bebek bezi alsam mi bi paket napsam ay her şey aklımda şunu bunu emzik biberon bornoz takımları vardı terlikleri çok tatlı ya alışveriş deme benim devreler yanıyor:KK53::confused:
Alıncak çok şey var tatlım ya. Ben hevesimi almak için hastane çıkış seti aldım bi tek. Diğer herşeyi 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum. Telaş yapma canım daha zamanımız var :KK54:

Bende hissediyorum oğluşumu :-) ama korkuyorum bazennn :-) birde bu bebek nie hala çok aşağıda doktor ultrasonla bakarken full aşağı kısımdan bakıyor karnımız davul gibi ama bebiş çokk aşağılarda

Bende hissediyorum oğluşumu :-) ama korkuyorum bazennn :-) birde bu bebek nie hala çok aşağıda doktor ultrasonla bakarken full aşağı kısımdan bakıyor karnımız davul gibi ama bebiş çokk aşağılarda
Aynennn bebişim aşağıdalar , 20.haftadan snra yukarı doğru çıkmaya başlarlarmış :)

Back
X