- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #22.921
Saol canımm :)ekledim canım
sadece kilomu bi snraki kutucuğa yazmışsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımm :)ekledim canım
Ya bna doktorum 28haftadan önce bişi almayın dio..valla benim işlerim ekimden sonra yoğun oluyor eylülde çoğu şeyini alırım herhalde diye düşünüyorum :))
Saç göz bana ten rengi yüz yapısı babasına benziyor ortaya karışık oldu :)Ay masallah bayildim :) sanami benziyo ? Bana bayag benziyodaBir kizim olursa seninki gibi olur büyük olasilik:))
Alıncak çok şey var tatlım ya. Ben hevesimi almak için hastane çıkış seti aldım bi tek. Diğer herşeyi 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum. Telaş yapma canım daha zamanımız varYaa eşim daha dur diyor ben deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama
Biraz bekle diyor hem kışlıklar da bulunmazmış şimdi. Beşik alcam kafes beşik bi de ana dizi. Bunlara izin var şimdilik. Odayı da seneye alırız dedik. Ablam hemen yelek örmeye başlayayım diyorannem kundak uyku seti hastane çıkışları alacak. Bana da ufak tefek kusmalık zıbınlar bi de salyamı akıtacak tatlı şirin kıyafetler almak kalıyor. Bebek bezi alsam mi bi paket napsam ay her şey aklımda şunu bunu emzik biberon bornoz takımları vardı terlikleri çok tatlı ya alışveriş deme benim devreler yanıyor
![]()
Amannn yemedik kızını bende zaten çıtır almayı düşünüyodumSagol canim hepimizinki saglikli ve hayirli olsun. Benim kizimi duyan talip oluyo ama ben vermicem tursusunu kurcam![]()
bu sefer oldu sanırımSaol canımm :)
sadece kilomu bi snraki kutucuğa yazmışsın![]()
e eşim vermem ben diyo :) bende sen niye aldın ozaman turşusunumu kurcaz vercez tabi diyorumAmannn yemedik kızını bende zaten çıtır almayı düşünüyodum![]()
Eet canımmm olmuşşş teşekkürler :)bu sefer oldu sanırım![]()
Ben 1haftadır net olarak hissediorum canımm :) çok harika bişi :) eşim elini koyuyo oda hissedio :)hareketleri hissetmeye başladınızmı kızlar ben iki gündür ufak ufak hissediyorum
Aynen öle valla. Pek Kıymetli olcak bunlarbenimd
e eşim vermem ben diyo :) bende sen niye aldın ozaman turşusunumu kurcaz vercez tabi diyorum![]()
Ay hiçbişi hissetmiyorum ben ya.Ben 1haftadır net olarak hissediorum canımm :) çok harika bişi :) eşim elini koyuyo oda hissedio :)
Sabret canımm yakın zmnda hissetceksndir :)Ay hiçbişi hissetmiyorum ben ya.
bebişin bizden 10 gün büyük heralde bir haftaya bende daha çok hissederim. iki gündür ufak ufak hissettiriyo kendini meleğim.Ben 1haftadır net olarak hissediorum canımm :) çok harika bişi :) eşim elini koyuyo oda hissedio :)
Aynennn bebişim aşağıdalar , 20.haftadan snra yukarı doğru çıkmaya başlarlarmış :)Bende hissediyorum oğluşumuama korkuyorum bazennn
birde bu bebek nie hala çok aşağıda doktor ultrasonla bakarken full aşağı kısımdan bakıyor karnımız davul gibi ama bebiş çokk aşağılarda