- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #23.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zeytinyağı ve tuz döküp fırında yapıyorum.süper oluyoızgarada pişirmek isterdim ama yok.
guzelce yıkıyorum ve tavada yapıyorum. tavaya çok az yağ koyuyorum yapısmasın dıye.
en saglıklısıBen zeytinyağı ve tuz döküp fırında yapıyorum.süper oluyo
Çok şükür bugunlerimize :) yaşıyoruz sur sen napiyosunkızlar, napıyonuz
yaşıyonuz mu?![]()
napim öyle dolanıyorum buralarda..Çok şükür bugunlerimize :) yaşıyoruz sur sen napiyosun
Başka doktora gittim eğer amniyosentez yaptirmayacaksan detaylı ultrasona gir ufakta olsa sinyaller verir dedi..gittim zaten doktor herseyi 3lu testimdeki riski göze alarak yorumladı. ..Eğer down sendromlu olsaydı beyincigi şu uzunlukta olurdu bebeginin normal olculerde, burun kemiği yassı olurdu bebeginin öyle bir durumu yok, gözleri ayrık olurdu bebeginin beklenilen uzaklikta, kulağı asagida olurdu bebeginin normal yerinde, ayak baş parmağı ayrık olurdu bebeginin tüm parmakları birbirine bitişik vs.. diye hep kıyaslama yaptı. Benim yorumum risk minimumun minimumu dedi :) elbette yüzde yüz bi teşhis değil ama hiçbir anomali cikmadi
Biz iyiyiz teyzosu..anneyi tepikleyip duruyoruznapim öyle dolanıyorum buralarda..
nasılsın, bebiş napıyor?![]()
Biz duru düşünüyoruz canımanlamı güzel kız isim önerilerinizi alabilirim kızlar benim aklımda hiç bişey yok eşiminde
hep öyle olurmus zaten. ana taşısın babaya benzesınler, babanın hayranı olsunlarBiz iyiyiz teyzosu..anneyi tepikleyip duruyoruzözellikle babamiza biz söz söylemeye görsün var yaaaaa
Ay ben şikayetçi değilim babaci olsun zaten :) ama anne karnında baslamasaydi iyiydi yahuuuhep öyle olurmus zaten. ana taşısın babaya benzesınler, babanın hayranı olsunlar
nankör bebeler![]()
benımkı de az önce aradı, tefeonu karnıma tutcak mısımAy ben şikayetçi değilim babaci olsun zaten :) ama anne karnında baslamasaydi iyiydi yahuuu
Başka doktora gittim eğer amniyosentez yaptirmayacaksan detaylı ultrasona gir ufakta olsa sinyaller verir dedi..gittim zaten doktor herseyi 3lu testimdeki riski göze alarak yorumladı. ..Eğer down sendromlu olsaydı beyincigi şu uzunlukta olurdu bebeginin normal olculerde, burun kemiği yassı olurdu bebeginin öyle bir durumu yok, gözleri ayrık olurdu bebeginin beklenilen uzaklikta, kulağı asagida olurdu bebeginin normal yerinde, ayak baş parmağı ayrık olurdu bebeginin tüm parmakları birbirine bitişik vs.. diye hep kıyaslama yaptı. Benim yorumum risk minimumun minimumu dedi :) elbette yüzde yüz bi teşhis değil ama hiçbir anomali cikmadi
28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..
Ama snrada çok yorulcaz ve alınacak bisürü şey var daha nasıl olcak bilmiorumm..
Eylül sonu gibi başlarım artık diorum almaya..
Tetanoz aşısı mı canım bahsettiğin?
Ama ne yaparsan yap o çocuklar hep anne diye ağlar merak etmebenımkı de az önce aradı, tefeonu karnıma tutcak mısım
o da bebişle konusacakmısben de kaydım bıraz
ulen biz cefasını onlar sefasını sürsün
oh ne guzel
ne ala
Ayrıntılı girdim zaten 4d bi de büyük ultrason başka bi doktora yönlendirdi doktorum incelediler her şeyi bi sıkıntı yok dendi her şey normal. Öyleyse 1 ay sonra giderim ya da doktoru arayayım yarın.Canim normal doktor muyenesi ayda bir oluyor ama ayrintili ultrasona gireceksin ya onun sonucunu gostermek icinde hemen gidebilirsin beklemeden
Bu arada bütün bebekler mi bu kadar tatlı oluyor ya ağzı burnu minnak fındık gibi burnu annesine benziyo. Çenesi babasını andırıyordu gözleride kenardan çekik gibiydi sizin de öyle mi hepsi mi öyle yanakları kocamandı![]()
![]()
Anaaa aynılarmış yaEveett bizimkinin de burnu findik, yanaklar elmacik kemiklerinden sis,gozlerde cekik.bende bana benziyor saniyordumfotosu var mi bebegnn
![]()