2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

graco contour electra.webp
graco lovin hug.webp
Graco-Contempo-Mama-Sandalyesi.webp
graco symbio travel system s hp logico ana kucağı.webp
bende sepet gibi olanlardan istiyorum ama onuda 10 aylığa kadar kullanılıypmuş benmde odam geniş değil. Galiiba oyun parkı olan yataklardan alıcam bende hem uzun süre yatar hemde hafif kullanımı kolay. Pembeli bakıyorum annemde lacivert falan al 2. çocuğada kullanırsın erkek olursa pembe kullanamazsın diyo kararsızım bende. ama sonum oyun parklı yatak gibi görünüyo. benim çocuk odası yapacak odamda yok malesef ilerleyen dönnemlerde ne yaparım bilmiyorum.

sizlere fikir olsun diye benim kullandıklarımı paylaşayım. hepsini unisex aldım.

Yok cnm bende yanimda yatirmam.odamizda kendi yataginda yaticak. Cocuk odasi bizimde hemen yanda ama bir yil tek birakamam orda onu sanirim.sen dogdugu gibi mi oraya koyucaksin.zor olmaz mi senin icin ilk zamanlar geceleri hep merak ediceksin.oda yapilsa da bir donem odanizda yatmasi lazim die dusunuyorum. Nasil bebek arabasi o hemen bitiyor merak ettim :) http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=212169&ctrid=16234 ben bunu istiyorummmm.
Sizin doktorunuz kim ozelden atacaktim ama atamadim mesajı, ben de kocaelideyim, ayrıntılı ya gittiniz mi

Alayım birini dimi bikaç ay da yatsa hevesimi alayım hep hayal ederdim bu beşiklerde :KK53::KK53:
park yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
image.jpg

ya da böyle bişi.
152507253_tn24_0.jpg

senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)

Back
X