2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir de hastanede kullanmak için bu tacı yaptırdım hem kızıma hem kendime :) baby shower da da takarım diye düşünüyorum. Kırmızı kurdele taçlar çok demode artık. İstanbulda ve Antalya'da yapan iki bayan var. Özel siparişle yapıyolar. Ben tanesini 35tl ye yaptırdım paylaşmak istedim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar bir de hastanede kullanmak için bu tacı yaptırdım hem kızıma hem kendime :) baby shower da da takarım diye düşünüyorum. Kırmızı kurdele taçlar çok demode artık. İstanbulda ve Antalya'da yapan iki bayan var. Özel siparişle yapıyolar. Ben tanesini 35tl ye yaptırdım paylaşmak istedim.
Superr olmus bayildimmm

Superr olmus bayildimmm
Teşekkür ederim. Derya hanımla iletişim kurmak isteyenlere instagram adresi keceloji
Diğer bayan antalyada ondan da baya sipariş verdim. Hastane odası ve baby shower için çok güzel şeyler yaptı. Altın yastığı, hastane bebek yatağı tütüsü, masa örtüsü, terlik, kapı süsü, isim tablosu, isme özel su şişeleri vs vs. Çoook masraf oldu ama hepsi çok cici oldu. İnstagram adresi ababyshowers.
İncelemek

Teşekkür ederim. Derya hanımla iletişim kurmak isteyenlere instagram adresi keceloji
Diğer bayan antalyada ondan da baya sipariş verdim. Hastane odası ve baby shower için çok güzel şeyler yaptı. Altın yastığı, hastane bebek yatağı tütüsü, masa örtüsü, terlik, kapı süsü, isim tablosu, isme özel su şişeleri vs vs. Çoook masraf oldu ama hepsi çok cici oldu. İnstagram adresi ababyshowers.
İncelemek
Baya masraf yapmışsındır canım,yaptırdıkalrında çok güzel güle güle kullan inş..
Ben bunların hiçbirini yapmıcam daha doğrusu kendim yapmayı planlıorum herşeyini bebeğimin hem daha az masraflı olur..
Baby shower yapmayı düşünmüorum onun yerine hamilelik albümü düşünüoruz beyaz bi elbise arıyorum ekim başı gbi fotoğraf çekimi yaptırcaz ;)

Superr olmus bayildimmm
Canım bi arkadaşım da hani bu hastanedeki pusetlere tütü dikiliyorya ona hastaneden çıkınca ek yaptırdı ve park yatağa taktırdı ama tabiki de direk süsletmek çok daha güzel gözükür. Ben de bi kafes beşik alıcam oda yaptırıcaz ve evim dublex olduğu için sanırım aşşağıya da ilerleyen zamanlarda bi park yatak alırız. Yeterki sağlıkla gelsinler herşeyyy olupp olupp giderr:):)

Canım bi arkadaşım da hani bu hastanedeki pusetlere tütü dikiliyorya ona hastaneden çıkınca ek yaptırdı ve park yatağa taktırdı ama tabiki de direk süsletmek çok daha güzel gözükür. Ben de bi kafes beşik alıcam oda yaptırıcaz ve evim dublex olduğu için sanırım aşşağıya da ilerleyen zamanlarda bi park yatak alırız. Yeterki sağlıkla gelsinler herşeyyy olupp olupp giderr:):)
Ya iste park yatak cok oneriliyo..perdecide cok guzel tuller oluyo hos bisey dusunulebilir gercekten.ay hersey zor.dedigin gibi saglikla gelsinlerde insallah

Kızlar bunlarda benim yaptığım lohusa terligi ve tacı.istenilen renk ve modelde yapıyorum. Ceyizlik ve hediyelik üzerine ınstagramda Sayfam var.lavanta keseleri ve bebis dogumunda dagitilmak üzere yaptığım süslü sabunlarim var.dilerseniz özelden yazıp bakabilirsiniz. :KK54:

Eklentiler

• 2015-08-16 19.55.14.webp
    2015-08-16 19.55.14.webp
    64 KB · Görüntüleme: 65
Back
X