2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gayet uygunmuş canım ben sepet olanlara bakmıştımda 750 600 o aralardaydı. başlangıç için çok iyi o zaman
sepetler pahalı evet. ama bazı magazalarda onlarında fıyat 350 den başlıyor. her yerın fiyatı ayrı.
benım istediğim, küçük olsun, az derin olsun ve sallansın
tabi ki fiyatı da uygun olsun. sonucta 6 -7 ay sonra başka bişi bakıcaz :=)

Ben 10 kilo da alsam kilo almadan hamileliği tamamlamış olacam ve tabi doğumla yine gitcek kilolar.
Beni kıskananlar son aylarda günde bir kilo alırsın diyolaa emzirirken kilo alırsın diyolaaa:KK20:
nasıl yani :) benimde kaynanam iyi kilo almadı diyo benden için eltim hemen anne sen fark etmedin ama aldı demiş. kaynanamda 5 aylık hamile o kadar olur demiş susa kalmış bana anlatıyolar kıskanan çok :)

nasıl yani :) benimde kaynanam iyi kilo almadı diyo benden için eltim hemen anne sen fark etmedin ama aldı demiş. kaynanamda 5 aylık hamile o kadar olur demiş susa kalmış bana anlatıyolar kıskanan çok :)
11 kilom gitti 5 ayda :KK53:
Çok kıskanıyo eltiler. Alırsın deyip duruyolar. Şişersin diyolar.

park yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
image.jpg

ya da böyle bişi.
152507253_tn24_0.jpg

senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)
kırmızılar çok güzelmiş. hangi sitede bunlar

hepside çok güzel canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Beşikten memnun musunuz peki önerir misiniz

Valla hepsinden çok memnunum. Beşik elektrikli ve pilli ayni zamanda. Yataginin ayari var oturur pozisyondan 4 kademeydi sanirim. 11 kiloya kadar sallaniyordu bununla. Muzigi, doga sesleri, anne rahim sesi vs var.

Park yatak sanirim 106 cm boya 70 cm en
Alt degisme kismi cok rahat ozellikle de ameliyat yeri iyilesene kadar. Istersen orda bile yatar çocuk.
Sonra orta kademe var. Emekleyene vs kadar orda yatiyor. Daha sonra ayaga kalkmaya baslayinca da en alt kata getiriliyor. Ozellikle baya ayaklandiklarinda sizden once yataktan kalkip gitmesinler diye cok iyi bu fonksiyon.

Park yatakta da muzik titresim vs var. Beşik le ayni hemen hemen.
Bunlarin arasi fermuarli olanlari var dakin almayin. Hemen bozuluyor.

Son düzenleme:
11 kilom gitti 5 ayda :KK53:
Çok kıskanıyo eltiler. Alırsın deyip duruyolar. Şişersin diyolar.

Canim diyetisyen kontrolunde misin yoksa istahsizlik bulanti yzuunden mi verdin bu kadar? Ins sorunsuz gidiyosundur.. ben de verdim ve hala almadim ayniyim.. dun sormustum kilo istahsizlik sorununu da pek yazan olmadi.. tek hissedip uzuluyorum:110:

Alisverisle ilgili yazdiklarinizi uzayli gibi okuyorum. En fazla bu kadar binsey bilinmez, fikir sahibi olunmaz.. Rezil olacak bebek benimle :-D

Ya kizlar benim karnim birden buyudu sok geciriyorum. Dumduzdu 1 haftada sisti davul gibi oldu. Ve isin garibi ayni kiloyum :-D

Bi de bugun karnimin sag tarafinda karacigere dogru inanilmaz bi agriyla uyandim. Butun gun her hareketimde agridan oldum. Oturdugum yerden kalkamadim. Neden olabilir ki? Rahim buyumesi desem kasikta olur... Saskinim!

Canim diyetisyen kontrolunde misin yoksa istahsizlik bulanti yzuunden mi verdin bu kadar? Ins sorunsuz gidiyosundur.. ben de verdim ve hala almadim ayniyim.. dun sormustum kilo istahsizlik sorununu da pek yazan olmadi.. tek hissedip uzuluyorum:110:
Canim daha 17. haftadaymissin. İstahsizlik bulantilardan sonra mi oldu?
Ben hala istahsizim mesela. Gerci normaldr de oyleydim de bulantilardan sonra iyice aram acildi yemeklerle. Kahvaltidan sonra oyle ayak ustu atistirarak gecirdigim gun cok aksam yemegisiz. Hic iyi bi sey degil biliyorum ama ben oyleyim.
5 kilo vermistim; 2,5 kilo alabildim iste bulantilar kesilince

Canim daha 17. haftadaymissin. İstahsizlik bulantilardan sonra mi oldu?
Ben hala istahsizim mesela. Gerci normaldr de oyleydim de bulantilardan sonra iyice aram acildi yemeklerle. Kahvaltidan sonra oyle ayak ustu atistirarak gecirdigim gun cok aksam yemegisiz. Hic iyi bi sey degil biliyorum ama ben oyleyim.
5 kilo vermistim; 2,5 kilo alabildim iste bulantilar kesilince

Istahsizligim 6.haftadan beri var. Bulantilarla birlikte basladi bende..genelde okuduklarimdan yola cikarak daha erken gecmesini ummustum ama henuz ayni. O zaman daha zamanim var ha :kk77: ve cidden bence de iyi degilll

Bulantılardan canım. Bebeğim iyi çok şükür tahlillerim de temiz çıktı. O yüzden üstünde durmadık çok. Hafifledim biraz. Halen devam bulantilar. İştahım da az . Bebiş için elimden geldiğince faydalı ş3ylerle dolduruyorum midemi. Ekmek falan yiyemiyorum mesela yesem başka bir şeye yer de kalmaz. Öyle değişik. Ilk defa bu ay 700 gr aldım işte.
Sen kaç kilo verdin?

Back
X