- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #23.321
Ben deeeee bende oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deeeee bende oldum![]()
canım bu beşikler 6-7 aya kadar kullanılırbende bu besiklerden almayi dusunuorum hem sallanir daha snra park yatak alirim 2 yasindan snra yatar park yatakta
canim gorumcemin kizi 2 yasina kadr yatti bunlarda.2 den sbra parkbyataga gecti. sallanio die cok hosuna gitmişti zor biraktirdilar en son besigimizi kotu teyzeler almis diip kaldirmislardicanım bu beşikler 6-7 aya kadar kullanılır
çünkü 6-7 aydan sonra ayaklanıyorlar ya , beşikten düşme ihtimalleri var
Günaydın canım, İnşAllah yolundadır sen içini ferah tut bebişini de strese sokma :)))Gunaydinlarr bugün doktor kontrolüm var heyecanliyim.1 aydır goremiyordum bebisimi. Inşallah hersey yolundadır. Bebeğim sağlıklıdır.
Arkadaşlar bugün 2.duzey ultrasona girdim Cerrahpaşa'da sadece elime ultrason görüntüleri verdiler 1 ay sonrasına şeker yüklemesi için randevu verdiler acaba bu ultrasonun sonucunu rapor şeklinde 1 ay sonra mı verecekler yoksa bir problem çıkmadığı için hiç bir şey soylemediler de bu ultrasonu bitirdik mi size ne verdiler
aslında bencilliğimden istiyorum gece sürekli kalkmamak için yuvarlanıp gelsin bulsun memeyipek olası değil ama olsa süper olurdu, sallanan da istiyorum bir yandan, salla salla uyut, sallananlarda da alışkanlık yapıyor diyorlar, olmadı sallama mekanizmasını kapatırız napalım, eğer böyle bişi almazsam park yatak alıcam, onların sallananlarından almayı düşünüyorum
![]()
bana yazılı rapor vermişti ankarada gittiğim doktor, muayene olduğun doktorun da o hastanede mi?
evet arada sallanması gerekir çokta alıştırmamak lazımya bende çekmeceli beşiklerden bakıyorum ama aslında en mantıklısı park yatak uygun fiyatlı ve aynı işe hizmet ediyor
![]()
Canım prima aşırı bozdu kendini yaKızlarrr pirimaya üye oldunuz muuuu?? Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin:) ben kaydoldum kim bilir belki bezler bize çıkar![]()
ay canım benim güzel bir duygu olmaz mı tabiki. benden bu duyguları hissetmek istiyorum. her eddişemde hastaneye koşuyorum acaba kalbi atıyo mu diye. dünyanın en güzel şeyi bence buGünaydın anneler, dün akşam ilk defa bebeğimin tekmesini dışardan hissettim, bizimki müzik seviyoo galibaa, müzik dinliyordum elim karnımdaydı bir anda resmen tekmeyi hissettim elimde, inanamadım ilk defa dışardan bu kadar net hissediyorum, gerçekten muhteşem bir duyguymuş yaa![]()
ay canım benim güzel bir duygu olmaz mı tabiki. benden bu duyguları hissetmek istiyorum. her eddişemde hastaneye koşuyorum acaba kalbi atıyo mu diye. dünyanın en güzel şeyi bence bu![]()
İkea'da çok güzel çekmeceli beşikler var ve park yatakla aşağı yukarı aynı fiyat canım, bakabilirsin..
Mesela;
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...urunleri/00257953/gonatt-bebek-karyolasi.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...urunleri/50201534/gonatt-bebek-karyolasi.aspx
sanırsam sürekli uyuyorlar. banada 2 haftaya kadar hissedersin dedi. hayırlısı bakalım. müziği sevdiklerini duymuştum. ben arabada hareketli parçalar açıyorum. o zaman mutlu olduğunu hissediyorumİnşallah en kısa sürede hissedersin canımm, benimki de normalde çok hareketli diildi zaten, ilk defa dün akşam hissettim bu kadar net, sen de bu zamanlarda hissetmeye başlarsın İnşallah merak etme![]()
ya ama bu yatağımızın kenarına fazla büyük değilmi. yan odaya koysak ben ağlayınca duymam kihttp://www.cilek.com/softy-bebek-karyolasi_72612?d=8480 bende bunu beğendim cnm. yatak ve uyku seti hediyeymiş. ikea da gzlmiş alınabilir.ama bunun malzemesi daha iyi hem hediyeleri ile aynı kapıya çıkıyor nerdeyse.ama henüz karar veremedim..yandan çekmecelisi de güzel aslında bu modelin hem ilerde yatak oluyor ama fiyatı iki katı.değer mi sanmıyorum![]()
ya ama bu yatağımızın kenarına fazla büyük değilmi. yan odaya koysak ben ağlayınca duymam ki![]()
http://www.cilek.com/softy-bebek-karyolasi_72612?d=8480 bende bunu beğendim cnm. yatak ve uyku seti hediyeymiş. ikea da gzlmiş alınabilir.ama bunun malzemesi daha iyi hem hediyeleri ile aynı kapıya çıkıyor nerdeyse.ama henüz karar veremedim..yandan çekmecelisi de güzel aslında bu modelin hem ilerde yatak oluyor ama fiyatı iki katı.değer mi sanmıyorum![]()
sanırsam sürekli uyuyorlar. banada 2 haftaya kadar hissedersin dedi. hayırlısı bakalım. müziği sevdiklerini duymuştum. ben arabada hareketli parçalar açıyorum. o zaman mutlu olduğunu hissediyorum