2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sizlere ne dediler. Aynı doktorunuzmu yaptı başkasına mi yönlendirdi. Zorunlu mu dedi
bana da kendi baktı detaylıya. başka yere yönlendirmicem dedi.5 dak dan fazla sürmüştür. tek tek organlarına baktı.kalbini damarlarını ve kan akışını gösterdi.ama detaylıda beklediğim kadar da uzun değildi sanki.önemli yerleri gösterdi.ayrıntılı bir kağıt vermedi bana.ama başka dr a gidince detaylı için daha detaylı oluyor sanki.öyle tek tek kaç parmak var falan diye bişe konuşmadı.ben bir soruna rastlamadım dedi..

benim doktorum da normlde 4 boyutlu bakar, bana bben bir sıkıntı görmedim ama radyolog ile ayrıntılı ultrason kontrolüne de gitmen iyi olabilir demişti, bir arkadaşım doktoru mesela hiç göndermedi, doktorun iyiyse ve cihazı güzelse bence gerek yok, diğer kontrolünde kalp kapakçıkları, kan akımı, omurgası, iç organlaru vs nasıl diye detaylı olarak sen sor, zaten doktorun bakıyorsa söyler, detaylıda da bunlara bakıyorlar çünkü
Bidahaki randevuya dediğin gibi yapayım o zaman. Ayrıntılı sorunca anlaşılır kendisinin görüp girmediği. Tesekkur ederim onerin için. Gerçi bir kaç fazla şey sorunca asabilesiyuor doktorların geneli bakalım tepkisi ne olacak. Mesela benim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı erken geldi bana sordum. Çok kilo aldin vücut naapsdin dedi öyle kaldım:-)

bana da kendi baktı detaylıya. başka yere yönlendirmicem dedi.5 dak dan fazla sürmüştür. tek tek organlarına baktı.kalbini damarlarını ve kan akışını gösterdi.ama detaylıda beklediğim kadar da uzun değildi sanki.önemli yerleri gösterdi.ayrıntılı bir kağıt vermedi bana.ama başka dr a gidince detaylı için daha detaylı oluyor sanki.öyle tek tek kaç parmak var falan diye bişe konuşmadı.ben bir soruna rastlamadım dedi..
Valla benimki okadar bile söylemedi. Bir sıkıntı yok herşey normal dedi. Dünya para verıyorsunuz birileri ortaya birşey atıyor sizin duygularınızdan faydalanıyor dedi. Madem sizinkilerdede yönlendirmeyen var bende giymeyim ozaman. Sagolun biraz kaygıları gitti. Yoksa dedim bir tek benmiyim yanlısı yapıyorum insan vicdan azabı çekiyor valla

Bidahaki randevuya dediğin gibi yapayım o zaman. Ayrıntılı sorunca anlaşılır kendisinin görüp girmediği. Tesekkur ederim onerin için. Gerçi bir kaç fazla şey sorunca asabilesiyuor doktorların geneli bakalım tepkisi ne olacak. Mesela benim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı erken geldi bana sordum. Çok kilo aldin vücut naapsdin dedi öyle kaldım:-)
benimde şimdiden şişti canım.kaç kilo aldın ki canım :KK70:

http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/seriler/hensvik-serisi.aspx

Ben de ikeada bu serinin dolabi ve karyolasini begendim. Fiyati da uygun senin gosterdigine gore. 1-2 yasina kadar yanimda yatirip sonra yan odaya koymayi dusunuyorum. Tabi bebek telsizi koyarim yan odada olsa bile.

Ben de bu seriyi alıcam zaten canım, L LiveYourLifeee çekmeceli istediği için ona diğer modeli gönderdim.. kullanabildiği kadar kullansın sonra onun zevkine göre bir şeyler alırız diye düşünüyorum, o yüzden bana da baya uygun geldi bu takım.. :KK39:

Ben sicaklardan dır diye dusunmuyorum ama doktor vücut naapsdin deyince diyecek birşey kalmadı. İçimden massalah dedim dilde papuc kadar;-)
Haa kilo sormussun valla gerckten doktorun dediği kadar var aslında.21. Haftadayim 7 kilo aldım. Bu rde oturarak çalışıyorum sanırım oturduğun için dolaşımda yavaşlıyor bütün odem ayaklara doğru birikiyor EE tabi kiloda etkiliyor. Napalim sen kaç aldin acaba bu ayak ve bacaklardaki şişme hızlı kilo alimindanmi daha çok erken çünkü

Valla benimki okadar bile söylemedi. Bir sıkıntı yok herşey normal dedi. Dünya para verıyorsunuz birileri ortaya birşey atıyor sizin duygularınızdan faydalanıyor dedi. Madem sizinkilerdede yönlendirmeyen var bende giymeyim ozaman. Sagolun biraz kaygıları gitti. Yoksa dedim bir tek benmiyim yanlısı yapıyorum insan vicdan azabı çekiyor valla

canım kendi dr un baktıysa iç organlarına bir sorun yoksa başkasına gitmeye gerek yok tabiki.

Haa kilo sormussun valla gerckten doktorun dediği kadar var aslında.21. Haftadayim 7 kilo aldım. Bu rde oturarak çalışıyorum sanırım oturduğun için dolaşımda yavaşlıyor bütün odem ayaklara doğru birikiyor EE tabi kiloda etkiliyor. Napalim sen kaç aldin acaba bu ayak ve bacaklardaki şişme hızlı kilo alimindanmi daha çok erken çünkü
bende 7 aldım :KK70: hatta ben mide bulantılarım olduğu zaman yiyemeden aldım.dr problem değil istediğini ye dedi bana bol bol :KK70: tabi ben yine de yemiyorum o kadar.artık tartılmak istemiyorum.biraz etkiler tabi ama bence bizde ödem var :confused: ya ben hareket etsemde alıyorum canım ya anlamadım gitti

ya kilo ile ne ilgisi var ki.. benim arada şişio ayak bileklerim.eve gidip yüksekte yatıyorum sabah inmiş oluyor.
Benim de akşama doğru şişiyo dün akşam ayak parmaklarım çok komikti :KK70: Tabi azcık şişmesi normal ama ben yinede şişkinlik oldumu tansiyonumu ölçüyorum.

Ben de bu seriyi alıcam zaten canım, L LiveYourLifeee çekmeceli istediği için ona diğer modeli gönderdim.. kullanabildiği kadar kullansın sonra onun zevkine göre bir şeyler alırız diye düşünüyorum, o yüzden bana da baya uygun geldi bu takım.. :KK39:
Burda biri yazmisti da ordan gormust ben de zaten. Belki de senden gordum :D
Fiyati goruntusune gore cok cok iyi. İlk firsatta gidip bakicam. Eger icime sinerse en azindan besige karar verdim gibi cok sukur. Allah sebep olandan razi olsun. :D :D

Canim ikinci duzey dedigin ayrintili ultrasonmu.rapor olmasi gerekiyo evet.butun organlarin el ayak vs.gorunumleriyle ilgili 3-4 sayfalik rapor var elimde.bitek goruntu degil yani
Evet canım ayrıntılı ultrason ya Cerrahpaşa'da ücretli bir doktora yonlendirdiler başından da 2.düzey ultrason yapılacak dedi sonra ne bi açıklama ne bir sonuç kağıdı bitince beni laboratuvara yönlendirdi ben de geri geleceğim gibi düşündüm soramadim laboratuvarda da şeker tarihi bir ay sonra acaba o zamana mı hazirlayacak raporu anlamadım birinci kizimda yapmışlardı ve rapor vermişler fakat o anda mi verdiler sonra mı verdiler hatırlamıyorum

Bu arada ben hala -1 kilodayim arkadaşlar başkasına mi tasitiyorsun bebeği diye dalga geçiyorlar çok hafif bir gobegim var almadigim gibi bi de verdim bundan sonrasında alacağım herhalde ama ellerim ayaklarım çok uyusuyor çok halsizim

bende 7 aldım :KK70: hatta ben mide bulantılarım olduğu zaman yiyemeden aldım.dr problem değil istediğini ye dedi bana bol bol :KK70: tabi ben yine de yemiyorum o kadar.artık tartılmak istemiyorum.biraz etkiler tabi ama bence bizde ödem var :confused: ya ben hareket etsemde alıyorum canım ya anlamadım gitti
Yalnız değilmişim bende bir tek benimdir herhalde diyordum bu kadar kilo alan . benim hiç bulantı kusmam tiksinmem olmadı karnim ve vücudum sismese hamile olduğumu unutamam oderece. Bu yüzden iyi yedim birde insan kendine bebeği bahane ediyor sanırım halbuki o tatli lara kisirlara daha çok benim ihtiyacım varmış:-) ama artık dikkat etmek lazım sanırım kilolara ben biraz önlemeye başladım bu aralar yoksa bu gidişin sonu yok. Hadi kendimi geçtim yarin bu bebecik doğunca ayyy valla hiç kusura akma bu ağırlıklarda hiccc kalkasim yok da diyemeyizki

evet bu güzelmiş. dolap alcaksan çekmeceliye gerek yok tabiki.ama bu dolap sadece askılık sanırım öyle yazıyor.içi nasıl baktınmı? bize askı uymaz bence raf lazım.bunlar alınabilir bence çok uygun ve hoş.küçük bir odam var oraya koyup kendi yatak odama da minik beşik koyarım.:KK28:

Park yataklarin geniş olanlarindan almıştım ben büyük kızıma iki yaşını geçene kadar kullandı paketledim kaldırdım 2bucuk yaşında oda takımı aldım şimdi ikincinin yatağı hazır gerçi ikincim erkek olacak besigimiz de pembe ama :)) ben park yataktan çooook memnundum düşünenlere tavsiye ederim ben renge takilirsak degistirecegim onun dışında kullanmayı düşünüyorum

Bu arada ben hala -1 kilodayim arkadaşlar başkasına mi tasitiyorsun bebeği diye dalga geçiyorlar çok hafif bir gobegim var almadigim gibi bi de verdim bundan sonrasında alacağım herhalde ama ellerim ayaklarım çok uyusuyor çok halsizim
Bebek sağlıklıysa gelişimi iyiyse hiç sorun yok. Valla pek güzel bir şeydir herhalde az kilo almak. Bende doktora arada espri yapıyorum kilo meselesi açılınca iyi bakın ikiz falandir belki gormuyorsunuzdur diye. Seni ilinin tersi yani. Doktorda hiç tebessüm yok olur mu ikiz olsa gorulmezmi diyor. Canım espridemi anlamıyoruz ya vücut napsin derken iyidir ama dimi :-)

Back
X