2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım ☺
Darısı herkesin başına
gözünaydın canım :)
aminnn canımm çok şükür :KK200:
Gunaydinnn

Gunaydin herkese
Gozun aydin darisi basimiza insallah
Istanbulda olanlar ayrintiliyi nerelerde yaptiracaksiniz
Allah korusun tabide eğer bi rahtasızlık olsa bebekte zaten hareket edip hissettiriyor..el ayak şişmesi bu haftalarda cok normal ben yürüyüşten geldikten sonra bile el parmaklarım şişiyor ..tuz az , su bol diyor doktor
Gözün aydın canım :)
hepinizr cok tesekkur ederim kizlar. renklisemsiye renklisemsiye canim tuz hic yemiom ama bakalim niye sicaktanmi acaba. benim pasam bi eli basinin altinda yatiodu keyif duskunu olucak babasi gibi ;) dr amcasi bile guldu. ;) sansima 2 dr bakti. bi dr pek merakliydi oda geldi gulustuler oglumun hareketlerine oh dedim valla

maşallah..ayrıntılı için özele mi devlete mi gittiniz? özelse ne kadar? devlette kadın dogumdan mı alınıyor sıra yine?
ozele gittm canim dr orda oldgu icin 58 lira aldilar. ama dr sevketmeden randevu icin aradigimda 230 la 300 arasi fiyat vermislerdi. cok iyi oldu. muamele insan gbi ve parasi az. hastanemden cok memnunun tahliller filanda 18 20 lira.uygun fiyatlari.

Maaşallah..
Amin.. İnşaallah.. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıcakla.

ben doktora da soracağım.

banada dedi. sabah gel tahlil de yapacağız diye. ama aç mı dedi tok mu, bak onu hatırlamıyorum ben.. :))
saol canim amin insallah
gözün aydın canım. kim yaptı ayrıntılı nı?
saol canimmm hastanenin radyoloji bolumunde perinatolog yapti.sonra dr da rapora bakti. hersey güzel 4 hafta sonra goruselim dedi ;)
Bende biri sorsun diye bekliyodum.esi yazdi heralde:KK5:

ayyyy eslerde okuyormu yahuuu neler neler yaziyoruz utanirim ben :(

Saga yaptirsaydin keske.ama sag elde cok kullanilir
Valla hiç aklıma gelmedi ki..:) dediğin gibi yine de sola yaptırırdım çünkü sağ daha çok kullanılıyor, hani kullanamayacak gibi bi ağrı değil de sadece üstüne yatamıyorum:) Neyse geçer heralde birkaç güne kadar

Hahaha vallaha bilmiyomki genetik olabilir benim tarafda 5 tane var.6. Piyangoda bana cikti.unuturum tabi canim.keske saglikli olsunlar.analik herseyle mucadele eder
aaayy ne güzeel ya.. maşallah..evet kesinlikle sağlıklı olsunlarda biz herşeye katlanırız..

Back
X