2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biraz ben korkuttum galiba ama erkeklerin bu siteden haberi vardır ama şu muhabbetleri görseler bir daha girmezler zannedersem :))
Ben geçen sayfayı açık bırakmışım benimki baktı bu ne ya dedi bir sürü bebek ve popo :KK48: dedim sen anlamazsın kapa hemen. Açelya diye bi üyenin yorumu vardı o an ekranda açelya kim sen misin diyo ne alaka deli misin dedim. E senin üye adın ne peki napıyosun burda diyor. Senin dedikodunu yapıyorum dedim. Kapadı bu ne ya diyerek. :D :D

Selam herkese, eli ayağı sisenler birden mi başladı, yoksa hamileliğin başından beri var mıydı, bir de bende çok korku var vücudum bozulacak diye, yanı kilo almak sorun değil ama biçimsiz kilo almaktan çok korkuyorum millet

1 Aylık Gebelik

2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)

Ama biz şu anda 5 aylık hamile oluyoruz, 24. haftayı bitirince 6 aylık olucaz dimii, bu ay hesabı benim çok kafamı karıştırıyo yaa :KK64:

Gerçekten bu yazı beni özetlemiş.Çalışan hamileler sizde mi benim gibisiniz?

Artık işe gitmek istemiyorum.Çok yorulduğum için falan değil bildiğin sıkılıyorum işte.Daral geliyor oda basık geliyor kalabalık geliyor vatandaş gıcık geliyor dosyalar fazla geliyor.Aslında temelde hiçbirşey yapmak istemiyor da olabilirim.Her kadının içinde her an patlamaya hazır çılgın bir ev kadını var ki mecburen olacak o ayrı da bende şu sıralar tavan yapmış durumda.Kendimi browni yaparken bebeğin kıyafetlerini ütülerken falan hayal ederken buluyorum.Hergün ama hergün aynı rutinde aynı şeyleri yapmak aynı zamanda da bu süreci geçirmek zaman zaman depresif ruh haline girmenize sebep oluyor.İş yükümü biraz daha azalttılar.Hatta öyle ki bunu bütün birimlere uluorta beyan ettiler.Tebrikleri tekrar tekrar aldım.Artık ne kadar samimiyetsiz bir samimiyetle sağlıklı bir bebeğin herşeyden önemli olduğunu beyan ettiler.Teşekkürler !!!

Üfürükten Prenses'ten alıntı..
ben deee böyleyimmmmm çok zor geliyor gün boyu oturmak :( belim kırılıyor ve bacaklarım ağrıyor
Şeker yüklemesini soran bir arkadaş olmuş. Ben yaptırıcam. İçtiğim çayda, meyve suyunda, yediğim yemekte tatlı da zaten fazlasıyla alıyorum ben o şekeri. Bence gayet de gerekli. Kaldı ki doğumda bi anda şekeriniz yükselse kanamanızı durduramıyorlar. Çok tehlikeli. Doğum anında öğreneceğime önceden önlemini almak isterim.
bu yazıdan sonra kesin yaptırrım. sağol cnm
Ahh kızlar yaaa bulantılar tekrardan başladı, birkaç kişiden de duymuştum 5. aya girerken tekrardan olabiliyormuş diye sizde de var mı? hatta bulanmanın ötesinde çıkardımda:KK43: Kusura bakmayın sabah sabah yazdım böyle ama...
ben de bu sabah çıkardım cnm ve evte benim de bulantılar oluyor da sürekli bişeler yiyorum (meyve genelde) bulantı öyle geçiyor
teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
maşallah canım darısı bizlere inşallah :)
Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
benim de yarın aşı günüm çok korkuyom :(
Yok canım bana öyle bişey demediler sadece yan etkilerini söylediler, ikinci doz tarihi verdiler, birde kan ve idrar tahlili yapılacağını söylediler o kadar..
Birde bacaklarımı katlamadan uzunlamasına yatınca göbeğim geriliyor gibi hissediyorum sende de oluyor mu katlamam gerekiyor yoksa hiç rahat edemiyorm:)))
canım benim tüp bebek oldu ve transferin yapıldığı günden bu yana ayağımın altına 2 yastık koymadan yatamıyorum inanılmaz bir gerginlik var çünkü.

ben deee böyleyimmmmm çok zor geliyor gün boyu oturmak :KK43: belim kırılıyor ve bacaklarım ağrıyor

bu yazıdan sonra kesin yaptırrım. sağol cnm

ben de bu sabah çıkardım cnm ve evte benim de bulantılar oluyor da sürekli bişeler yiyorum (meyve genelde) bulantı öyle geçiyor

maşallah canım darısı bizlere inşallah :)

benim de yarın aşı günüm çok korkuyom :KK43:

canım benim tüp bebek oldu ve transferin yapıldığı günden bu yana ayağımın altına 2 yastık koymadan yatamıyorum inanılmaz bir gerginlik var çünkü.
Öğlen bişeyler yedim baya baya kendime geldim ama yinede içim bi tuaf yaaa... Biraz önce yedm bakalım meyve...
Hani bende göbüş büyüdükçe gerilme de o yüzden oluyor sanıyordum:)))

Öğlen bişeyler yedim baya baya kendime geldim ama yinede içim bi tuaf yaaa... Biraz önce yedm bakalım meyve...
bize hormonu bastılar da bastılar :D belki ondan erkenden başladı bu durumlar bilmiom ki :)

benim önce ağzıma acı bi tat geliyor sonra bulanmaya başlıyor. işte o acı tadı ortadan kaldırmak için sürekli üzüm erik şeftali elma fındık fıstık yiyorum akşam ve gidene kadar :D akşam da kesiliyor zaten bulantı rahatlıom

Kızlaar bugün bir elbise giydimm iyice daralmış ayaktayken neyse de oturunca iyice geriliyo karnımı sıkıştırıyoo, işe gelince farkettim, bebişe birşey olmaz dimii sanki sıkışıyo içerde yavrum, sabahtan beri tekmeleyip duruyoo o_O

benim önce ağzıma acı bi tat geliyor sonra bulanmaya başlıyor. işte o acı tadı ortadan kaldırmak için sürekli üzüm erik şeftali elma fındık fıstık yiyorum akşam ve gidene kadar :KK70: akşam da kesiliyor zaten bulantı rahatlıom
Zaten mide boş durdukça kaynıyor resmen yaaa, sürekli bişey yemek gerekiyor ayyy şiştim o yüzden de :)))

Kızlaar bugün bir elbise giydimm iyice daralmış ayaktayken neyse de oturunca iyice geriliyo karnımı sıkıştırıyoo, işe gelince farkettim, bebişe birşey olmaz dimii sanki sıkışıyo içerde yavrum, sabahtan beri tekmeleyip duruyoo o_O
Canım inan bugün giydiğim pantolon dar geliyordu, kıpır kıpır resmen bende en sonunda açtım düğmelerini oturuyorum:)))

Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis
benim kaynana normal istiyo senin için en sağlıklısı o diyo seninkide bilgisiz heralde bu bu konuda

benim kaynana normal istiyo senin için en sağlıklısı o diyo seninkide bilgisiz heralde bu bu konuda
Benim kaynanada normal olsun diyo bir sürü örnek veriyor, bende hani şartlar ne gösterir ama normal olması en iyi diyorum yok yok ne olursa olsun normal olsun diyo:)) Birde şeker yüklemesiyle cebelleşiyorum, zaten normalde şekerim biraz yüksek aslında yaptırmam lazım ona da karışıyor sakın yaptırma, canan karatay bile ne diyo, sen çocuğu tehlikeye sokuyorsun doktorlar bilmiyor, herkese aynı şeyi yapıyorlar falan filan deyip duruyor çıldırtıyor insanı :)))

yazık kız annesi.... rahat ettir kuzuyu orada:KK46::KK31:

Valla ev yakın olsa gidip değiştiricem, normalde hiç bu kadar çok hareket etmezdi bugün sabahtan beri tekmeliyoo sıkışıp kaldı herhalde orda kıyamam :KK43:
Canım hani inşAllah o durumdan değildir ama dikkat etmek lazımmış bugün daha iyi anladım bi daha giymicem zaten bu pantolonumu...:(( Sen yinede kötü düşünme...

Back
X