2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• lansinoh-tekli-elektrikli-gogus-pompasi32069_1610834933.webp
    lansinoh-tekli-elektrikli-gogus-pompasi32069_1610834933.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 65
ben bir gecelik 2 pijama koymayı düşünüyorum. gecelik kan olcakmış arkadaşım öle dedi. sürekli kontrole gelecekleri için ilk 2 gün gecelik giyiliyomuş. valla bilmiyom ben tecrübelilerin yalancısıyım :)
Bende bi gecelik aldım öle çok abartı deil normal bişi doğumdan hemen sonra giymek için, kan olcak eet eltimden biliorum ;) zaten sezeryan olcaksa pijama giymek zor olabilir gecelik daha mantıklı gbi.. Pijamayı nasıl aldınız kızlar lohusa pijaması diyince fiyat 150lerde.. Normal bişi ama büyük beden alsak olmaz mı ki?

Kızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh :KK66:

Oyy Allah analı babalı büyütsün bebişi.. İnşallah bizde böyle kolay doğum yaparız ya <3

ben su polarımsı olanlardan alayım diyorum en azından evde de günlük kullanabilirim hem de sıcak tutar
öle sabahlık görmedim hiç. benim hırkam uzun ve tüylü defactodan almıştım. sıcak tutan bişiler al. patikte al :) ben süsü püsü boşverdim valla soğuk olursa hastane bide dötümüz donupta gaz yapmasın :)

Bende bi gecelik aldım öle çok abartı deil normal bişi doğumdan hemen sonra giymek için, kan olcak eet eltimden biliorum :KK66: zaten sezeryan olcaksa pijama giymek zor olabilir gecelik daha mantıklı gbi.. Pijamayı nasıl aldınız kızlar lohusa pijaması diyince fiyat 150lerde.. Normal bişi ama büyük beden alsak olmaz mı ki?
aynen geceliklerde çok pahalı. ben kompedanda çok çeşit var ben onlardan aldım. hemde 50 civarı. bidaha giymem ki ben bunları :)

kızlar kaçta hazırlıcaz bu cantayı cidden yaa, neler koycaz içine

Kizlar cantalari hazirlamadan once hastaneyle gorusun derim.ilk dogumumda sadece bana bir gecelik bir pijama lazim oldu o kadar. Hastaneden cikana kadar bebege kendi tulumlarini bezlerini vs.kullandilar eve giderken kiyafet giydirdik baska hicbirsey lazim olmadi.
O yuzden dogum yapacaginiz yere gore hazirlayin cantalarinizi:KK54:

Hypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını öneririm. Nasıl ıkınacağımız, nasıl gevşeyeceğimiz gibi konularda çok bilgi veriyor.@nehirada'nın dediği gibi doğum sahnelerinde hep bir çığlıklar, kendini parçalamalar falan bilinçaltımıza doğumu kötü birşeymiş gibi yerleştiriyor. Vücudumuzun bütün kasları nerede ne yapacağını bilirken rahim kası neden bilmesin ki ne yapacağını.. İçimizde hep bir korku var, keşke olmasa ama doğduğumuz günden beri bize doğum zor bir şeymiş gibi empoze ediliyor. Kitabı şiddetle öneririm. Özellikle ilk doğumu olan arkadaşlara. Keşke ben ilk doğumumda edinseydim de şimdi sezaryenden sonra normal doğum için uğraşmasaydım. Sezaryen kolay bir şey değil. Hele ikinci doğumda daha da zor.

benimde ilk dogumum 12 saat beklememe ragmen kordon dolanmasindan kizim catiya yerlesmeyince sezeryanla sonuclandi. Cok aglamistim normal doguramadim diye. Bunda da normal dogumu bekleyecegim insallah doktorum sadece suni sanci vermem kendi sancinla gelirsen normal dogurursun dedi bakalim:110::110:

Bende bi gecelik aldım öle çok abartı deil normal bişi doğumdan hemen sonra giymek için, kan olcak eet eltimden biliorum :KK66: zaten sezeryan olcaksa pijama giymek zor olabilir gecelik daha mantıklı gbi.. Pijamayı nasıl aldınız kızlar lohusa pijaması diyince fiyat 150lerde.. Normal bişi ama büyük beden alsak olmaz mı ki?
Aayy evet yaaa pijamalar cok pahali ben aldim bi tane kisa kollu hamile pijamasi 15tl pembe rengide yanliz sabahligi yok onuda uydurucam birde gecelik alicam yeter heralde

Ben bundan aldım canımm :KK66: çok güzel ayarını kendin yapabiliosun bide öncesinde masaj yapıo :KK66:

Alıyorum o zaman kuzum, forumda birkaç kişi daha bunu aldı sanırım.

bunu almasak olmuyo mu ya çok pahalıymış :)

Bebişim ben evde olacağım halde alıyorum, annem bana yakın oturduğu için, bebişe fazlasıyla bakacak en azından bebişi bırakıp azıcık hava almak istediğimde. Sağıp anneme bırakabilirim sütleri. Bir de arkadaşım demişti, göğüse ne kadar çok emme sinyali gelirse o kadar sütü artıyormuş annelerin. Allah göstermesin bir de yenidoğan bebeklerin neredeyse %90'ı yenidoğan sarılık hastalığına yakalanıp hastaneye yatırılıyor 1-2 gün boyunca süt sağıp götürmen gerekiyor. İhtiyaç anında yanımda olsun istiyorum. Kız sen zaten bakıcı tutacaksın, al bence uygun fiyatlı bu ürün. Sağıp bırakırsın kadına, işini gücünü halledersin rahat rahat.

Aminnn kuzummm inşallahhh ya :) benim sezeryan olcak mecburi bakalım ..

Valla bende korkuyorum her iki doğumdan da, görümcem sezeryan oldu, çok ah vah ediyordu bebişi bile zor emziriyordu :(
Ben hatırlıyor musun rahminden parça aldırmıştım yara gibi bir şey vardı. Doğuma yakın tekrar smear yapılacak gene o ascus virüsü çıkarsa benimki de zorunlu sezeryan olacak :( Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun minnnoşum hiç can sıkmaya değmez. Geçen baby shower da gelen kadınların hepsi sezeryan ol, manyak mısın diyorlardı içime de bir su serpilmedi değil hani :-)

Alıyorum o zaman kuzum, forumda birkaç kişi daha bunu aldı sanırım.

Bebişim ben evde olacağım halde alıyorum, annem bana yakın oturduğu için, bebişe fazlasıyla bakacak en azından bebişi bırakıp azıcık hava almak istediğimde. Sağıp anneme bırakabilirim sütleri. Bir de arkadaşım demişti, göğüse ne kadar çok emme sinyali gelirse o kadar sütü artıyormuş annelerin. Allah göstermesin bir de yenidoğan bebeklerin neredeyse %90'ı yenidoğan sarılık hastalığına yakalanıp hastaneye yatırılıyor 1-2 gün boyunca süt sağıp götürmen gerekiyor. İhtiyaç anında yanımda olsun istiyorum. Kız sen zaten bakıcı tutacaksın, al bence uygun fiyatlı bu ürün. Sağıp bırakırsın kadına, işini gücünü halledersin rahat rahat.
allah korusun evet çoğunda sarılık oluyomuş. banada senin annen lazım. komşuluk teklifin hala geçerli mi :) ben bu cahillikle nasıl anne olacam çok merak ediyom. ben bu pompayı ilk hastanede süt gelmezse kullanılır sanıyodum. o zaman ben evde fışkırtırım eşimde leğene doldurur :KK70:

Back
X