2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun evet çoğunda sarılık oluyomuş. banada senin annen lazım. komşuluk teklifin hala geçerli mi :) ben bu cahillikle nasıl anne olacam çok merak ediyom. ben bu pompayı ilk hastanede süt gelmezse kullanılır sanıyodum. o zaman ben evde fışkırtırım eşimde leğene doldurur :KK70:

Gel bacım gel komşuluk nek i evimi açarım :KK76: İki bebişe de bakar ne olacak :)))
Sana eksik anlatmışlar bebişim doğumda bağlıyorlar bu alete bebiğin kalp atışlarınada bakıyor :KK70::KK70::KK70:Allah seni ne yapmasın ya deli :-):-)

Benim eşimde pislik yapıyor fiyatını duyunca, ne gerek var ben de aynı işi görürdüm diyor yedi kafasına tokmağı :-)

Gel bacım gel komşuluk nek i evimi açarım :KK76: İki bebişe de bakar ne olacak :)))
Sana eksik anlatmışlar bebişim doğumda bağlıyorlar bu alete bebiğin kalp atışlarınada bakıyor :KK70::KK70::KK70:Allah seni ne yapmasın ya deli :-):-)

Benim eşimde pislik yapıyor fiyatını duyunca, ne gerek var ben de aynı işi görürdüm diyor yedi kafasına tokmağı :-)
neyi bağlıyolar kız anlamadım :) eşinnnn çok güzel söylemiş ama ya. benimkide tadına bakarım diyo pislikkk. bizim derdimiz ne onların derdi ne :))

neyi bağlıyolar kız anlamadım :) eşinnnn çok güzel söylemiş ama ya. benimkide tadına bakarım diyo pislikkk. bizim derdimiz ne onların derdi ne :))

Bağlamıyorlar bir şey kız şaka yapıyorum sana :))) Sorma vallahi, cinsellikten uzak kaldılar ya her türlü pisliğe kafaları basıyor adamcağızların :))) Diyor ki çok kıskanıyorum seni, her türlü güzel duyguları sen hissediyorsun bebek doğana kadar ben sadece parasını ödüyorum diyor. En azından doğana kadar bir tekme de bana atsın diyor. Çok şanslısın keşke ben emzirebilsem çocuğu :-):-):-)

Alıyorum o zaman kuzum, forumda birkaç kişi daha bunu aldı sanırım.

Bebişim ben evde olacağım halde alıyorum, annem bana yakın oturduğu için, bebişe fazlasıyla bakacak en azından bebişi bırakıp azıcık hava almak istediğimde. Sağıp anneme bırakabilirim sütleri. Bir de arkadaşım demişti, göğüse ne kadar çok emme sinyali gelirse o kadar sütü artıyormuş annelerin. Allah göstermesin bir de yenidoğan bebeklerin neredeyse %90'ı yenidoğan sarılık hastalığına yakalanıp hastaneye yatırılıyor 1-2 gün boyunca süt sağıp götürmen gerekiyor. İhtiyaç anında yanımda olsun istiyorum. Kız sen zaten bakıcı tutacaksın, al bence uygun fiyatlı bu ürün. Sağıp bırakırsın kadına, işini gücünü halledersin rahat rahat.
Al al kuzumm çok sevdim ben zaten ya bu yada avent kullanıo çoğu insan aventin fiyatı fazla yüksek oyüzden bunu aldım indirimdeydi 169a almıştım sanırım sen kaça buldun?

Valla bende korkuyorum her iki doğumdan da, görümcem sezeryan oldu, çok ah vah ediyordu bebişi bile zor emziriyordu :KK43:
Ben hatırlıyor musun rahminden parça aldırmıştım yara gibi bir şey vardı. Doğuma yakın tekrar smear yapılacak gene o ascus virüsü çıkarsa benimki de zorunlu sezeryan olacak :KK43: Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun minnnoşum hiç can sıkmaya değmez. Geçen baby shower da gelen kadınların hepsi sezeryan ol, manyak mısın diyorlardı içime de bir su serpilmedi değil hani :-)
Hatırlıorum canımm yaa..bide Kuzum herkes bir olmuo 5 ay önce arkadaşım doğum yaptı normali bekledi açılma falan olmayınca mecburen sezeryan oldu akiamına ayağa kalktı ve ne kilosu kaldı ne zorluk çekti oyüzden korkma hiç .. Normal doğum tabiki rahattır ama banada mesela alttaki dikişler korkunç gelio..ne bileim göremiosun falan ama sezeryanda bişide hissetmiosun 5dkda doğuo bebek :)
Ayy bu arada nasıldı baby shower foto attınmı ben kaçırdım sanırım attıysab o sayfaları :(

Hatırlıorum canımm yaa..bide Kuzum herkes bir olmuo 5 ay önce arkadaşım doğum yaptı normali bekledi açılma falan olmayınca mecburen sezeryan oldu akiamına ayağa kalktı ve ne kilosu kaldı ne zorluk çekti oyüzden korkma hiç .. Normal doğum tabiki rahattır ama banada mesela alttaki dikişler korkunç gelio..ne bileim göremiosun falan ama sezeryanda bişide hissetmiosun 5dkda doğuo bebek :)
Ayy bu arada nasıldı baby shower foto attınmı ben kaçırdım sanırım attıysab o sayfaları :KK43:

Valla bebeğim, Rabbbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin. Çok şartlandırmak istemiyorum kendimi :)))
Al bebişim koydum fotoları :)

Eklentiler

• 12189968_10206430063883944_6026377669580097677_n.webp
    12189968_10206430063883944_6026377669580097677_n.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 136
  • 12065732_10206430114125200_2087019811492470565_n.webp
    12065732_10206430114125200_2087019811492470565_n.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 148
  • 11202821_10206430160326355_4136987161368204190_n.webp
    11202821_10206430160326355_4136987161368204190_n.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 142
Kızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh :KK66:
Ay ne güzel darısı bsşımıza
İnşallah bizim de böyle kplay olyr doğumlarımız :)

Sen hep annelütfenden alışveriş yapıosun kuzum herşey var sanırım orda bende bi bakaım :KK66: gerçi eksik bişeyim kalmadı pek bnm :) hediye diyince cezbedio dimii :KK54:

Kuzum vallahi ben takıntılıyım, genelde hep aynı yerden alışveriş yapıyorum :))) Çok nadir e-bebek ten alışveriş yapıyorum. Bir önyargım var oraya :))

Bende bi gecelik aldım öle çok abartı deil normal bişi doğumdan hemen sonra giymek için, kan olcak eet eltimden biliorum :KK66: zaten sezeryan olcaksa pijama giymek zor olabilir gecelik daha mantıklı gbi.. Pijamayı nasıl aldınız kızlar lohusa pijaması diyince fiyat 150lerde.. Normal bişi ama büyük beden alsak olmaz mı ki?
Canım dediğin gibi fiyatlar
Kıyamadım paraya annem almıştı bana bi takım 60 liraya gecelik sabahlık
Ben de izmir bostanlı pzarından 20 şer liraya iki gecelik 25 liraya pijama takımı aldım
Waikikiden de peluş ponponlu ekru bi hırka aldım çok şirin atarım fotoları bi ara ben bedenlerini büyük alsdım öyle yani canım

Ayyyy bayıldımmmm :))
Hem sana hem hazırlıklarına hem evine hepsi ayrı ayrı harika bebeğimmm :KK200::nazar:

Canım çok güzel görünüyor herşey
Sen de Özendim şimdi :)

Kızlarr teşekkür ediyorum ama çok pişman oldum vallahi yaptığıma, hamişliğin verdiği yorgunluk. Bir gece öncesi keşke çağırmasaydım kimseyi dedim :)) Kendime uydurukta olsa yaptım, dedim sonra keşke yapsaydım demeyim dedim :))

Back
X