2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs pompası için avent mi lansiloh mu karar veremedim ben de. Avent alan/kullanan falan var mı?

Bende avent alıcaktım eşim sürpriz yapmış lansinoh almış ama alırken mağazada lansinohu önermişler vakumu daha iyi diye.. Hastanede vardı bi tane göğüslerimi çok acıtıyodu, lansinoh öyle değil ilk başta masaj özelliği var uyarıyı göğsü, alıştırıyo.. Hart hart çekmeye başlamıyo hemen.. Ben memnunum şimdilik :)

Bende avent alıcaktım eşim sürpriz yapmış lansinoh almış ama alırken mağazada lansinohu önermişler vakumu daha iyi diye.. Hastanede vardı bi tane göğüslerimi çok acıtıyodu, lansinoh öyle değil ilk başta masaj özelliği var uyarıyı göğsü, alıştırıyo.. Hart hart çekmeye başlamıyo hemen.. Ben memnunum şimdilik :)

Canım nasıl oldunuz bebiş nasıl, aklımdasın bayadır yazdığınıda görmedim...

ya işe başlayınca lazım olabilr ama daha çok var ya ona şimdiden alalım mı yine de?
En baştada sütün gelmezse onun yardımıyla çıkartırsın canım , dışarıda bi işin olursa annene falan bırakcağın zaman bebeğe sağar bırakırsın , yine sen bilirsn snra masraflar çok olabilir şimdiden al taksitle öde ;)

Ayyy ne tatlilar.asker etmis vallaha annesinin sesini duyunca bile yatiyolar.bakalim benim cadilar ne olacak:KK11:
Ay uslu olsunlar Üzmesinler annelerini:KK19:
Ay bide beni dusunun kizlar.doktor diyor tek gebeligin son haftalari gibisin suan diyo.iyice agirlastim bende.zaten benim 6 haftam falan var
Iyi tarafindan bak bebisler 3er kilo olsa 6 kilo. Eşi suyu kesesi ikişer tane her sey bizden iki kati daha fazla zayiflicen :D

o bende de oluyo bacaklarım kapalı zor gidiyorum açsam olduğum yere yapıvercem :KK70:
Çapraz yürüyom wcye öyle olduğunda :D

Kizlar face de emziren anneler ve bebek yapim bakim onarim diye iki grup var.
Uye olmanizi tavsiye ederim ben ilk kizimda cok sutum olmasina ragmen bebegin belli donemlerde memeyi istememesi durumuna direnemeyip mamaya baslamistim sonra cok pisman oldum. Pompa vs. almadan once bir orayi inceleyin isterseniz:KK68:

Hypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını öneririm. Nasıl ıkınacağımız, nasıl gevşeyeceğimiz gibi konularda çok bilgi veriyor.@nehirada'nın dediği gibi doğum sahnelerinde hep bir çığlıklar, kendini parçalamalar falan bilinçaltımıza doğumu kötü birşeymiş gibi yerleştiriyor. Vücudumuzun bütün kasları nerede ne yapacağını bilirken rahim kası neden bilmesin ki ne yapacağını.. İçimizde hep bir korku var, keşke olmasa ama doğduğumuz günden beri bize doğum zor bir şeymiş gibi empoze ediliyor. Kitabı şiddetle öneririm. Özellikle ilk doğumu olan arkadaşlara. Keşke ben ilk doğumumda edinseydim de şimdi sezaryenden sonra normal doğum için uğraşmasaydım. Sezaryen kolay bir şey değil. Hele ikinci doğumda daha da zor.
tmm canm bakayım da alayım bu kıtabı tesekkr ederım

Kızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh :KK66:
ohh ne guzel Allah bize de böyle kolay dogum nasıp etsın amin ;)

Canım eğer bulabilirsen Kanz mağazası bul, tulumlar o kadar güzel ki orada %50 indirime girmiş efsane güzeller bayıldım dün resmen. Optimum'da vardı galiba, belki online satışıda vardır. Havuzluhan da vardır mutlaka ama ne derece güzeldir bilemiycem. Kapı süsü de lohusa terliği satan bir mağaza var hemen giriş katında mutlaka bulursun kafana göre bir şeyler.

bayag bi tulum aldımda mont istiyorum h&m de bedenı kalmamıs belkı orda bulurum dedım , kapı süsü ıcınde ılk kata bakıyım ozaman sagol tatlım

canım bebek iyi mi çıkmamıştır dımı dha hastaneden sut vermeye basladın mı

Back
X