2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün sonra işe mi başlıcan? valla ben ilk 1 ay bebekle pek gezmeyi düşünüyrm zaten 2 saatte bir emiyor onu bırakıp gitmem, sonra da onu da alıp gidicem gezmelere günlere magazalara :cool:
40 gün bebek çıkartılmaz diyolar ama e aşı zamanı olunca mecbur çıkartcaz dimi

Bişi yaptığım yok aslında ama polar bi sabahlığım var onunla duruorum o yaptı heralde ama ii geldi sanki biraz daha terleyip ılık bi duş alsam atsam şu hastalığı üstümden yaw
ay canım griptin dimi sen? ben normalde çok grip olurdum ama bu sene dilimi ıssırayım tam grip olcam diyorum kullandığım vitaminlerden mi nedir ertesi gün iyi oluyorum hemen. ama ben kalın çorap giyiyorum hep. sıkı giyin sende

ay canım griptin dimi sen? ben normalde çok grip olurdum ama bu sene dilimi ıssırayım tam grip olcam diyorum kullandığım vitaminlerden mi nedir ertesi gün iyi oluyorum hemen. ama ben kalın çorap giyiyorum hep. sıkı giyin sende
Maalesef canımm yaa yakalancak gibi oluodum bende düzeliodum ama dün kendini gösterdi artık :( ama ısır dilini olma valla.. En korktuğum şey şu hamilelikte hasta olmak , daha iim bakalım biraz uyuyım terliim snra ılık bi duş alcam ii gelir ;)

kızlar ben ne yemek görsem canım çekiyo çok pis boğaz oldum..:KK57::KK57: Eşimin akrabasından biri ismini vermeyeceğim bi yemeğin resmini atmış eşime dedim git bul o yemekten bende yicem dedim adam iş çıkışı almaya gitcek :KK53::KK53:
sende sıkıntı yok kuzum bende öleyim :) aşermek bu herhalde :KK45: benim canım hep tatlı şeyleri çekiyo ama yemiyorum. avcumu açıyommm yalıyomm :KK70:

Başkasına beddua edersen başına gelirmiş farkeden bi şey olmayacaktı yani :KK70:
ya beddua değilde beni kızdırdıklarında karşımda kadın erkek hiç farketmez saygı maygı dinlemem dere tepe düz giderim :) küfür lugatım çok geniştir. ağzımı açınca kesintisiz bi 10 dakka küfür ederim :KK70:

sende sıkıntı yok kuzum bende öleyim :) aşermek bu herhalde :KK45: benim canım hep tatlı şeyleri çekiyo ama yemiyorum. avcumu açıyommm yalıyomm :KK70:
ay kıyamam ya :110::110: insanlar da çok düşüncesiz ya yediğinin içtiğinin s.çtığının resmini facebook a atıyolar.. :KK62::KK62: bende resim atan şahsiyete mesaj attım burda hamile var diye :63: adam olsunlar :KK11:

ya beddua değilde beni kızdırdıklarında karşımda kadın erkek hiç farketmez saygı maygı dinlemem dere tepe düz giderim :) küfür lugatım çok geniştir. ağzımı açınca kesintisiz bi 10 dakka küfür ederim :KK70:
bendensin :KK70::KK70: Adanalı olunca küfürün binbir türlüsünü bilirim :KK70::KK70::KK70:

ay kıyamam ya :110::110: insanlar da çok düşüncesiz ya yediğinin içtiğinin s.çtığının resmini facebook a atıyolar.. :KK62::KK62: bende resim atan şahsiyete mesaj attım burda hamile var diye :63: adam olsunlar :KK11:
ben silip geçiyorum listemden valla. millet ne meraklıymış yediğinin resmini atmaya. hani param var ben bunları yiyom siz yiyemiyonuz der gibi daha do:KK45:ğrusu çocuk gibi

birine sadaka ver bişey olmaz canımda kendı kendıne nıe edıosun :KK70:
Korkuyorum başkasına demeye :( kendime de demezdim de sinirle çıktı ağzımdan yani o an öyle gelisti.

kızlar ben ne yemek görsem canım çekiyo çok pis boğaz oldum..:KK57::KK57: Eşimin akrabasından biri ismini vermeyeceğim bi yemeğin resmini atmış eşime dedim git bul o yemekten bende yicem dedim adam iş çıkışı almaya gitcek :KK53::KK53:
Ben de ben deeee facede yemek tarifleri siteleri takip ediyorum bi pasta gördüm hemen yaptım :KK53:

Ben terbiyelim :oops::KK22: :D
Küfür etmem can evinden vururum :D

yok canım doğma büyüme Adanalıyım.. Bodrum da yaşıyorum.. buraya gelin geldim..
ay çok güzel orası ya. bende oraya yerleşcektim bi zamanlar sonra nişanlımdan ayrılınca kaldı :) çok kaldım orda. yazın çok sıcak oluyo ama denizi çok güzel. çalışıyomusun?

Back
X