- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.161
Bebek bezi almak isteyen hatunlar unnado da indirim var.....iki paket 70 tl ......
Kuzum tecrübeli bir anne olarak sana sorayım, ben bebek bezi olayından hiç anlamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek bezi almak isteyen hatunlar unnado da indirim var.....iki paket 70 tl ......
Yazık kız sendeki de kader miKadına bak bodruma gelin gitmiş. Ben gide gide urfaya kadar gidebildim![]()
Neler gelcek basimiza bakalim.herkesin hikayesi farkli:)Heimmm o zaman önceden pek anlamamız mümkün değil
Kavukların avm 22 sinde açıluiuyodu sözdr ama açılmadı herhalde orda olxaktıAyy o h&m izmirde yok ya şaka gibi dört gözle bekliorum bi gelse neler alcammm :)
dun bebegin odasini boyadik,bugun de baya bi alisverisini yaptik..alincak kucuk seyler kaldi onlar da cook basit olan seyler.yarindan itibaren mobilyalarni fln kurmaya baslariz,sonra kiyafetlerni yikarm katarm fln..
ama haricinde bu sbh kahvalti sonrasi ikeaya gttk,oldum oldum dirildim..ilk kez boyle agrim oldu..adet sancisi,bel agrisi ve karnima soldan vuruyordu oturdum yurudum ama nasil dualarla dayanmaya calistim.. dun kavga ettk baya agladm rhatsizlandm belki de vucudum tepki verdi..ardindan o agrinin uzerne bi dr basim dondu gozlerm karardi.. dusunun 1 saate yakin bu halde dolandim oglumun esylarni birakip gidemedim..bugun ona ozel gunumuzdu cunku.. nyse en son hastalar icn olan bolume goturduler beni biseer ictm dinlendim azbise kendime geldim.. sanirm sanci yokladi bugun cidden cok asiri kotu oldm ama dua salavat cidden dayanma gucu oldu..simdi kirgin kirgin yatiyorum
Bende saga yatinca tekmeliyor.bugunde acaip adet sancim var niye acaba yaya ben hiç sola yatamıyorum anında basıyo tekmeyi sağa yada sırtüstü yatmamı istiyo veledim![]()
EvetAynı anda yazmisiz ☺☺☺☺
Canım, dikkat et kendine hem yorgunluk hem tartışmanın içinde bulmuşsun kendini. Oğluşunda tepki vermiş artık. Çok ciddi koruman lazım artık kendini dış etkenlere karşı. 20 kadın toplanır gelir eşinin kulaklarını çekeriz üzmesin seni. Bol bol dinlen meyve tüket vitamin almaya bak, çok geçmiş olsun...
Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar
Dimi :)Çıkar canım, o hurafeler eskidenmiş ben bi 20 gün dururum evde... Ama kış olacağı için gidecek pek de bir yer yok, ama ev gezmesine gidilebilir.yada bir lokantaya falan.... Çıkmak lazım zaten bunalıma girer insan.
Canım üzme kendini dinlen sen. Hep kızdığımıla kalıyoz olan bize ve bebişlere oluyor.dun bebegin odasini boyadik,bugun de baya bi alisverisini yaptik..alincak kucuk seyler kaldi onlar da cook basit olan seyler.yarindan itibaren mobilyalarni fln kurmaya baslariz,sonra kiyafetlerni yikarm katarm fln..
ama haricinde bu sbh kahvalti sonrasi ikeaya gttk,oldum oldum dirildim..ilk kez boyle agrim oldu..adet sancisi,bel agrisi ve karnima soldan vuruyordu oturdum yurudum ama nasil dualarla dayanmaya calistim.. dun kavga ettk baya agladm rhatsizlandm belki de vucudum tepki verdi..ardindan o agrinin uzerne bi dr basim dondu gozlerm karardi.. dusunun 1 saate yakin bu halde dolandim oglumun esylarni birakip gidemedim..bugun ona ozel gunumuzdu cunku.. nyse en son hastalar icn olan bolume goturduler beni biseer ictm dinlendim azbise kendime geldim.. sanirm sanci yokladi bugun cidden cok asiri kotu oldm ama dua salavat cidden dayanma gucu oldu..simdi kirgin kirgin yatiyorum
Bunlar gelcez diye tutturdu herhaldeBende saga yatinca tekmeliyor.bugunde acaip adet sancim var niye acaba ya![]()
İyiyim canım çok şükür ben çıktım pzt günü, evdeyim. bebiş de küvözde hala. 1050 gr a düşmüş,dün anne sütüne başlamışlar 5ccyle :))Canım nasıl oldunuz bebiş nasıl, aklımdasın bayadır yazdığınıda görmedim...
Çok güzel olmuş, bayıldım. ..
Canim ya şu hoşgeldin bebeğim , hoşgeldin toprak gibi etiketleri neyle yapıyorsun, hastane odası suslemesini araştırdım da 350 tl istiyorlar, bizde balon, tül vs kendimiz yapalım dedik, cupcake standı kuracaz, şerbet ve bebek çikolatası ndan bir köşeye stand kurarız dedik, yeter herhalde zaten çok kişi gelmez herhalde hastaneye diye düşünüyorum ....
Sizin hastane odası süsleme fikirleriniz ne kızlar. .. basit yapılabilecek fikirlere açığım her zaman
Bunlar gelcez diye tutturdu herhalde![]()
Canım dikkat et, yormasaydin kendini keşke, bir de tartışmışsındun bebegin odasini boyadik,bugun de baya bi alisverisini yaptik..alincak kucuk seyler kaldi onlar da cook basit olan seyler.yarindan itibaren mobilyalarni fln kurmaya baslariz,sonra kiyafetlerni yikarm katarm fln..
Tamam canim cok tesekkur ederimAy koparttın beni
Yaparım tabii ki canım :) İsmine karar verdiğinizde söylersin :))))) Heh şöyle yaa tabii ki hamilelikten şiştik hep biz![]()
Tamam canim bunu da yazdim aklima 0-3 aylik uzun kollu almak en iyisi sonucta kisin ortasinda dogacaklar fazla almakta fayda varCanım bu havada bile o kadar zor kuruyor ki 2 gündür anca kurutabildim ben bir de ütülenecek bebek kıyafeti olduğu için 3 günde anca temizleniyor kıyafet öyle düşün.
6 aya kadar bence uzun kollu alınmalı bebeğe, kısa kollu fiyatı çok çok uygun olmadıkça alma derim.
Bende nerden baksan 0-3 aylık 10-15 tane body var düz olanlardan. Anne sütü oluyor çünkü ilk zamanlar beceriksiz olacağımız için.
Karışık aldım ben, uzun kollu da bulunsun, yarım kollu da bence. 0-3 aylik kac tane lazım bende bilemiyorum :/ 10 tane falan var suan için.. hiç bri fikrim yok günde kac kez değiştirecez, hrmrn kirlenir mi..Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar