2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler
Bugün kontrolüm vardı ve Sata göre 30+2yim benim bebis tüp bebek hala tüp bebek merkezine gidiyorum ssk anlaşması yok ben şimdi ssk anlaşması olan bi yerden doğum izni için raporunu alicam ya tam olarak hangi tarihte gitmeliyim 32+0 dami yoksa 32+6 ya kadar o rapor alınabiliyor mu.Bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var yardimci olursaniz çok sevinicem
Canim benim dr 31+6 da cagirdi.onumuzdeki cuma gidicem nasipse.durumuna bakip rapor yazicam dedi.ama ben calisabilir raporu yazdirmayi dusunuyorum bir tehlike gormezse..

Canım dualarımız seninle rabbim inşallah sizi feraha kavuştursun inşallah

Aminn cümlemizi inşallah :) allah razı olsun

Oy kıyamammm 5 ler 10 olur 10 lar 100 olur inşallahhh en kıxa zamandaaa:):):)

Aminnn :)) sütle çok daha çabuk toplayacağına inancım çok büyük :) inşallah şifa olsun kuzuma yarasınn :))

Canim benim dr 31+6 da cagirdi.onumuzdeki cuma gidicem nasipse.durumuna bakip rapor yazicam dedi.ama ben calisabilir raporu yazdirmayi dusunuyorum bir tehlike gormezse..

Canim biraz araştırayim dedim netten çalışabilir raporu için doktor biraz daha erken çağırıyor sanki benimkisi çalışamaz raporu olucak ya acaba farkeder mi senin doktorun çalışabilir almak istediğini biliyor mu canim

Kızlar mrb ii akşamlar herkese ben inşallah allahım izin verirse Mayıs annesi olucam. Siz tecrübeli annelere daha doğrusu hamilelere sormak istediğim bişey var. 7. Haftadan beri bulantilarim var. Kusuyorum da. Ama bazı günler o kadar kötü oluyorum ki aglamaktan helak oluyorum. Yemek falan yapamıyorum zaten kesinlikle. Çalışıyorum birde. Sormak istediğim şu bulantilariniz ne zaman gecti. Kaçıncı hafta yani.yazarsaniz çok sevinirim. Bazı arkadaşlarım var 9 ay sürdü falan diolar gözüm korkuo. Ya da 5 ay 6 ay diyenler var. Genel kanı 3. Ayda bitecegi yönünde ama sizin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Allahım bebeklerimızı sağ salim kucağımiza almamızi nasip etsin. Amiinnn.​
Canım 3.ayda biter genelde.
Benim devam ediyor ama. bu bikac haftadır Kusmuyorum ama hâlâ ilaç kullanıyorum "zofran zydis" :KK48:

Merhaba güzel anneler
Bugün kontrolüm vardı ve Sata göre 30+2yim benim bebis tüp bebek hala tüp bebek merkezine gidiyorum ssk anlaşması yok ben şimdi ssk anlaşması olan bi yerden doğum izni için raporunu alicam ya tam olarak hangi tarihte gitmeliyim 32+0 dami yoksa 32+6 ya kadar o rapor alınabiliyor mu.Bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var yardimci olursaniz çok sevinicem
Neden hala tüp bebek merkezine gidiyorsun ki? Benimkide tüpiş bizim 12. Haftada ikili testimizin sonucunu gördükten sonra artık kendinize hastanede kadın doğumcunuza takibe gidin, takip için hem burda çok beklersiniz hem de ücret olarak sarsmasın.... Bebek iyi dedi bizi paket etti32+0da rapor alman gerekiyor. Bugun sordum doktora. Birde doğumu tüp bebek merkezindemi yapacaksın, yada oradaki doktorun mu hastaneye gelip yaptıracak?

İlk olarak Yenidoğan 1 numara canım. ....sonrasında o bezlerin üzerinde yazan kilosuna göre alicaz ....önemli olan numaradan çok kiloya göre almak lazım. .....
:) bizim kuzucuk şuan 0 numara kullanıyo, o bile büyük geliyo çıkacak gibi duruyo totosundan :))

Canım istersen tasarımını yapar atarım ben, matbaadan çıktılarını alırsın. Matbaalarda tasarımı için saatine en kötü yer 50$ alıyor :) Ben bir iki güzel söze bir süzülmüşsün sen kilo mu verdin demen yeterli :))))

Hamileyiz, tabi ki kilo alıcaz, geçen ay 4 kilo birden aldım ben, kimse de bize kilolu falan diyemez, hamisiz biz hem bi doğuralim, hepinizi zayıflatırim ben, diyet üzerine blogum var da, öğretmen olmasaymisim diyetisyen olurmusum, o derece hevesliyim yani
Bu arada
Bizimkinin adı belli toprak, seni yormayacaksa tasarımları yapıp mail adresime atar misin canımözelden gönderiyorum adresi

Canim biraz araştırayim dedim netten çalışabilir raporu için doktor biraz daha erken çağırıyor sanki benimkisi çalışamaz raporu olucak ya acaba farkeder mi senin doktorun çalışabilir almak istediğini biliyor mu canim

Evet canim biliyor.bir sikinti gorursem rapor yazicam ise gitmiceksin dedi.ise gitmek istersen de rapor yazicam dedi. Ben devam etmek istiyorum bir tehlike olmazsa son uc haftaya kadar dedim onu da yazicak misin dedim.o gun ikisinden birini yazicaz dedi.sen yinede birkac gun erken git.tekrar gidersin olmadi

Neden hala tüp bebek merkezine gidiyorsun ki? Benimkide tüpiş bizim 12. Haftada ikili testimizin sonucunu gördükten sonra artık kendinize hastanede kadın doğumcunuza takibe gidin, takip için hem burda çok beklersiniz hem de ücret olarak sarsmasın.... Bebek iyi dedi bizi paket etti32+0da rapor alman gerekiyor. Bugun sordum doktora. Birde doğumu tüp bebek merkezindemi yapacaksın, yada oradaki doktorun mu hastaneye gelip yaptıracak?

Canim doktorumu çok seviyorum ben bırakmak istemedim oda beni bırakmadı zaten biraz sıkıntılı Günlerimiz oldu hamilelikte bahsetmiştim serklaj felan bugün konuştuk doğuma kadar beraberiz doğumu mu eşi yaptıracak Allah izin verirse eside peritinalog zaten ssk anlaşmalı bi üniversite hastanesinde

pfff benim suratımda küçük kırmızı noktalar çıktı kızlar yaa sizce nedendir ki?özellikle çenemde çok var normalde de çok sorunlu bir cildim yoktur bikaç gündür dikkatimi çekiyo bişey mi dokundu acaba böyle bi şey yaşayan var mı aranızda :KK64:

Canim doktorumu çok seviyorum ben bırakmak istemedim oda beni bırakmadı zaten biraz sıkıntılı Günlerimiz oldu hamilelikte bahsetmiştim serklaj felan bugün konuştuk doğuma kadar beraberiz doğumu mu eşi yaptıracak Allah izin verirse eside peritinalog zaten ssk anlaşmalı bi üniversite hastanesinde
Hee anladım risk varsa değişir o zaman tatlım. O zaman iyi yapmışssınız.

pfff benim suratımda küçük kırmızı noktalar çıktı kızlar yaa sizce nedendir ki?özellikle çenemde çok var normalde de çok sorunlu bir cildim yoktur bikaç gündür dikkatimi çekiyo bişey mi dokundu acaba böyle bi şey yaşayan var mı aranızda :KK64:
Benimde gobek deligimin sol ustunde oldu hemde kaşiniyo anlamadim bende

Back
X