2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler
Bugün kontrolüm vardı ve Sata göre 30+2yim benim bebis tüp bebek hala tüp bebek merkezine gidiyorum ssk anlaşması yok ben şimdi ssk anlaşması olan bi yerden doğum izni için raporunu alicam ya tam olarak hangi tarihte gitmeliyim 32+0 dami yoksa 32+6 ya kadar o rapor alınabiliyor mu.Bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var yardimci olursaniz çok sevinicem
32+0 da rapor alman gerekiyor. 32 den sonra raporsuz çalışırsan resmi olarak kabul edilmiyor

Artik hicbiseye sasirmiyorum vallaha canim.hicde arastirmadim malum internet yerin dibine sokuyo.artarsa doktora sormak gerek sanirim

aynen canım yaa sonlara doğru geldikçe her şey olabilir.ben salı günü gidicem kısmetse sormayı düşünüyorum da o da normal der gibime geliyor.vitamin ya da demir hapı mı yapıyo diye düşünmüyo değilim hani sen kullanıo musun bunları?

benim sabahki gibi belimin sol tarafindan gelen ve kasiklarima gecen bi agri. var bi suredir.. yok yok dedm nedir bu boyle anlamadm

aynen canım yaa sonlara doğru geldikçe her şey olabilir.ben salı günü gidicem kısmetse sormayı düşünüyorum da o da normal der gibime geliyor.vitamin ya da demir hapı mı yapıyo diye düşünmüyo değilim hani sen kullanıo musun bunları?
Demir hapi,vitamin hapi ve kalsiyum aliyodum.bu hafta kalsiyumu kesip magnezyum verdi bende omu yapti acaba diye dusundum.bende carsamba gidicem sorarim gecmezse suanda bile kaşıyorum:110:

Doktorunla gorustunmu canim.sabahtan beri oldugu icin

yok cnm ya aramadm sormadim. bugun 2 de randevum var normal degil ama sdce bebegi gormek icin ayarlamistk. yine de anlaticm durumu artik ne derlerse.. kendimi az iyi hissedince bosveriyorum her seyi,hic de iyi bi huy degil ama iste../

Cvp veren herkese çok tsk ederim benim de eşimin de ailesi başka şehirlerde ve işten çıkınca eşim için gidicek bi yerimiz olsa ev yemegi yese keşke die ole çok düşünüyorum ki. Gerçi o da benim için üzülüo ben bebek için o da bebek için öle zor ki aileden uzak olmak bu dönemde. Neyse bebisler iyi olsun da biz çekeriz dimi ☺ allah razı olsun sizlerden. Hayırlı doğUmlar diliyorum

Canim iyi misin bebiş süt mü iciyo artık canim benim kilo alımı hızlanır artık :KK68:
Rabbim tez vakitte kaynagindan da emmeyi nasip etsin yavruna :21:
Ben iyiyim şükür, arada dikişler yanıyo :p sağol canım aminnn inşallah en yakın zamanda emmeyi öğrenir kuzucuk :))

Kızlarrr mayasır (hemoroid) icin bir hal care varmidir yaa.. İki gundur ne cektigimi bi ben bi Allah bilir :KK43:
Canım üniversitedeyken bna da olmuştu yurtta kuru yemekten..doktr yakmayacak kadar sıcak suya ılık gbi olsun leğene koy ona otur demişti.. 1 yada 2 tane de krem vermişti.. İstersen bi doktoruna danış da snuçta masaj gibi olucak kasların gevşeyecek krem de sürsen, ılık suya da otursan.. Şimdi söyledim ama hemen yapma lütfen doktoruna sor ;)

pfff benim suratımda küçük kırmızı noktalar çıktı kızlar yaa sizce nedendir ki?özellikle çenemde çok var normalde de çok sorunlu bir cildim yoktur bikaç gündür dikkatimi çekiyo bişey mi dokundu acaba böyle bi şey yaşayan var mı aranızda :KK64:
Hamileliğimin ilk dönemnde olmuştu benimde, ara ara tekrarlıyodu neden olduğunu çözememiştim..

Kızlarrr mayasır (hemoroid) icin bir hal care varmidir yaa.. İki gundur ne cektigimi bi ben bi Allah bilir :KK43:
canım doğal bişi istersen kara halile diye bişey var birebir geliyo tavada zeytinyağında kavurup bir iki tane çiğniceksin de maalesef iğrenç bi tadı var ama anında iyi geliyo yaa mucize gibi bişi

Hamileliğimin ilk dönemnde olmuştu benimde, ara ara tekrarlıyodu neden olduğunu çözememiştim..
sağol canım netten de baktım çok görülen bir olay herkes hamileliğin başında yaşamış ben sonunda yaşıyorum kız annenin güzelliğini alıomuş anneyi çirkinleştiriyomuş derler ya doğru galiba

sağol canım netten de baktım çok görülen bir olay herkes hamileliğin başında yaşamış ben sonunda yaşıyorum kız annenin güzelliğini alıomuş anneyi çirkinleştiriyomuş derler ya doğru galiba
Hmm anladım canım sanki şiddetli bi tokat yemişim de kan oturmuş gbi oluyodu çenem yanaklarım fln.. :D

Back
X