2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr bi onceki annlerdemi ne okumustum hatirlamiyorum ama kasinti karaciger enzimleriyle ilgili olabilirmis o yuzden ihmal etmeyin
Sagol canim artarsa doktora gidicem.sadece karnimin bir kismi oldugu icin cok onemsemedim ama.belki bi bahaneyle tahlil yaparlar.bisey cikmasa tahlil yapacaklari yok.zaten sag ayagimda cok sisiyor uzun sure oturdummu vardir mutlaka bi aciklamasj

Günaydınnn minnoşlarrr :)
Ayy bu grip beni mahvedio yaa uykumda sağa sola döne döne bi hal oldum korkuorum kordon falan dolancak die :KK43: yatıp uyumasam haftaiçi işe nasıl gitcemm puff olmadı bi rapor ayarlıcam ben 2günlük falan en azından :KK43:
Geçmiş olsun canım.. Burun tıkanması fln oluyorsa azıcık yükselt yastığını rahat edersin

Sagol canim artarsa doktora gidicem.sadece karnimin bir kismi oldugu icin cok onemsemedim ama.belki bi bahaneyle tahlil yaparlar.bisey cikmasa tahlil yapacaklari yok.zaten sag ayagimda cok sisiyor uzun sure oturdummu vardir mutlaka bi aciklamasj
Benimde ayaklarim oturunca cok sisiyor.tahlillerim hep normal cikti.tuz yeme diyorlar ama zaten cok tuzlu yemem.kac gundur ise gitmiyorum su an ayaklarim eski halini aldi.evde yemek yapsam gezinsem bile isteki gibi sismiyor.cok mu yoruyorsun acaba kendini.birde iki tane fistik var sende biraz fazla olablr sikayetler :KK45:

Ya hem zamaninda kendileri cekiyor ama herkeste cekiyorlar sdce kv fln degil..gun geliyor unutup kendileri cektiriyor. Cidden hamileym ve ok iyi algilayabiliyorum artik,su donem o kdr zormus ve yorucuymus ki...insan en azindan su donemde cenesini kapatsa ne iyi olur..ben artk hamile bi bayana gik diyemem sahsen,kendimden pay bicerim.. allah yardmcn olsun da ins esin ona uyuo seni kizdirmaz inss
Canım evden ağlaya ağlaya kaçtım ve Allaha havale ettim. Ev temiz değil diye etmediği hakaret kalmadı kadınlığıma bile dil uzattı... Allah bildiği gibi yapsın

Eşim bit şey der gibi oldu ama vazgeçti sonra boşver gidecekler zaten dedi. Yorganı yastığı atma konusunda yanlış yaptı. Sonuçta burası onun evi değil dedi
Bence uzun bir sure gelmesinle.. zaten zor donemdeyiz.allah yardimcin olsun cnm.esin koruyorsa uzulme

Cvp veren herkese çok tsk ederim benim de eşimin de ailesi başka şehirlerde ve işten çıkınca eşim için gidicek bi yerimiz olsa ev yemegi yese keşke die ole çok düşünüyorum ki. Gerçi o da benim için üzülüo ben bebek için o da bebek için öle zor ki aileden uzak olmak bu dönemde. Neyse bebisler iyi olsun da biz çekeriz dimi ☺ allah razı olsun sizlerden. Hayırlı doğUmlar diliyorum

Tatlım benim de 4 ay dolu dolu bulantı ve kusmam oldu. Şimdi yine arada oluyor. Yediğim herşeyi çıkartıyordum. Gece acıkınca sadece yoğurt yiyebiliyordum. O bulantı yapmazdı bir tek. Süt hala içemiyorum. Benim kayınvalidem 10 dak uzaklıkta bir kere bile ben yemek yapayım demedi. Eşim de ben de geç geliyoruz. Ben bankacıyım çok yoğun çalışıyordum. Artık 4 ay eşim bana baktı elinden yemek gelir. Eve gelince hemen yatıyordum çok halsiz oluyordum eşim olmasa yaşayamazdım heralde. İnşallah senin de bulantıların geçer bir an önce.

Günaydın canlarrr ve sevgili alektacım
Kv ile birbirimize girdik. Hala mücadele halindeyim. Durmadan laf sokuyor kapıları suratıma kapatıp kocamı dolduruyor. Ya sabır çekiyorum. Bu gece gidecek cehennemin dibine gidesice
Allah yardımcın olsun. Kendini üzmemeye çalış bak defolup gidiyormuş zaten

Bende dun ilk kez boyle oldu,belimin sol yanindan geldi karnima yani kasiklarima vurdu.. alisveristrydm o en az 40-45 dk boyle cektim aciyi.bgun sorcam ne olabilir bu diye..kendimi de korkutmak istemiyorum ama yani adet sancim gibi sancim vardi,hic olmamisti boyle.. bakalm hayrolsn cnm
Yorulmussundur tatlim belki ondandir

Verir herhalde, cunku ben de kamuda calisiyorum, tup bebek yaparken birde kanamam oldugunda istirahat raporu vermisti. Kabul de edildi. Mesaj yaz tup bebek doktoruna ona gire gidersin.... ki verir sonucta calisabilir raporu alcaksin cok muhim degil. Heyet raporu veremiyorlar bildigim kadariyla heyet raporunda 4 soktor.imzasi birde bashekim.imzasi oluyor.cunku.

10 gün sonra kendi doktoruma gidicem o hafta içinde de ya doktorumun eşi yada başka bi doktordan alırım 32+0da artık

Benimde ayaklarim oturunca cok sisiyor.tahlillerim hep normal cikti.tuz yeme diyorlar ama zaten cok tuzlu yemem.kac gundur ise gitmiyorum su an ayaklarim eski halini aldi.evde yemek yapsam gezinsem bile isteki gibi sismiyor.cok mu yoruyorsun acaba kendini.birde iki tane fistik var sende biraz fazla olablr sikayetler :KK45:
Yok canim yaa hicbisey yapmiyorum duzgun.yuruyunce asili kalinca şişyor uzatsam surekli sorun yok.Allahtan yaz donemine denk gelmedi son zamanlarimiz daha beter olurdukk.seninde isyerinde oturur pozisyonda olunca surekli sisiyodur canim.ben bide tuzu pek azaltamadim biraz onada dikkat etmem lazim

Günaydın canlarrr ve sevgili alektacım
Kv ile birbirimize girdik. Hala mücadele halindeyim. Durmadan laf sokuyor kapıları suratıma kapatıp kocamı dolduruyor. Ya sabır çekiyorum. Bu gece gidecek cehennemin dibine gidesice
Aman Allahım şirret karı defolup gitsin ne biçim insan o ya:KK67:

Back
X