2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebe confort maia modeli var canim eger dusunursen baston seklinde kapaniyor fazla yer kaplamiyor suan 1000 tl fiyati 1 kasimda 1800 e cikacakmis fiyati biz ondan aldik bir bak isyersen
Saol canim tavsiyen icin. E bebekten aldik joie nin travel sistemini. Insallah kullanislidir da kullanabiliriz kullanisli gbi duruo da yegenlerim bnmedi hic arabalarina insallah bizimki biner

Sagol canim artarsa doktora gidicem.sadece karnimin bir kismi oldugu icin cok onemsemedim ama.belki bi bahaneyle tahlil yaparlar.bisey cikmasa tahlil yapacaklari yok.zaten sag ayagimda cok sisiyor uzun sure oturdummu vardir mutlaka bi aciklamasj
Canim hayırdır gormemisim neyin var

Canım evden ağlaya ağlaya kaçtım ve Allaha havale ettim. Ev temiz değil diye etmediği hakaret kalmadı kadınlığıma bile dil uzattı... Allah bildiği gibi yapsın
Canim hayirdir yaaa ne istio bu kadin dun 1 bugun 2 geleli. Pissen pissin ona ne. Benimde evim gecen haftaya kdr les gbydi ama halimden anliolardi :) senin yastiklarini mi atti gercekten

Canim hayırdır gormemisim neyin var
Onemli bisey yok canim sagol.ya karnimin bir kisminda kasinti ve kizariklik oldu.bide ayaklar artik şişiyor ondan bahsettik.artik herseye hazirlikliyizya cok paniklemiyorum:KK48: sizinde arabaniz hayirli olsun iyi gunlerde saglikla huzurla binsin oğluşun

Yok canim yaa hicbisey yapmiyorum duzgun.yuruyunce asili kalinca şişyor uzatsam surekli sorun yok.Allahtan yaz donemine denk gelmedi son zamanlarimiz daha beter olurdukk.seninde isyerinde oturur pozisyonda olunca surekli sisiyodur canim.ben bide tuzu pek azaltamadim biraz onada dikkat etmem lazim

Evet sarkitmak hic iyi gelmiyor valla ya iyi ki yaz degil o sicaklarda dusunemiyorum birde.. sende de onemli bisi yoktur o zaman uzatinca gecmezdi yoksa..

Canım evden ağlaya ağlaya kaçtım ve Allaha havale ettim. Ev temiz değil diye etmediği hakaret kalmadı kadınlığıma bile dil uzattı... Allah bildiği gibi yapsın
Allah bildiği gibi yapsın cnm Allaha havale et.. bebeğini düşün.. pazar günü bütün temizliğimi kv ve görümcelere yaptırdım.. Valla kimse kusura bakmasın pisliğini görmeye gelecekse hiç gelmesin misafir de olsa.. ev bu piste olacak temizde:KK62:

Yuh diyorum ona neymiş evin temizliğinden. Hem senin zaten temizlik yapmaman gerektiğini bilmiyor mu. Madem temiz değil işi ne yapsın işte:KK62:

sağol canım netten de baktım çok görülen bir olay herkes hamileliğin başında yaşamış ben sonunda yaşıyorum kız annenin güzelliğini alıomuş anneyi çirkinleştiriyomuş derler ya doğru galiba

bende de et benine benzer yağ bezeleri çık ilk aylarda 3 atne çıktı şimdi bir tanesi yok oldu ama yüzümün başka yerinde çıktı bu sefer de. umarım doğumdan sonra geçer geçmez ise yaktırmayı düşünüyorum.

günaydın kızlarrr. dün 5 saat bebek arabası baktık eve geldık yatana kadr 12 oldu bugun de kamyon carpmıs gıbıyım ıse geldım :KK43: ama her yer kapanmaya basladıgından bugun de devam edıcez bakmaya. almıcaktım bebek arabası ama hedıye alıncak oyuzden kararsızlıklar yasıyorum. chicco da da ındırım varmıs artk bakalım 1 2 model var aklımda nasıbımız hangısı olucak.. hastalanan 2 arkadas olmus onlara da gecmıs olsun dılıyorum. bu ara dogum yaklastıkca herseye sınırlenır olduk hayırlısıyla bır dogsalar da eskı halımıze donsek..

canım araba işinde bende çok kararsızım. ama yaptığım araştırmalara göre chicco , kraft markaları çok iyi deil miş. mamas papas diye bir marka var onu öneriyor kullanan bir çok arkadaşım. bebek arası alacaksan mutlaka onu al diyorlar. ama bende daha gidip bakamadım. eğer istanbuldaydan. un kapanında haşim işcan geçidi bisikletçiler çarşısında bütün markaların modelleri varmış...

Nasıl bir kaynana o ya... birincisi temizliğin pisliğin ilgilendirmez onu. ikincisi sen hamilesin hamile birine öyle şeyler söylenir mi. üçüncüsü insan der ki kızım sen bu halde yapamıyorsun ben gelmişken sana biraz yardım edeyim der.... yazık ya birde anne yerine koyup anne dedirtmeyi biliyorlar...

Evet canim bende oyle dusundum.yoksa surekli siserdi.bide simdi sogudu hava eskisi kadar su icmiyorum oda etkiliyodur tani

bende bu aralar masanın altındaki dolaba yuksek bir şey koydum ayaklarımı uzerıne uzatıyroum. henüzşişmeye başlamadı ama şimdiden tedbirimi alayım dedim. bu arada canım. bol bol su içmen gerekiyor. içemesen bile zorla kendini biraz. doğum sonrası içinde çok önemliymiş.

kızlar size dün eczacı tanıdığımdan duyduğum bir bilgiyi aktarmak istedim...

bebek için yatırım yapılacak en iyi şey ıslak mendilmiş. indirime girdiğini gördüğünüz an alın dedi. çünkü 3 yaşına kadar neredeyse sürekli kullanacağın tek şeymiş. ayrıca alacaksanız uni baby markasını tercih edin. şuan için bebek cildine dokusuna en uygun en zararsızı oymuş..
ebebek mağazalarında 12 paket li si 49 tl imiş.

bebek bezi olarak da ilk etapta 1 tane 1 numara prima alın. çok çabuk büyüyor boşuna stoklamayın 1 numarayı... 2 numaradan 1,2 paket... ama en çok kullanılan 3 ve 4 numaraymuş. indirimi gördüğünüz an alın dedi.. tabi bebek gelişimine göre de değişiyor kullanacağı numara...

bebek bakım ürünleri için de mustela öneriliyor. bunu doktoruma da sormuştum. o da onu önermişti...

Bence uzun bir sure gelmesinle.. zaten zor donemdeyiz.allah yardimcin olsun cnm.esin koruyorsa uzulme

Tatlım benim de 4 ay dolu dolu bulantı ve kusmam oldu. Şimdi yine arada oluyor. Yediğim herşeyi çıkartıyordum. Gece acıkınca sadece yoğurt yiyebiliyordum. O bulantı yapmazdı bir tek. Süt hala içemiyorum. Benim kayınvalidem 10 dak uzaklıkta bir kere bile ben yemek yapayım demedi. Eşim de ben de geç geliyoruz. Ben bankacıyım çok yoğun çalışıyordum. Artık 4 ay eşim bana baktı elinden yemek gelir. Eve gelince hemen yatıyordum çok halsiz oluyordum eşim olmasa yaşayamazdım heralde. İnşallah senin de bulantıların geçer bir an önce.

Allah yardımcın olsun. Kendini üzmemeye çalış bak defolup gidiyormuş zaten

Hadi yaaaa ne derdi varmış

Aman gitsin biran once yaa.zaten bu donem hersey batiyo insana.bite kaynana hic cekilmez yani.

Yaa utanmaz kadin hamilesin pis olsa ne olacak yaa.onami kalmis laf soylemekk piiiissss kaynana.

Aman Allahım şirret karı defolup gitsin ne biçim insan o ya:KK67:

seni bi de bu halinle uzuyor ya Allaha havale et dedigin gibi..ama sen uzulmemeye calis cnm bnm

Canim hayirdir yaaa ne istio bu kadin dun 1 bugun 2 geleli. Pissen pissin ona ne. Benimde evim gecen haftaya kdr les gbydi ama halimden anliolardi :) senin yastiklarini mi atti gercekten

Allah bildiği gibi yapsın cnm Allaha havale et.. bebeğini düşün.. pazar günü bütün temizliğimi kv ve görümcelere yaptırdım.. Valla kimse kusura bakmasın pisliğini görmeye gelecekse hiç gelmesin misafir de olsa.. ev bu piste olacak temizde:KK62:

Yuh diyorum ona neymiş evin temizliğinden. Hem senin zaten temizlik yapmaman gerektiğini bilmiyor mu. Madem temiz değil işi ne yapsın işte:KK62:

Allahımm ne manyaklar var
Senin adına ben de çpk sinirlendim burda :KK43:

bende de et benine benzer yağ bezeleri çık ilk aylarda 3 atne çıktı şimdi bir tanesi yok oldu ama yüzümün başka yerinde çıktı bu sefer de. umarım doğumdan sonra geçer geçmez ise yaktırmayı düşünüyorum.

canım araba işinde bende çok kararsızım. ama yaptığım araştırmalara göre chicco , kraft markaları çok iyi deil miş. mamas papas diye bir marka var onu öneriyor kullanan bir çok arkadaşım. bebek arası alacaksan mutlaka onu al diyorlar. ama bende daha gidip bakamadım. eğer istanbuldaydan. un kapanında haşim işcan geçidi bisikletçiler çarşısında bütün markaların modelleri varmış...

Nasıl bir kaynana o ya... birincisi temizliğin pisliğin ilgilendirmez onu. ikincisi sen hamilesin hamile birine öyle şeyler söylenir mi. üçüncüsü insan der ki kızım sen bu halde yapamıyorsun ben gelmişken sana biraz yardım edeyim der.... yazık ya birde anne yerine koyup anne dedirtmeyi biliyorlar...
Kızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....

Back
X