2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
Allahim akil fikir versin oyle insanlara.. bebegine yogunlas canim sen sil at onu aklindan.ne hali varsa gorsun

bende bu aralar masanın altındaki dolaba yuksek bir şey koydum ayaklarımı uzerıne uzatıyroum. henüzşişmeye başlamadı ama şimdiden tedbirimi alayım dedim. bu arada canım. bol bol su içmen gerekiyor. içemesen bile zorla kendini biraz. doğum sonrası içinde çok önemliymiş.
Haklisin canim yazin sicaktan insan iciyoda simdi aklimiza gelmiyo.tedbirini al sende.dogum sonrasi atacaz insallah tum odemlerimizi

kızlar size dün eczacı tanıdığımdan duyduğum bir bilgiyi aktarmak istedim...

bebek için yatırım yapılacak en iyi şey ıslak mendilmiş. indirime girdiğini gördüğünüz an alın dedi. çünkü 3 yaşına kadar neredeyse sürekli kullanacağın tek şeymiş. ayrıca alacaksanız uni baby markasını tercih edin. şuan için bebek cildine dokusuna en uygun en zararsızı oymuş..
ebebek mağazalarında 12 paket li si 49 tl imiş.

bebek bezi olarak da ilk etapta 1 tane 1 numara prima alın. çok çabuk büyüyor boşuna stoklamayın 1 numarayı... 2 numaradan 1,2 paket... ama en çok kullanılan 3 ve 4 numaraymuş. indirimi gördüğünüz an alın dedi.. tabi bebek gelişimine göre de değişiyor kullanacağı numara...

bebek bakım ürünleri için de mustela öneriliyor. bunu doktoruma da sormuştum. o da onu önermişti...
Yeni dogunca hemen islak mendili kullanacakmisiniz.bazi yerlerde pamukla ilik su deniyor.hepde onumu ayarlayacaz

Haklisin canim yazin sicaktan insan iciyoda simdi aklimiza gelmiyo.tedbirini al sende.dogum sonrasi atacaz insallah tum odemlerimizi

aynen canım.. inş atarız hepsini...
şimdi Happy milk sitesinden emzirme bluzlerini alıcam. hem hamilelik bitene kadar da giyeim dedim. ama doğumdan sonrası için kaç beden almam lazım bilemedim. normalde m beden giyiyordum... sonrsı için l mi alsam bilemedim...

Kızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
Cagirma sende bidaha huylu huyundan vazgecmez.yok yere kendi huzurunu bozmussun.bebik dogunca insallah gelip cok kalmaz

Haa gayrett direnin kizlarr.bende hic dikkat eden bi tip degilimdir.cokda duzenli beslenmedim zaten hamileligim boyunca.
Ben yediklerime hep dikkat ederdim. ama arada fire verirdim mutlu olurdum.ben bile bunaldim yani. Arada kaptirdigim da oldu olmadi degil:KK48: birde eskisi gibi hizli hareket olmadigi icin cok mutsuzum az kaldiiiii :nazar:

Back
X