2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kalçam belim sırtım ve göğsümün altı kaburgalarım çok fena ağrıyor. Bazen kasıklarda da ağrı oluyor. Bir de bazen sanki içerden göbek deliğimi çekiyor zıplıyorum resmen o ne anlamadım. Doktoruma söylediğimde pek yorum yapmamıştı. Gece hiç uyutmadı bebiş kendi uyuyana kadar. O uyanmasın diye dönmeye bile korkuyorum ama yattığım taraf çok ağrıyor. Sonuna kadar çalışmaya çalışacağım da nasıl dayanacağız bilmiyorum.

kiz ben de adanaliyim da sirdan fln yiyemiyorum sevmiyorum..hayatm biyunca yememistm artk esim diye diye diye iste 3 hfta once tr ye gittigmde ah verdirip tattirdi..cik :/ bana gore dgl ben cok hassasim ya oyle sirdan paca mumbar fln yook :)) baksana Surrender Surrender bile sirdan olsa yesek dioo ,ben ne garibim oyle.abo esim duymasin:KK17::63:
ayyy şırdan yenmez mı kız :KK53: şeklinden dolayı mı sevmıyorsun? :D

Benim de kalçam belim sırtım ve göğsümün altı kaburgalarım çok fena ağrıyor. Bazen kasıklarda da ağrı oluyor. Bir de bazen sanki içerden göbek deliğimi çekiyor zıplıyorum resmen o ne anlamadım. Doktoruma söylediğimde pek yorum yapmamıştı. Gece hiç uyutmadı bebiş kendi uyuyana kadar. O uyanmasın diye dönmeye bile korkuyorum ama yattığım taraf çok ağrıyor. Sonuna kadar çalışmaya çalışacağım da nasıl dayanacağız bilmiyorum.
uyuyup uyumadıgını nerden anlıyorsun?
aman valla ben yanlarım ne zaman agrırsa o zaman dönuyorum. uyuyorsa da uyansın velet. uykuya dalmak zorlastı benım benım
kavımler göçü yaşanıyor sagdan sola dönüşlerde

Back
X