- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.381
kızlar, benımkı çok komık ya.. buraya mınnosun usg fotosunu atıyorum ya bazen.
-atma, nazar deger diyor
-atma, nazar deger diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedim ya görüntüsüne aldanma dıyeya şuan tekrar baktım da emin misiniz bağırsak olduğuna. ben başka birşeye benzettim ama söyleyemeceğim burdan siz anlayın...![]()
kızlar, benımkı çok komık ya.. buraya mınnosun usg fotosunu atıyorum ya bazen.
-atma, nazar deger diyor![]()
csyrc mumbar gibi birşey bizimkilerde bağırsaktan mumbar yaparlar ama ben onu da pek yiyemem... öyle bir şey anladığım kadarıyla.. içinde pilav var dimi...
mumbarla ayni degil,yapildigi sey farkli ama ici yine pilav gibi..aslinda kotu tadi yok,guzel de.. baska ndnlerden ben sevemedim :))
aynen öyle dedım. sankı bi kendının varhahaha kurşun göktürür şimdi sana..
deseydin orda herkes aynı durumda nazar değdirecek kimse yok...
Aynen bende bilmiyodum netten acmamla kapatmam bir oldu.tube tube
Saol canim insallah. Alla alla sen yinede dr sor bi arkdsmda karacger enzimleri yuksekti o yapmisti. Artik son aylar hersey buluo biziOnemli bisey yok canim sagol.ya karnimin bir kisminda kasinti ve kizariklik oldu.bide ayaklar artik şişiyor ondan bahsettik.artik herseye hazirlikliyizya cok paniklemiyorumsizinde arabaniz hayirli olsun iyi gunlerde saglikla huzurla binsin oğluşun
Iyiyim canim cok sukur. Bugun patronum insafa geldi 10 da gonderdi beni git dinlen die ama dinlenen kim oglusa ciciler bakmaya ciktik kocisle. :) siz napiosunuz gelinim nasilllllCanimm napiyosun nasil oldunnnnn
Evet hemde nasilartık çabuk yoruluyoruz
çok fazla iş yaptıgında yattıgın zaman sırt, bel agrın oluyor mu?
şaka maka cok az kaldıEvet hemde nasilkesinlikle dinlenmek sart
Ayyy boşver canım ya öyle destek değil köstek oluyorsa srn hiç muhattap olma... Eşinde sonuçta annesi gidip görecekse kendisi gitsin görüşssün.... Mesafe daha iyi olur.... Manyak kadınKızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
Saol canim insallah. Alla alla sen yinede dr sor bi arkdsmda karacger enzimleri yuksekti o yapmisti. Artik son aylar hersey buluo bizi
Iyiyim canim cok sukur. Bugun patronum insafa geldi 10 da gonderdi beni git dinlen die ama dinlenen kim oglusa ciciler bakmaya ciktik kocisle. :) siz napiosunuz gelinim nasilllll![]()
ben bu gidişle taakvim alcam eve, takvımın üstünde ne yazıyorsa onu yapacam![]()
şaka maka cok az kaldı
bir şekilde zaman gecıyor
Bebişinin ayağıkızlar sağ göğsümün altında karnımda öksürdükçe bişe batıyo acıtıyo ne olabilir![]()
Canim bursadayim. Kapali carsida da baktik ama dedigini dediler hep. Joie mi chicco mu dedik 2 sinin arasinda kalmstik e bebkteki saticilar kesinlikle joie dediler. Chicconun da 3lu setini alicaktik e portbeneyi cok kullanamicaz die vazgectik 2 li set alalim dedik ondada arabasi baston gbiydi bide arada 90 lira vardi gorumcem aldi hediyemizi o onu alalim dedi ama hem chicco magazasndaki kiz hem e bebkteki onermedo 3 luyu. Bende 2 li alicagmiza joininkni alalim dedim pusetimiz de var cunku. Guzel araba hafifte ortasindan tek hareketle katlanio insallah kullanabiliriz debende de et benine benzer yağ bezeleri çık ilk aylarda 3 atne çıktı şimdi bir tanesi yok oldu ama yüzümün başka yerinde çıktı bu sefer de. umarım doğumdan sonra geçer geçmez ise yaktırmayı düşünüyorum.
canım araba işinde bende çok kararsızım. ama yaptığım araştırmalara göre chicco , kraft markaları çok iyi deil miş. mamas papas diye bir marka var onu öneriyor kullanan bir çok arkadaşım. bebek arası alacaksan mutlaka onu al diyorlar. ama bende daha gidip bakamadım. eğer istanbuldaydan. un kapanında haşim işcan geçidi bisikletçiler çarşısında bütün markaların modelleri varmış...
Nasıl bir kaynana o ya... birincisi temizliğin pisliğin ilgilendirmez onu. ikincisi sen hamilesin hamile birine öyle şeyler söylenir mi. üçüncüsü insan der ki kızım sen bu halde yapamıyorsun ben gelmişken sana biraz yardım edeyim der.... yazık ya birde anne yerine koyup anne dedirtmeyi biliyorlar...
Allah islah etsin onu. Bi insan nasi oglunu mutsuz etmek isterin cok guzel örneği. Gelmesin lazm deil bosver huzurun yerinde olur.Kızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
Biyere gittigmzde iyi olabilr mi bi iki tane alsak mi acaba bende dusunmemistim amaemzirme bluzunu hiç düşünmedim. belkı de almam :=) ama alacaksan elbette büyük al.
gittiğin yere bağlı. ben sütü sağıp gitmek istiyorum :=)Biyere gittigmzde iyi olabilr mi bi iki tane alsak mi acaba bende dusunmemistim ama
insanlar değişmez ki canım. bak hamılesın hiç sıkıntı olacak şeylerı görmesın gözün. uzak dur.Kızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.