- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.421
Tobe tobe niyeeki fantazimi yapiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tobe tobe niyeeki fantazimi yapiyo![]()
Ben kendim gezmeden yapamam kocami bosarim.herhaldemisafirlikte bi odaya gecıp halledılır. ama dısarda zor
gercı kış minnoşları olacakları için ben pek dısarı cıkarmayı düşünmüyorum.
çıkacagı zaman da ek gıdaya falan başlamıs olur
ondan bundan mıkrop kapmasın
Hic sorma dun bobreklerime dogru gitti cok korktumbüyüyorlar ya yerlerı dar gelıyor artık![]()
gıdecegı yer babaannesi, halası olurBen kendim gezmeden yapamam kocami bosarim.herhaldeyoksa tam kisin ortasi.. biraz mikropta lazim. Ole yapma bence..
![]()
ayy allah korusun benım de en buyuk korkum oHic sorma dun bobreklerime dogru gitti cok korktum![]()
Alisirsa memeyi birakiyor diyorlarişte her ortamda emzirme olmuyor kı.. o dıyenler hiç biberona falan bulasmasın
ben her şeye bulasmak ıstıyorumanne memesıne yakın emzık ve biberon aldım
inşallah faydasını görecegım![]()
ikisine de alışacak işte . inşallahAlisirsa memeyi birakiyor diyorlar
ayy allah korusun benım de en buyuk korkum o
ben kum dökmüştüm önceden. '' şu gebelıgı böbrek sancısız bitiririm '' diye dua edıyorum![]()
Insallah basarirsin canimikisine de alışacak işte . inşallah![]()
sırt, belde dolanıyor ıste sancıEvet bobrek sikintisi cok cikarmis o yuzden.benm sorunum yok bobrekten de aniden arkaya dogru gidince korkuttu beni.oralara kadar yer oldugunu sanmiyordum![]()
Yok kiz benm kiz gitti bobreklerime dogrusırt, belde dolanıyor ıstesancı
allah korusun![]()
sırt agrım basladı zaten. helekı yatarken '' burdayım ben'' dıyorYok kiz benm kiz gitti bobreklerime dogru![]()
Coknaradim güzel polar bi sabahlık bulunca banada haber ver canim
Hareket etmiyorsa uyuyordur diye düşünüyorum. Deli deli vuruyor karnıma yatırmadı resmen. Oturur pozisyonda uyudum biraz.uyuyup uyumadıgını nerden anlıyorsun?
aman valla ben yanlarım ne zaman agrırsa o zaman dönuyorum. uyuyorsa da uyansın velet. uykuya dalmak zorlastı benım benım
kavımler göçü yaşanıyor sagdan sola dönüşlerde
dün ayagıyla resmen karnımı ittirdi veletHareket etmiyorsa uyuyordur diye düşünüyorum. Deli deli vuruyor karnıma yatırmadı resmen. Oturur pozisyonda uyudum biraz.
Kocama kalsa her gün et yapcaz. Kurbandan et kalmadı nerdeyse ya.etli bişiler yaparsın heralde![]()
Umarim bi sıkıntı olmaz Allah yardimciniz olsunKizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()