2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm oda farkli bi dusunce.ben gittigim yerde emziririm herhalde.akrabaya felan gittignde emzirmke problem olmaz da disardayken avm de felan ya da dugun dernek emzirme odalarinda rahat olur. Ayy ben kimsenn yannda cikartamam ole nasi yapiolar utanirim ben :KK48:
Bi gün eltime gittim. Aile apartmanı. Kapıyı çaldım çocuklar sanıyo bu kimo demeden actı kapıyı bi memesi dışarda duruyo oylece :D bana baktı şaşırdı ben gülünce elini memesine attı ayyy dedi bi güldük :D :D kadın sürekli emzirmekten artık memesi dısarda geziyo :D ne utanması :D

Bi gün eltime gittim. Aile apartmanı. Kapıyı çaldım çocuklar sanıyo bu kimo demeden actı kapıyı bi memesi dışarda duruyo oylece :KK70: bana baktı şaşırdı ben gülünce elini memesine attı ayyy dedi bi güldük :KK70: :KK70: kadın sürekli emzirmekten artık memesi dısarda geziyo :KK70: ne utanması :KK70:

Eltin de masallah yani ya.kiz unutulacak sey mi. Ya adamin biri olsaydi kapi da.. direk Ben De Sut istyrm drdi herhalde:-)

Lohusa pijaması almaya gittim normal bi pijama aldım çok beğendim dayanamadım :KK45: emzirme atleti de aldim sütyen de aldimdı. Bi gecelik bi de memesi düğmeli pijama alcam daha. :KK53: Bitmiyor ya tulum aldim kadife 2 tane. çorap aldım 6 çift yeter herhalde patikler de aldımdı.
Herkes prima almış herhalde ben de alayım :KK45:
Bebek şekerleri baktım çok güzel kapı süsleri falan da vardı tanesi 3ten başlıyo bizim aşirete yetmez topu atarız napsam almasam mı ya da herkese vermiyim o_O

MERHABA HANIMLAR..İzmirden herkese Merhaba...Hepiniz tebrik ederim...Rahatsız olan arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum...Rabbim tüm çocukları korusun, ailelerine bağışlasın, sağlık, mutluluk, basarı dolu bi hayat nasip etsin inş... Kaderleri de güzel olsn inş...Ah bu hormonlar, öpyorum hepinizi...

Back
X