- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.441
Nası ya akıntıdır belkiKizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nası ya akıntıdır belkiKizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
Allah yardimcin olsun canim.iyi haberlerini bekliyoruz.Kizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
inşallah önemlı bişi yokturKizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
kurban kesmeye yer arıyor yanıKocama kalsa her gün et yapcaz. Kurbandan et kalmadı nerdeyse ya.
Hadi doğum yap da bi kurban keselim diyo![]()
Link atabilir misin? Evet tuttturdugu zamanlar oluyormus.bende alayim.
Canim telefondan attim linki acilir mi bilmiorum ama acilmazsa google Amcaya yaz happymilk die zaten hemen cikiorLink atabilir misin? Evet tuttturdugu zamanlar oluyormus.bende alayim.
Bi gün eltime gittim. Aile apartmanı. Kapıyı çaldım çocuklar sanıyo bu kimo demeden actı kapıyı bi memesi dışarda duruyo oyleceHmmm oda farkli bi dusunce.ben gittigim yerde emziririm herhalde.akrabaya felan gittignde emzirmke problem olmaz da disardayken avm de felan ya da dugun dernek emzirme odalarinda rahat olur. Ayy ben kimsenn yannda cikartamam ole nasi yapiolar utanirim ben![]()
Kizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
Kizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
Canım hayvanları çok bunların. 400e alıyolar misal bir iki ayda 700e satıyolar. Kendilerine de kasaptan et almak yerine kendileri kesiyolarkurban kesmeye yer arıyor yanı
biz fukarayız canım, genelde ot yıyoruz işte![]()
Bi gün eltime gittim. Aile apartmanı. Kapıyı çaldım çocuklar sanıyo bu kimo demeden actı kapıyı bi memesi dışarda duruyo oylecebana baktı şaşırdı ben gülünce elini memesine attı ayyy dedi bi güldük
![]()
kadın sürekli emzirmekten artık memesi dısarda geziyo
ne utanması
![]()
Canım hayvanları çok bunların. 400e alıyolar misal bir iki ayda 700e satıyolar. Kendilerine de kasaptan et almak yerine kendileri kesiyolar
Yoksa senede 4 kurbanı bi memur maaşıyla kesemeyiz![]()
Adam olmazdı canım apartmanın kapısını diğer eltim açtı komşular bunlar hep. Erkek gelse haber ediyolar birbirlerineEltin de masallah yani ya.kiz unutulacak sey mi. Ya adamin biri olsaydi kapi da.. direk Ben De Sut istyrm drdi herhalde![]()
Ben sevmiyorumbol bol yiyin gari
Adam olmazdı canım apartmanın kapısını diğer eltim açtı komşular bunlar hep. Erkek gelse haber ediyolar bi
Erkek Sinek bile giremez yani.. baya rahattirlar ozaman
Canım naptın? Girdin mi doktorun yanına? İnşallah bişey yokturKizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
Geçmişolsun canım ya, aniden mi oldu... İnşallH kötü vişiy yoktur,belki Akıntıdır. Bize de yaz,dualarımız seninle.Kizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()
Yaa bakiyim bende sağol canimOy kuzum polat sabahlık LCW de var çok minnoş hemde
Can'ım geçmiş olsun dualarım seninle haber verKizlar hastanedeyimsu geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana
![]()