2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh bu grip beni mahvetti kızlarrr :(
Ateşim yok , halsizliğim yok , burnum akıo ara ara boğazımda enfeksiyon var ve bgn kuru öksürük başladı :(
Yarın için kbb'den randevu aldım sabah gitcem bakalım..ilaç verirse kullanmammmm :KK12:

Ahhh bu grip beni mahvetti kızlarrr :KK43:
Ateşim yok , halsizliğim yok , burnum akıo ara ara boğazımda enfeksiyon var ve bgn kuru öksürük başladı :KK43:
Yarın için kbb'den randevu aldım sabah gitcem bakalım..ilaç verirse kullanmammmm :KK12:
Çok geçmiş olsun bol takviye bence ballı tarçınlı süt mesela

Yaa vallaha bende anlamadim herkes sasiriyo.kilolu hamile kaldim zaten ondan heralde.bebeler beslensinde 30 kilo alayim onemli degil:anneadayı::KK200::nazar:

demistm ya bi ara,ablam da ikizlere hamileliginde 30 kg almis :) anlatti gittigimde,her seyi yiyordum agzim bos kalmiyordu catliyordum resmen dio:) ama 40 kg idi o.. su an yine oyle gerci de:KK48: bebisler iyi olsun da dedigin gbi az ya da cok kg pek onemli degilmis:anneadayı:

Genel olarak beklenen kilolar bu ayın 15de düğün var eşimin yakın arkadaşının hiç bir elbisem olmuyor valla yenide almak istemiyor insan ama alacağım galiba :(

demistm ya bi ara,ablam da ikizlere hamileliginde 30 kg almis :) anlatti gittigimde,her seyi yiyordum agzim bos kalmiyordu catliyordum resmen dio:) ama 40 kg idi o.. su an yine oyle gerci de:KK48: bebisler iyi olsun da dedigin gbi az ya da cok kg pek onemli degilmis:anneadayı:
Evt canim aynen.ablanda masallah iyi almis ama zayifmis oncesinde bende 87 ile hamile kaldim gerisini sen dusun. boy uzunda dikkat cekmiyodu Allahtan.napiyo sizin ikizler zorlandimi ablan buyuturkenn

Back
X