- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.701
Kızlar kilo durumlarınız nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.5 kilo aldim ben canimKızlar kilo durumlarınız nedir ?
8,9 kilo aldım xanımKızlar kilo durumlarınız nedir ?
Kizz ne oldu cokmu gezdinnÖlüyorummmmmbelimm bacaklarimmm
Kızzz senin bide ikizzz yaa :) bravoo valla :) ben 15kilo aldımmm6.5 kilo aldim ben canim
Yaa vallaha bende anlamadim herkes sasiriyo.kilolu hamile kaldim zaten ondan heralde.bebeler beslensinde 30 kilo alayim onemli degilKızzz senin bide ikizzz yaa :) bravoo valla :) ben 15kilo aldımmm![]()
Bal limon denedinmi canimAhhh bu grip beni mahvetti kızlarrr
Ateşim yok , halsizliğim yok , burnum akıo ara ara boğazımda enfeksiyon var ve bgn kuru öksürük başladı
Yarın için kbb'den randevu aldım sabah gitcem bakalım..ilaç verirse kullanmammmm![]()
ben de 6 kg aldim..Kızlar kilo durumlarınız nedir ?
8,9 kilo aldım xanım
Sende nasıl durımlar?
Çok geçmiş olsun bol takviye bence ballı tarçınlı süt meselaAhhh bu grip beni mahvetti kızlarrr
Ateşim yok , halsizliğim yok , burnum akıo ara ara boğazımda enfeksiyon var ve bgn kuru öksürük başladı
Yarın için kbb'den randevu aldım sabah gitcem bakalım..ilaç verirse kullanmammmm![]()
Yaa vallaha bende anlamadim herkes sasiriyo.kilolu hamile kaldim zaten ondan heralde.bebeler beslensinde 30 kilo alayim onemli degil![]()
Ölüyorummmmmbelimm bacaklarimmm
Benim de belim çok ağrıyoÖlüyorummmmmbelimm bacaklarimmm
Bacak arası kasık kısmı mı canim o herkeste var bu aralar bebişler ağırlaştılar.Benim de belim çok ağrıyo
Bi de çamaşırımın yan taraftan bittiği yerler ay tam tarif edemedim![]()
Temizlik yaptimmmKizz ne oldu cokmu gezdinn
Evt canim aynen.ablanda masallah iyi almis ama zayifmis oncesinde bende 87 ile hamile kaldim gerisini sen dusun. boy uzunda dikkat cekmiyodu Allahtan.napiyo sizin ikizler zorlandimi ablan buyuturkenndemistm ya bi ara,ablam da ikizlere hamileliginde 30 kg almis :) anlatti gittigimde,her seyi yiyordum agzim bos kalmiyordu catliyordum resmen dio:) ama 40 kg idi o.. su an yine oyle gerci debebisler iyi olsun da dedigin gbi az ya da cok kg pek onemli degilmis
![]()
Yandaki kemikmi benimde orası bazen ağrıyor. ..genişliyor diye düşündüm orayı hepBenim de belim çok ağrıyo
Bi de çamaşırımın yan taraftan bittiği yerler ay tam tarif edemedim![]()