- 23 Haziran 2012
- 437
- 353
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.801
Göğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallah.vakitli gelsinler saglikla.zor gunler gecirmissin halkaten.turkiye icinde bile bu teknolojide uzaklik zor geliyo ben bide yurt disini dusunemiyrum.neyse Allah yardim edr.kendini yormadan yavastan yap ben biranda cok yuklendim baslamisken bitsn diye.buyuk bi yuk kalkt ama ustumden.Aynen valla her aksam bi saat yapsam yeter carsaflardan korkmuom zaten onlarada bi gece ayiririm. Hayirlisiyla bitiririm persembeye kadr. Aynen :) ama her gece ruyasinda annemo sayikliomus dün gece uyutmams damadi durtup dioms annemi getir die oda kadn icerde uyuo yazik uyandirmayalm demis mahsustan. Sabah kahvaltiya gelmisler annemlere. Dedim allah dagina gore kar verirmis ben tee nerelere gttim bide yurtdisiydi istedgm an da arayamdm nette pahali die ilk zaman alamamstik. Ne cektigimi o evin duvarlari bilir dedim anneme. Benim oglusta iyi valla artik ayaktayken bile hareketli masallah karnimda bi o yana bi buyana dalgalanip duruosabah esim izlemis. Tekmelip duruodu uyandircak seni die korktum ama cokta guzel vuruodu sipa dio :) zaman yaklastikca ask la bekliyorum onu. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin. Amin
Bende son 2 aydir nerdeyse hic yurumuyorum canim alisverisler haric :) bakalm yurumeye calisicam artik. Gece wcye kalkmak eziyet bebek o pozisyona alisio heralde acayip canim acio kalkana kadr.Ya cnm belli olmuyor.geceleri daha kotu oluyor wc ye kalkinca dedigin gibi hareketsizlikte olumsuz etkiliyor diye dusunuyorum bu sebepten.ama asiri yurumekte iyi gelmiyor.hafif hareketli oldugum gunler azaliyor.su an az var.dr bebek baski yapiyor artik dedi. Hergun degilse de yuruyus yapiyorum iyi havalarda.yazin hergun 1-1.5 saat yururdum ama simdi daha az :)
Bende daha almadm canm kismetse kendim kokulu tas yapicam hastane icinde cikolata dgticam.kolonyada dagtcktm ama kimsem yok burda gereksiz geldi. Onun yerine guzel kokan bi kolonya alip sisesini suslerim yeter. Kucuk kolanlayalri disbugdayinda dgm gununde vs yaparm diorm. Bide kurabiye de yapmayi düşünüyorum vaktim kalirsaTek eksigim bebek şekeri kaldı hiç bir fikrimde yok basit birsey olacak çok umursamiyorum oyüzden süslü çikolata falan yada şekerleme intten var aslında ama herkes ne alıyor ne yapıyor paylaşın yahuuu
Onlar daha cok korkuyo.acilmasin gelis yolu diye.hizli hizli yurume kiz.yavas tempoyla yuruBizim burasi bide oyle bi esioki aciklik die heryer ucuruo ama napim kalin giyiniriz 1 saat yurusek hizli hizli yetcek. Kolay baba olunmuo dayanicak. Zaten aciom valla adama gel diom yatakodasina yok diokiyamiomda rahip oldu hepsi valla
![]()
Evet canm benmde kalkicak insallah. Bu ayda kendime pijama hastane icin alisveris yapicam artik bu ay tamamen hazr olurum kismetse. Cok sukur artik yakinim. Zaten bebisi hep uzakliktn ertelemistik ama yine cogunlugu hep kendim yaptm Allah saglik versin hepsi oluo paniklemistim bisi yetismicek die ama anlamadan bisuru seyi olmus bile. Hayirlisiyla gymeleri nasip olsun gerisi hep hallolur.Amin canim insallah.vakitli gelsinler saglikla.zor gunler gecirmissin halkaten.turkiye icinde bile bu teknolojide uzaklik zor geliyo ben bide yurt disini dusunemiyrum.neyse Allah yardim edr.kendini yormadan yavastan yap ben biranda cok yuklendim baslamisken bitsn diye.buyuk bi yuk kalkt ama ustumden.
Aaa bende daha almadim uyku seti.nasil guzelmi peki.bide ekstradan nevresim takimida aldinmiUyku seti geldi özdilek ten
İhtiyaç duyarsam alacağım diyorum aslında ben de kararsızim..Göğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler![]()
Evet canin acir agrin olur dio :) o boyle yaptıkca daha cok seviom kocamiOnlar daha cok korkuyo.acilmasin gelis yolu diye.hizli hizli yurume kiz.yavas tempoyla yuru
Aminnnnnnn insallah canimmm.rizkiyla geliyolar ve anlamadan halloluyor vallaha.hep derlerdideEvet canm benmde kalkicak insallah. Bu ayda kendime pijama hastane icin alisveris yapicam artik bu ay tamamen hazr olurum kismetse. Cok sukur artik yakinim. Zaten bebisi hep uzakliktn ertelemistik ama yine cogunlugu hep kendim yaptm Allah saglik versin hepsi oluo paniklemistim bisi yetismicek die ama anlamadan bisuru seyi olmus bile. Hayirlisiyla gymeleri nasip olsun gerisi hep hallolur.
Bende almadım aynen gerekirse sonradan alırım artikGöğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler![]()
neden teklı düşünmüyorsun?Kızlar lansinohun çift başlı elektrikli süt sağma makinesi 210 a buldum sizce nasıl
1,5 kilo almısımKızlar kilo durumlarınız nedir ?
Ben beğendim gayet güzel nevresim almadım onuda alicam daha evetAaa bende daha almadim uyku seti.nasil guzelmi peki.bide ekstradan nevresim takimida aldinmi
sahi sen nasıl beslenıyorsun?Kuzum yiyomda aslinda hic dikkatde etmiyorum.tostmu yesem acaba.hahaah bikackere yaptim hatta senin tosttanda.
Nekadar canim bu uyku seti.tacin baktim netten 180 gibi biseyde.ay hepsinden 2 tane alacam yareppimmBen beğendim gayet güzel nevresim almadım onuda alicam daha evet
Yaa vallaha duzenli bisey yemiyom nezama acikirsam.abur cuburda yiyorum.bazen acaba besleyemiyomuyum diye de dusunuyorum gunlerdir yumurta yemiyorm mesela.yada sut icemiyorum.cok sukur simdilik kilolarida iyi ama belkide dayaniksizdir bebelerimsahi sen nasıl beslenıyorsun?![]()
bu tercıh meselesı. almazsa o zaman bakarsın caresıne zor degıl yani :=)Göğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler![]()
Allah sana kolaylik versin vallaNekadar canim bu uyku seti.tacin baktim netten 180 gibi biseyde.ay hepsinden 2 tane alacam yareppimm