2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Gazi Üniversitesi Hastanesi nde Prof Dr Merih Bayram ı tanıyan, bilen var mı? Annemin miyomdan ameliyat olması gerekiyor da onun için araştırıyorum...

Kızlar bir şey soracam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.

Butikbebe'den 4 gün evvel epey bir şey sipariş ettim. Hesabıma giriyorum "ürünler hazırlanıyor" yazıyor. Bir türlü kargoya verilmedi. Buradan alışveriş yapan var mi aranızda? Daha ne kadar bekleyecez acaba :KK12:
evet, geç kalmıs gibiler biraz. hafta sonuna da denk gelmesı iyi olmamıs elbette. bi sorun cıkacagını pek sanmıyorum

Bende son 2 aydir nerdeyse hic yurumuyorum canim alisverisler haric :) bakalm yurumeye calisicam artik. Gece wcye kalkmak eziyet bebek o pozisyona alisio heralde acayip canim acio kalkana kadr.

Bende daha almadm canm kismetse kendim kokulu tas yapicam hastane icinde cikolata dgticam.kolonyada dagtcktm ama kimsem yok burda gereksiz geldi. Onun yerine guzel kokan bi kolonya alip sisesini suslerim yeter. Kucuk kolanlayalri disbugdayinda dgm gununde vs yaparm diorm. Bide kurabiye de yapmayi düşünüyorum vaktim kalirsa

Bende gece inanilmaz aci cekiyorum.ilk birkac adimi cok zor atiyorum.yurumek istiyorum ama esim genellikle kabul etmiyor yat dinlen diyor.bende isyerinde gunduz yurumeye calisiyorum :) alisverid yuruyusleri daha kotu yapmisti beni :( valla su cuma gelsin cok merak ediyorum dr a bi gideyim.icim rahat degil cok mu asagiya indi garip bisi mi var diye.
Bu arada ne cok sey yapcaksin sen oyle:) kurabiyeleri umarim taze denk getirebilirsin :KK47:

Kızlar Gazi Üniversitesi Hastanesi nde Prof Dr Merih Bayram ı tanıyan, bilen var mı? Annemin miyomdan ameliyat olması gerekiyor da onun için araştırıyorum...
Ankaradayim ama tanimiyorum canim.miyom cokmu buyuk rahatsiz edece bi durumdami.bendede var ama doktor cok onemsiz diye konusuyor

Kızlar bir şey soracam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.

Butikbebe'den 4 gün evvel epey bir şey sipariş ettim. Hesabıma giriyorum "ürünler hazırlanıyor" yazıyor. Bir türlü kargoya verilmedi. Buradan alışveriş yapan var mi aranızda? Daha ne kadar bekleyecez acaba :KK12:

Ben yaptim evet uzun suruyor gelmesi cunku o butik kapanana kadar kargoyu cikarmiyorlar..ben kafaya takmadan beklemistim ama bir sorun cikmadi urunler cok guzel begendim.umarim seninde iyisi denk gelir.

Back
X