- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.941
günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani çalışan bi anneyim de 15 ay sonra döneceğim işe, ben de o yüzden almayayım diyorum. ama daha önce de henüz işe başlamamıştım, evdeyken lazım olmuştu, süt çokluğundan göğsüm davul gibi olup, ağrı yapmıştı eğer pompam olmasaydı çıldırırdım. tabi eski pompam şuan yok, yıllar önce vermiştim birilerineCanım ben doğumdan sonraya erteledim, evde çalıştığım için. Eğer çalışan bir anne olacaksan kesinlikle almalısın. İndirimleri takip et uygun olunca alırsın.
Benim ağrılarımdan dolayı işi bıraktırdı karnımın alt kısmında kasıklarımda ve karnımda sertleşme oluyordu şimdi dinlenince hepsi geçti...
Canım hiç küçümseme benim ablam 36, haftasında doktoru antibiyotik verdi grip gibiydi içmedi inatla iyileşirim çocuğuma antibiyotik gitmesin diye 37ye girdiği gün suyu geldi erken doğum oldu. enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı ki doktorlar öneriyolar. Allah korusun içerde durması lazım bebişlerin zamanları dolana kadar. benim yiğenim allaha çok şükür sapasağlam doğdu küveze filanda girmedi ama ablam 37deydi bizim minnaklar daha çok küçükUmarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa(
Yaksın canım yaksın hiç sorun değil yeterki normal olsun çok şükür başından beri hareketliydi de iyice arttı sanki hiç mi uyumuyo bu çocuk diyorum bazen2 hafta önce doktoruma sordum çok hareket ediyo sıkıntısı yoktur dimi diye hatta dr.um kadın doğumcuların bi sözü vardır az hareket cefadan çok hareket sefadan deriz dedi
nette de çok haret etmesinin bi sakıncası olmadığı yazıyo bi çok yerde ama 1-2 sitede bebek hareketlerinde farkedilir azalma ve artma görüldüğünde dr.nuza bilgi verin yazıyo onu okumasaydım çok seviniyodum bu şiddete vur oğlum vur diyodum ama kafam kurcalandı
![]()
bu ara benim koca da sapıttı, onun da sabrı tükeniyor diyorum, geçen dizi izliyorum tv de bu da kendi halinde kitap okuyor, sonra bir ara telefonla oynuyordum bir baktım diziyi değiştirmiş müzik acmış onu dinliyor küstüm gittim insan bir değiştiriyorum der kendi aleminde mutlu mesut yaşıyo gibiydi hiç ilgi yok uyuz oldum küstüm yattım benle hiç ilgilenme sorma diye, sabah hiçbişi yokmuş gibi canım karıcım diye geziyor ortada uzatmadım ben de, sanki böyle davranışları verdiği tepkiler umursamzmş gibi hormonlardanmı öyle geliyor nedir ama yaptığı iyi şeyleri görmüyormuşum hep böyle olan davranışları gözüme batıyormuş öyle dedi, iyi bir şey yapınca hiç önemsemiyorsun ki dedi, düşününce de hak verdimkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
ben de durum aynı canım. dr sordum gayet normal dedi,Günaydın kızlar. Bebiş hareketlerinin üst sınırı yok demi yani şöyle ki benim minnak çok hareketli yani sabah ben gözlerimi açar açmaz bi başlıyo gün içinde çok nadir aralıklarla duruyo günde bi kaç kez 15-20 dk kadar hareketsiz kalıyo ancak . Tüm gün bu şekilde. Gece uykuya dalana kadar da hissediyorum uyurken uykumdan uyandırmasa da gece kaç kez wc kalktıysam yine oynamaya başlıyo. Hatta eşime bazen uyurken daraldım azcık öte git diyorum uyku arasında konuşmaya başladığım an yine harekete başlıyo. Bazen göbeğimde depremler oluyo gibi dün akşam tv karşısında tam uykuya dalacakken tekmesinden zıpladım ahhh diye eşim de panikledi o derece yani. Çok şükür bukadar hareket etmesineden hiç şikayetçi değilim içim rahatlıyo iyi olduğunu anlıyorum ama bazen sıkıntısı mı var acaba diyorum. Sıkıntı yoksa tüm gün perişan edebilir beni mutlu olurum ama sizde durumlar nedir varmı bu şekilde olan?
ay şimdi sen böyle yazınca bu belirtilerin hepsi bazen oluyo bende. hastalık hastası oldum zaten yaa ödüm kopuyo çocuğuma bişey olucak diye. geceleri uyuyamıyorum çok hareket edince rahatsız oldu heralde diye pozisyon değiştiriyorum etmeyince panik oluyorum napıyo acaba bişey mi oldu diye :SKızlar ocak annesine çok üzüldümRabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı. Kelimeleri toplayıpta yazamadım bile kadına bir teselli mesajı
Hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı, ve bebekte hareketsizlik hissinde acile gidilmesi gerekiyor.
Tansiyonun yükseldiğini hissetmek ve gözlerde bulanıklık görme de hafif kayıp bunlarda acile gidilmesi gerekiyor gebelik zehirlenmesi belirtileriymiş.
Bir diğer konuda, aşırı karın ağrısı ve baş ağrısı.
bu ara benim koca da sapıttı, onun da sabrı tükeniyor diyorum, geçen dizi izliyorum tv de bu da kendi halinde kitap okuyor, sonra bir ara telefonla oynuyordum bir baktım diziyi değiştirmiş müzik acmış onu dinliyor küstüm gittim insan bir değiştiriyorum der kendi aleminde mutlu mesut yaşıyo gibiydi hiç ilgi yok uyuz oldum küstüm yattım benle hiç ilgilenme sorma diye, sabah hiçbişi yokmuş gibi canım karıcım diye geziyor ortada uzatmadım ben de, sanki böyle davranışları verdiği tepkiler umursamzmş gibi hormonlardanmı öyle geliyor nedir ama yaptığı iyi şeyleri görmüyormuşum hep böyle olan davranışları gözüme batıyormuş öyle dedi, iyi bir şey yapınca hiç önemsemiyorsun ki dedi, düşününce de hak verdim
lütfen kızlar yalnız değilsiniz 13 kilo ile arkanızdan geliyorum. her an atak yapıp sizi geçebilirim![]()
bende 13,5dayım kızlar rakiplerim dişli bakıyorumhiç kilo almayıp zayıflayan var grupta. sanırım ametis_80 di
hep şu hormonlar yüzünden, dengemiz şaştı. bazen ben de tam adama saracak oluyom sonra kendimi sakinleştiriyom. sakince düşününce bakıyom ki adamın bi günahı yokbu ara benim koca da sapıttı, onun da sabrı tükeniyor diyorum, geçen dizi izliyorum tv de bu da kendi halinde kitap okuyor, sonra bir ara telefonla oynuyordum bir baktım diziyi değiştirmiş müzik acmış onu dinliyor küstüm gittim insan bir değiştiriyorum der kendi aleminde mutlu mesut yaşıyo gibiydi hiç ilgi yok uyuz oldum küstüm yattım benle hiç ilgilenme sorma diye, sabah hiçbişi yokmuş gibi canım karıcım diye geziyor ortada uzatmadım ben de, sanki böyle davranışları verdiği tepkiler umursamzmş gibi hormonlardanmı öyle geliyor nedir ama yaptığı iyi şeyleri görmüyormuşum hep böyle olan davranışları gözüme batıyormuş öyle dedi, iyi bir şey yapınca hiç önemsemiyorsun ki dedi, düşününce de hak verdim
a a sancın mı oldu. iyi misin şimdi ne dedik doktor?canım inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir bebişin. ben de dün hastanedeydim, sancıyla gittim şükür bişey çıkmadı. offff zaman daraldıkça biz de darlanmaya başladık
Teşekkür ederim tatlımm..geçmiş olsun canım.ben de dün fenalaştım oy vermeye giderkenokulda merdiven vardı bir sürü onları çıkarken bayılcak gibi oldum resmen.eve geldim dinlendim geçti.yormaya gelmiyo vücut hemen isyan ediyo.hamilelikte olurmuş böyle bayılmalar ama insan korkuyo yine de.doktorum yoktu şehir dışındaydı gidemedim ama yarın randevum var sorucam bakalım.bi araştırsınlar.aç değildim tansiyonum da normaldir hep ama bilemiyorum neden oldu.daha önce yaşamadığım ne varsa yaşadım anne olmak böyle bir şeymiş demek ki
![]()
Insallah bir sikinti yoktur canim.Allah yardimciniz olsun.boyle durumlarda birkac doktora gitmek gerekiyor demekki.Anneminki çok büyümüş cnm. En son sivasta gittiği doktor 5 aylık bebek kadar olmuş demiş. Öncesinde sürekli göründüğü doktor sana ağrı acı vermiyorsa önemli degil diyordu hep ama bu kez farklı bi doktora göründü. Korkuttu o bizi biraz. Neyi bekledin bu vakte kadar ben yapamam ameliyatını üniversite hastanesine git demiş. Biz de Gaziden bi profa gösterelim dedik.. Dua edin inşallah sıkıntılı bi durum yoktur...
Kiz seninki kanaldaydi bide ben daha cok korkarim.cocugun basina falan gelir mazallahbenimki önceleri korkuyodu sonra normal doğum için iyiymiş diye cesaretlendidoktor da normal doğurtcam diyor bu halimde bile haftada bir iki falan olabilir dedi. Önceleri izin yoktu.
Anlamadıgim yürüyüş yasak ama ilişki az az serbest.
Düz 17![]()
aynısıda benim canım hiç durmuyo hiç. önceden hareket edince eşime söylerdim hemen yapışırdı karnıma şimdi söylemiyorum bile bazen elini karnıma filan koyuyo gayrı ihtiyarı a a hareket ediyo diyo evet hep öyle diyorum :)Günaydın kızlar. Bebiş hareketlerinin üst sınırı yok demi yani şöyle ki benim minnak çok hareketli yani sabah ben gözlerimi açar açmaz bi başlıyo gün içinde çok nadir aralıklarla duruyo günde bi kaç kez 15-20 dk kadar hareketsiz kalıyo ancak . Tüm gün bu şekilde. Gece uykuya dalana kadar da hissediyorum uyurken uykumdan uyandırmasa da gece kaç kez wc kalktıysam yine oynamaya başlıyo. Hatta eşime bazen uyurken daraldım azcık öte git diyorum uyku arasında konuşmaya başladığım an yine harekete başlıyo. Bazen göbeğimde depremler oluyo gibi dün akşam tv karşısında tam uykuya dalacakken tekmesinden zıpladım ahhh diye eşim de panikledi o derece yani. Çok şükür bukadar hareket etmesineden hiç şikayetçi değilim içim rahatlıyo iyi olduğunu anlıyorum ama bazen sıkıntısı mı var acaba diyorum. Sıkıntı yoksa tüm gün perişan edebilir beni mutlu olurum ama sizde durumlar nedir varmı bu şekilde olan?
evet iyiyim canım nst muayene tahlil bi de serum yiyip eve geldim çok şükür bişey yok. yarın da kendi dr gidicem zaten.a a sancın mı oldu. iyi misin şimdi ne dedik doktor?
ay şimdi sen böyle yazınca bu belirtilerin hepsi bazen oluyo bende. hastalık hastası oldum zaten yaa ödüm kopuyo çocuğuma bişey olucak diye. geceleri uyuyamıyorum çok hareket edince rahatsız oldu heralde diye pozisyon değiştiriyorum etmeyince panik oluyorum napıyo acaba bişey mi oldu diye :S
ay şimdi sen böyle yazınca bu belirtilerin hepsi bazen oluyo bende. hastalık hastası oldum zaten yaa ödüm kopuyo çocuğuma bişey olucak diye. geceleri uyuyamıyorum çok hareket edince rahatsız oldu heralde diye pozisyon değiştiriyorum etmeyince panik oluyorum napıyo acaba bişey mi oldu diye :S
Cok haklisin canim kim olsa ayni sekilde olurdu.ama sen nekadar guclu olursan o daha cok tutunur hayata.bugunleri insallah belkide bir tebessumle hatirlayacagin zamanlar olacak emin ol.Amiinn allah razı olsun :) bu aralar hem çok güçlüyüm hem değilim.. Dokunsalar ağlıyorum yaa :/