• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynısıda benim canım hiç durmuyo hiç. önceden hareket edince eşime söylerdim hemen yapışırdı karnıma şimdi söylemiyorum bile bazen elini karnıma filan koyuyo gayrı ihtiyarı a a hareket ediyo diyo evet hep öyle diyorum :)
aman hareket etsin canı ne istiyosa yapsın güzel oğlum benim:KK200:

:)) Keyifleri yerinde annecikleri hiçbir sorun yok. Tadını çıkartın :) Hatta hareketlerini hissettikçe eşiniz karnınızı dinlesin pıt pıt duyuluyor kalp atışları bile:)

Canım inan hepimiz öyleyiz, keyifle yaşıyamıyoruz hamileliğimizi. Keşke bizde vurdum duymaz olabilsek... Eşim fıttırıyor artık evhamlarıma :) Ay Allah'ın izniyle bir kucağımıza alabilsek minnoşlarımızı da.

ay canım boşver evham olsun, ben bebek hareketi azalınca doktora gidicem demiştim, eşim bana evham yapma falan demişti dinlemeyip gittim iyiki gitmişim suyum azalmış mesela, boşver kötü bir şey çıkmasa da en azından içimiz rahat eder,anında müdahale çok önemli

günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
canım hamilelikten önce hiç pilates yapmamış olanlar hamileyken yapmasın diyolar ben istemiştim o yüzden başlamadım. sen önceden yapıyo muydun?

Canım çok saol .. Çok şükür bakteriyel deilmiş antibiyotiğe gerek yok dedi :KK66: minoset ve bruno burun sprey verdi.. Kadın doğumcumla konuştm kullanabilirsn dedi.. Bide 3 günlük rapor aldım eve geldim şimdi..perşembe gitcem işe :KK66:
ohhhh missss :) ben de yarın alıcam inşallah :)
yok canım ya resmen köstek oluyor valla şunu anladım kimse anne gibi çekmiyor kimseyi, ama bunun acısını çıkarıcam o benim inadımı iyi bilir, kinlendim :)
:D ben de başta eşim olmak üzere tüm ailesine kinliyimm :D
günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
kız ben totomu zor kaldırıyom pilates benim neyime :D

canım bende de bulantı var,hatta bu sabah rüyamda bir şey gördüm o yüzden midem bulanıyordu o bulantıyla uyandım sonra geçti, doktora sormayı unuttum bugün gittim ama bişey olsaydı söylerdi heralde ya, aile hekimi de kan aldı bugün inş bişey çıkmaz, Allahım hepimize yardım etsin inş artık kaygılardan strese giriyoruz hergün
Canım bende de bulantı gibi bişey başlar oldu, mide yanması veya ekşimesi de olabilir... Acaba bebişin saçlarımı çıkıyor ki diyorum bende kendi kendime aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..

ay canım boşver evham olsun, ben bebek hareketi azalınca doktora gidicem demiştim, eşim bana evham yapma falan demişti dinlemeyip gittim iyiki gitmişim suyum azalmış mesela, boşver kötü bir şey çıkmasa da en azından içimiz rahat eder,anında müdahale çok önemli

Sorma vallahi, hastaneye girince bile rahatlıyorum tüm şikayetlerim geçiyor birden bire :))) Aman kötü bir şey olmasın da biz gene gidelim vallahi doğru söylüyorsun. 1 ay sonra artık doğuran doğurana olacak buradaa düşünebiliyor musun :rolleyes:

Canım bende de bulantı gibi bişey başlar oldu, mide yanması veya ekşimesi de olabilir... Acaba bebişin saçlarımı çıkıyor ki diyorum bende kendi kendime aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..

aynen canım olabilir annem erkek kardeşimde bu tarz mide şikayetleri çekmiş kardeşim çok saçlı :))

Sorma vallahi, hastaneye girince bile rahatlıyorum tüm şikayetlerim geçiyor birden bire :))) Aman kötü bir şey olmasın da biz gene gidelim vallahi doğru söylüyorsun. 1 ay sonra artık doğuran doğurana olacak buradaa düşünebiliyor musun :rolleyes:

anneee hakkaten canım bir ay sonra doğum haberleri yazılıcak buraya ayyyy bitmiş resmen nerdeyse, insan heyecan ve panik arasında gidip geliyor :))))))))

anneee hakkaten canım bir ay sonra doğum haberleri yazılıcak buraya ayyyy bitmiş resmen nerdeyse, insan heyecan ve panik arasında gidip geliyor :))))))))

Ay vallahi iyi ki hamilelik 9 ay diyorum. Biz anca hazırlanıyoruz gerçekten ay onu mu alsak bunu alsak derken 9 ay dolacak neredeyse :))) Bir an gözümde canlandı. Kızlaaaar suyum geldi. Kızlar açılmam varmış beni doğuma alıyorlar :KK70::KK70::KK70:

Ay vallahi iyi ki hamilelik 9 ay diyorum. Biz anca hazırlanıyoruz gerçekten ay onu mu alsak bunu alsak derken 9 ay dolacak neredeyse :))) Bir an gözümde canlandı. Kızlaaaar suyum geldi. Kızlar açılmam varmış beni doğuma alıyorlar :KK70::KK70::KK70:

aynen canım birde ilk başlarda 9 ay geçmez gibi geliyordu ama eksiklerimizi tamamlamaya bile yetmiyor :)) doğum yapan forumlara bakıyorum bazen çok güzel heyecanlar ama ya, inş bir ay sonra bizimde hayırlısıyla başlar :)) son soluk kk'dan çıkmayız haberleri aldıkça :))

Canım hiç küçümseme benim ablam 36, haftasında doktoru antibiyotik verdi grip gibiydi içmedi inatla iyileşirim çocuğuma antibiyotik gitmesin diye 37ye girdiği gün suyu geldi erken doğum oldu. enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı ki doktorlar öneriyolar. Allah korusun içerde durması lazım bebişlerin zamanları dolana kadar. benim yiğenim allaha çok şükür sapasağlam doğdu küveze filanda girmedi ama ablam 37deydi bizim minnaklar daha çok küçük
Çok şükür gerek görmedi canım antibiyotiği..bakteriyel deilmiş..sprey ve minoset yeterli dedi.. Ama verseydi mecbur kullancaktım sanırım :(

yaaaaa evet ben de heyecanla bekliyorum. herkes doğuracak sırayla, biz de heyecan yapacağız iyice

Günaydın kızlaaar, nasılsınız? Geçen hafta izinliydim, baya yoğun ve yorucu bir tatil oldu ama, telefonum da bozuldu hiç girip bakamadım, baya konuşmuşsunuz valla okumaya çalıştım ama hepsini okumam pek mümkün olmayacak sanırım :KK48:

Bebişimizin arabasını aldık Saraçhane'den, 700 TL'ye Causal Storm Travel Sistem, ilk 6 ay ana kucağı monte edilip kullanılıyor, ondan sonra da normal baston puset olarak kullanılıyor, hem hafif hem katlanınca çok az yer kaplıyor, hem de tamamen yatabiliyor fln biz gidip görünce baya beğendik özelliklerini, tavsiye edebilirim :KK39:

https://www.kadinlarkulubu.com/trav...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2015.html

Onun dışında duvar kağıtlarımız kaplandı, mobilyalarımız geldi kuruldu, dün kızımın kıyafetlerini de yıkadım şu an odasında kuruyorlar, ev mis gibi bebek koktu şimdiden, mobilyalar da kurulunca bir tuhaf oluyo insan, sankii içinde yatıyormuş gibi gidip gidip bakıyorumm :KK68: Halısı ve perdesi de gelsin fotoğraf paylaşacağım, öpüyorum hepiniziiii :KK15:

kızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Evet malesefki cogu oyle canim.onlar ne anlarki.cocuk yapmayi evlilikte gerekli gorev gibi goruyolar heralde.benimkide hamilleligimle ilgili hic duygusal seyler soyleyip yapmaz.ilk ultrason kontrolumuzde ikiz oldugunu ogrenince cok aglamistim onu yuzume vurup duruyor.bosver umursama

Back
X