- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #42.181
sen ne yapıcaksın ayrılıcakmısın ızne
eğer risk görmezse dr son üç haftaya kadar devam etmek istiyorum canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne yapıcaksın ayrılıcakmısın ızne
Canim sen devlet memurumusun izne ayrildiginda her ay maasini alicaksin sgkda da her ay degil 4 aylik toptan veriyolar biz her ay maas aliyoruz sadece doner sermaye ekders falan varya onlari almiyoruz 4 aydan sonrada ucretsiz izne ayrilabilirsin istersen ayrica 32den sonra hangi doktordan rapor alirsan al izinlerin aktarilmiyor 657de net bir sekilde belirtmis 32den sonra fiili olarak çalıştığı haftalar dogum sonrasina aktarilir demis yani benim anladigim fiili olarak calismadiysan aktaramiyorsunben 4 ay boyunca her ay maaş alıcaz sanıyorum kötü oldu eşekten düşmüşe döndüm resmen![]()
bence pamuk al canm yun yorganın ısı cok olur makınede yıkayamazsn toplanr
aynen hep kendı 4 4 luken sevmediğim insan tiplemesi. bi tane çöp alır, kırk kere deve almış gibi anlatır![]()
aa niye zararlı olsun ki? çok kalın olmadıktan sonra aşırı sıcak da olmazzaten yün zararlıymış. bende beşiğe sünger üstüne pamuk yatak almaya karar verdim. dr a da sorucam
son son al canım bu saatten sonra daha ne kadar alcaz kikız karıstıramam kı ole anc koydugu yerı gormem lazım kım bılır nereye sokmustur onu ooooooooooooo
inşallah yaaa bu son 2 haftadr kılo aldım bıde gobegıme bakıorum sıstı ııce aksam esım bıle farketmıs top gıbı duruo dıo![]()
rahatladıysan iyi bari ama sinirden çatlayacağım, adamın ağzına şöyle küreğin tersiyle vurasım geldişimdiki aklım olsa zaten her şey farklı olurdu. kendi elimle alıştırdım el bebek gül bebek. aklıma yanıyım. sanki kıymete geçiyo. insan önce kendine değer verecek, fazla da iyi olmayacak, rahata alıştırmayacak. bi de üst düzey bir mesleğim ve eğitimim var, çirkin değilim, zevksiz değilim, hamileliğim bile mankenlerinki gibi geçiyo fizik olarakp), elimden her iş gelir. yani dışardan bakıp da gıpta ediyolardır kıskananı çoktur. ama adam kör olmayagörsün. daha doğrusu öküz olmayagörsün
biz onların en ufak bi rahatsızlığında pervane oluruz, bizim kanımızda var şefkat. iyi ki biz anne oluyoruz, iyi ki bebekler bize emanet. Rabbim ne güzel ayarlıyor her şeyi.
daha bi de oğlum beni daha çok sevecek sen akşam ben gelene kadar kızacaksın kural koyacaksın ben akşamları gelip oyun oynucam benim gelmemi iple çekecek diyo adam çatlatmaya. sırf bu yüzden bile kaç gece ağlamışımdır. keyfine yapıyo. güya şaka yapıyomuş. ben ağlayınca da ağlamaya yer arıyosun iyice acayipleştin diyo. ya anlatsam roman olur, bunlar daha ne ki. bu kadarını bile yazdım rahatladım. oh!![]()
evet canım benim de annem yatak yorgan yapacak yün. çok kalın olmasın yine ağır gelir ince bi şey olsa yeter. bi de yatağının üstüne ped gibi bi şey yaptır bence yine yorgan kalınlığında. terlemesin hem de sıcak olsun bebişler :) hatta ben küçük bi de yastık yaptırıcam anneme. ilk zamanlar yastıkta yatmasa bile arkasına falan koymaya kullanışlı olur hem de sağlıklı
canım annem pamuk yaptrdı yorganı. kv de de yatagn uzerıne ınce bı pamuktan yatak yapıcak sıcak tutsun dıe hemde saglıklı dıe yun zorlu. havalandrman gerekır. fıyat olarak fark yok arasında ıkısıde 50 lıra sormustum ben yalovadaarada kaldım canım yün mü pamuk mu diye ama pamukta sağlıklı sonuçta kolay yıkanıyorsa birde
alerji yapıyormuş.dr sitesinde okudum dr lar önermiyor.zaten temizliği de zor benim için. ben yıkanabilir pamuk yorgan aldım...aa niye zararlı olsun ki? çok kalın olmadıktan sonra aşırı sıcak da olmaz
valla ınsallah verırız. gecen ay ne guzel 600 gr almstm ama daha dr gdelı nekdr oldu evdekı tartıya bı cıktım 1.5 kg oynuoson son al canım bu saatten sonra daha ne kadar alcaz ki![]()
Canim sen devlet memurumusun izne ayrildiginda her ay maasini alicaksin sgkda da her ay degil 4 aylik toptan veriyolar biz her ay maas aliyoruz sadece doner sermaye ekders falan varya onlari almiyoruz 4 aydan sonrada ucretsiz izne ayrilabilirsin istersen ayrica 32den sonra hangi doktordan rapor alirsan al izinlerin aktarilmiyor 657de net bir sekilde belirtmis 32den sonra fiili olarak çalıştığı haftalar dogum sonrasina aktarilir demis yani benim anladigim fiili olarak calismadiysan aktaramiyorsun
canım annem pamuk yaptrdı yorganı. kv de de yatagn uzerıne ınce bı pamuktan yatak yapıcak sıcak tutsun dıe hemde saglıklı dıe yun zorlu. havalandrman gerekır. fıyat olarak fark yok arasında ıkısıde 50 lıra sormustum ben yalovada
Hihi ne güzel ne sakinsin.... Sen sinirlenince huzur verenlerdensin. Bwn bişiyi taktım mı dünyayı dar ediyorum,bazen korkuyorum cinnet getirecek diyeyok canım haklısın takmıyorum artık, annem babamı taktı da noldu, o yüzden sallamıyorum bile, artık önemli olan ben ve bebeğim, hayatta daha önemli şeyler var onun odunluklarıyla uğraşmıcam artık, eve gidince o evde olmucak, kendime güzel bir menü hazırlıcam uzatıcam ayaklarımı tv izlicem keyif yapıcam :)))
canım annem pamuk yaptrdı yorganı. kv de de yatagn uzerıne ınce bı pamuktan yatak yapıcak sıcak tutsun dıe hemde saglıklı dıe yun zorlu. havalandrman gerekır. fıyat olarak fark yok arasında ıkısıde 50 lıra sormustum ben yalovada
valla ınsallah verırız. gecen ay ne guzel 600 gr almstm ama daha dr gdelı nekdr oldu evdekı tartıya bı cıktım 1.5 kg oynuobakalım dr un tartısında kac gr oynıcak
gercı son aylarda 3 3 te alsam hamılelıkte alınamsı gereken kg aralıgında olucam.. ıste hamılelıge kılolu baslamasaydım ııdıde napalım ıı olsunalrda verırız.
Hihi ne güzel ne sakinsin.... Sen sinirlenince huzur verenlerdensin. Bwn bişiyi taktım mı dünyayı dar ediyorum,bazen korkuyorum cinnet getirecek diyeBen olsam bana dayanmazdım
ben de duydum zararlı die ama gel de anneme anlat bizi de yün yatırdıgı için illa benim oglana da yapacak yatak olarak en iyisi dansitesi 28 olan yataklarmışaa niye zararlı olsun ki? çok kalın olmadıktan sonra aşırı sıcak da olmaz
60/120 var bende. gayet idela 5-6 yaşına kadar rahat yatarKızlar Merhaba bir konuda yardımınızı istiyorum ..Ogluşuma beşik alacağız ama ben ölçüsüne bir türlü karar veremiyorum.60/120 70/110 70 /130 hangisi ölçülerde almalıyım beşiğini alanım çok geniş değil ama bikaç sene kullansın istiyorum siz hangi ölçülerde aldınız
Ben bi surat yapınca 1 hafta konuşmam huyumu bilio deneyin derim![]()
kızlaaarrr bizde de ikimiz de bi surat yaptık mı günlerce konuşmayız o da çok iradelidir gerüzükalıcanım benim de tersim pistir o çok iyi biliyor inadımı, basşıcam gene triplere knuşmamalara zaten içimden de gelmiyor artık konuşmak :))
o zaman ücretli izin olması neye yarıyorben 70 e 110 aldm canm
canm bunlarbızı etkılesede hayatın gerceklerı
canm benm bıldıgım devlet memurları ızne ayrıldıgı andan ıtıbaren maas alamıo. görümcem almamıs 4 ay hakkı bıtıncede ucretsız ızne ayrılmıstı. sgklı gbı toplu parada almıolar