• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde fenayızdır ya :KK70:
:D öyleymısım :D ama ılk 2 yıl onun ınadını cekmekle gectı. kızar ıse gıderdı helekı nobetcıyse hayatta aramazdı ne yıom ne ıcıom. bıkere arabanın anahtarlarını alms servısle gıttı. uzaktaydıda o gece gorevde. evdekı dolapta ıı deıldı bı actım dolabı ekmek kuflenms yufka vardı o bozulmus.yedek anahtarı almaya gıttım o yerınde yok anammmmmmmm o an bı nevrım dondu. aksam ezanı okurken tarlaların arsından kopekmı cıkar yılanmı cıkar demeden yarım saat askerı kantıne yurudum. o ara ınadı gecmıs aradı aradıgına pısman ettım hem agladım hem soyledım. hakkım haram olsun sana dedım :D sen benı mahumıyet bolgesınde arabasız bıraktın ya allah senı nası bılıosa ole yapsın dedım kapadım telı. o aksam gelmedıler eve ertesı gnde gondermedıler bende tellerını acmadım. karsı komsumun kocasını arattrmıs kadın geldı kapıya senı arıo dıe konusmıcam dedım. 2 gun sonra bı eve gelısı vardı yavru kopek gıbı :D bıdaha o oldu ınat yapamadı bana :D

kızlar ya bir arkadaş var çocuğu için iki doktara gitti aynı benim gibi, hatta o da doppler testi yaptırdı ve iki doktor arasında kilo olayında 400-450 gr oynuyor, sizce de bu fark çok değil mi, bu arada ben doktoruma kesin karar verdim
Ben de bi kere rapor için devlet hastanesine gittim orda tam haftasında gözüküyodu kendi doktorumda bi hafta geri gözüküyodu şaşırmıştım bende. Ama bu durum doktorların cihazlarıyla alakalı oluyo sanırım

sorma valla haklısın tatlım allahtan aıleler bıraz destek verdı yoksa altından zor kalkardık ,ınsallah 2.ciler nasip olursa onlarda rahat edıcez :) gögüs pompasının indirimlerini takip et canım ben lansınoshun aldım 165 tl ye elektrıklı . eger cocuk memeyı tam kapamazsa sütün kesilmemesı ıcın sagman gerekebılıyormus , ılk zamanlarda cabuk yoruldukları ıcın yeterınce goguslerı bosaltamıyolarmıs oda agrı yapabılıyomus , o tarz durumlarda pompa önemlı dıyorlar . e bebekte yarıyarıya ındırım oluyo onları takıp et kuzum birde babymall var ordada arada ındırıme gırıyo ,

ayyy sağol canım ya bakayım ben takip edeyim alayım çıksın aslında yoksa insanın gözünde büyüyor resmen, misafirliğe bile gitsem sağarım biberondan veririm aslında almak lazım ya gerçekten

amın canım yazdıklarını okuyunca mahvoldum Rabbım ona dayanma gucu versın ınsallah :KK43:

amin canım ,,sende aklına getirip üzülüp aglama , elınde olmuyo bılıyorum ama kendımızı üzmememız lazım. zıpırcık yazdıya kızımın kımlıgınde anne adı kısmında adım yazıyor dıye,,bende ona bıle oturup agladım, hormonlar coştu dalgalanıyor iyice

Ben de bi kere rapor için devlet hastanesine gittim orda tam haftasında gözüküyodu kendi doktorumda bi hafta geri gözüküyodu şaşırmıştım bende. Ama bu durum doktorların cihazlarıyla alakalı oluyo sanırım

cihazlar yüzünden kafamız karışıyor :))

bi araştır canım istersen.. ben kendimde yatamam zaten kaşınırım.:KK70:biraz büyük yapsın yorganı 2 yaşa kadar kullansın bari.benim yorgan beşiğe göre büyük biraz..
ben daha beşiği de almadım ama bence de biraz daha büyük olmasında fayda var ;)

ay canım valla napıcaz bilmiyorum almasam mı acaba o da geçiyor aklımdan izinden sonra birde ücretsiz izne ayrılıcam, onu al bunu al para kalmıyor artık :)))
canım benim araştırdığım kadarıyla eğer çalışmıcaksanız manuel yeter diyolardı. ben de ücretsiz izne ayrılıcam, sadece lazım oldukça kullanmak için aldım. olur ya bebek emmez, ya da çok süt olur sertleşir, dışarı çıkarken emzirmek zor olur vs durumları için. elektrikliler bana da çok pahalı geldi o yüzden

aayyy kova erkeği çok zor... benim kızımda babasıyla aynı burç olcak :KK30: yandım ben iki inat :KK70:
amanın :confused:Allah yardım etsin valla. neyse kızın belki anneci olursa seni tutar senin yerine inatlaşır babasıyla :cool: ama ailelerine inanılmaz derecede düşkün oluyorlar. aslında bi kova annesi olmak iyidir bence :KK68:

canım ya kıyamam kova zor gerçekten ama sana bişey diyim mi dua etsin ikizlere denk gelmiş, ikizlerden başkası kovaları çekmez :))
hahah bence de :KK53:

Canim ins. Olmazda bebek pisik olmadan once azcik bi kirmizilik bile gorup surdugunde aninda yok ediyor biliyosun pisigin tedavisi bebisi pisikten korumaktir okulda cok arkdasimin bebisi pisik oldu hep istediler benden kremi iyi geldi ama ben 6aya kadar bepanthol 6aydan 2 yasa kadar zdraveyi kullandim hic pisik olmadi ama her gun yikadim altini belki ondandandir aklinizda bulunsun gocmen urunleri satan yerlerde mutlaka vardir benim hep elimin altinda bulunur kucuk mavi yuvarlak kutulu bi krem

sağol canım ya görünce alayım en azından elimizin altında olsun

maşallah.. o senin iyiliğinden canım.bizim gibi cadısını görseydi zordu onun işi :KK70:
:KK60::KK62::KK23:bencede bu kızı sessız buluo getırtmesın benı yalovaya bak naparız ona :D
süpersin canım bugün gidip bakayım :))
:) tamam canım
EVet cnm cuma gunku pazar sen demircideydin diye hatirliyorum yakinsin ucevlere
evet canm yakın bana bu hafta gıdeyım barı.. ucevlerdeyım ama o pazarn ordakı parka aksamları yuruyus yapardık yazın. yakın baya bana. gıdımde alım bu hafta 2 3 tane bulunsun. tarıhı gecmez dımı yoksa bıtanemı alayım

amin canım ,,sende aklına getirip üzülüp aglama , elınde olmuyo bılıyorum ama kendımızı üzmememız lazım. zıpırcık yazdıya kızımın kımlıgınde anne adı kısmında adım yazıyor dıye,,bende ona bıle oturup agladım, hormonlar coştu dalgalanıyor iyice
oğlum hareket ettıkce gozlerım doluo bugun. sankı oda annecım uzulme der gıbı bıyerlerını cıakrıp duruo :D hormonlar costu sorma :D costuk yıne dalgalanıyoruzzzz bizzzzzzzzz :21::KK60::KK71:

canım yalova gecelerı kolonyacısı varya köşede. ordan saga dön düz yuru yol ayrılıyor. saga dön yine park var orda cocuk parkı. ona gelmeden bı kunduracı avr kunduracının yannda hemen benım sordugum yorgancı.bende rezeneyle kimyon ictim memislerde kocaman ama gelgelelim sut yok yok yok sinir oluyorum heralde onlarida icmeseydim hic olmicakti memuslerde sut yok ana kocamanlar ona ayri uyuz oluyom zaten:cry:

bende onu dusunuyorum. görümcem ben 25 kg aldım ama dogduktan 1 ay sonra 34 bedene gerı dustum dedı hem cocugu cok gazlıymıs hemde sut yapsın dıe su ve dereotu yıomus bol bol sen de ole yaparsın dedı tmm dedım. bıde bebek gazlı olursa 2 3 kupa rezene cayı ve kımyon cayı ıcmek gerekıomus al ıstersen eve rezene dedı tamm dedım.

Back
X