• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende anlamadım ama baktığımda film izliyordu yarım kalan filmi, o an bakarken görünce heralde onu kontrol ediyorum sandı, o uyku sersemi aklıma bile gelmemişti ama gerçekten şuan ki kafam olsa sanane bakarım alla alla derdim karşılık verirdim ama beni savunmasız yakaladı :)))))))
ben ne zaman tuvalete gıtsem odasına girerim. hatta çalıştıgını bıldıgım halde :KK53:
sürekli yarım kalır işi mecburen.
bakıcam tabii sıkıyorsa laf etsın
şeytan azapta gerek

meyve çok yıyorum. e meyve yemezsem ekmek yıyecegım
meyve daha ıyıdır. saat bası açıkıyorum ve yemezsem mıdem bulanıyor
bende meyve yedım kesmedı benı cantama cıkolata atmıstım onu yedım oda kesmedı daha ne yerım dıe dusunuom ama eve gıdınce artık :D

Bi tane al cnm belli olmaz belki sana iyi gelmez nolur nolmaz birde 6 aydan sonra sur yeni dogana surme bellimi olur alerji falan olur bi tane al yrn obur gun sipalar buyuyup dizlerini falan acittiklarinda surersin
oyle yapayım canm 1 tane alayım zaten yerı ogrendımmı cıkıp alırım bıtınce

valla en iyisini yapıyorsun canım :) ben hassas davranıyorum olan bana oluyor görür o hassası :))
hiç öyle yapma. hamıle olan o degıl, sensin.
ruh halın cok önemlı. helekı son zamanlara gırdık artık
günlük masajlarımı, yag surunmelerımı, çoraplarımı.. valla çoğu seyı o yapıyor
yapacak tabii
öyle kolay degıl baba olmak.
hiç acıma.. her seye onu cagırıyorum :KK70:
bazen abartıyorum

yapacak tabii
hiç acıma

valla haklısın canım gerçekten ama, adamın üzerine gitmeyim diyorum şımarıyor iyice, yok ya bir daha yok lafının karşılığını da alır, evde de öyle her şeyi dört dörtlük yapmakta yok ne yoruyorum kendimi, manyakmıyım neyim sanki değer biliyor, kız suç bende valla ben böyle davranırsam olacağı bu :))

yapacak tabii
hiç acıma
benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmıs :D dedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım :(

benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmıs :KK70: dedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım :KK43:

Allah sana uzun ömür versin kız güldürdün beni yaaa :)))

ben daha beşiği de almadım ama bence de biraz daha büyük olmasında fayda var :KK66:

canım benim araştırdığım kadarıyla eğer çalışmıcaksanız manuel yeter diyolardı. ben de ücretsiz izne ayrılıcam, sadece lazım oldukça kullanmak için aldım. olur ya bebek emmez, ya da çok süt olur sertleşir, dışarı çıkarken emzirmek zor olur vs durumları için. elektrikliler bana da çok pahalı geldi o yüzden

amanın :confused:Allah yardım etsin valla. neyse kızın belki anneci olursa seni tutar senin yerine inatlaşır babasıyla :cool: ama ailelerine inanılmaz derecede düşkün oluyorlar. aslında bi kova annesi olmak iyidir bence :KK68:

hahah bence de :KK53:

bizimkiler oğlak canım :confused: pek anneci olacağa da benzemiyor:KK70: babası elini nereye koysa oraya gidiyor çünkü iletişimleri oldukça iyi:KK70: kova annesi biraz zor olabilir çok zeki oluyorlar çünkü :KK75:

valla haklısın canım gerçekten ama, adamın üzerine gitmeyim diyorum şımarıyor iyice, yok ya bir daha yok lafının karşılığını da alır, evde de öyle her şeyi dört dörtlük yapmakta yok ne yoruyorum kendimi, manyakmıyım neyim sanki değer biliyor, kız suç bende valla ben böyle davranırsam olacağı bu :))
erkekler hemen yüz buluyor. ben bazen acıyorum ama yıne de yaptırıyorum.
ne acıycam dıyorum, burada ben hamıleyım yapacak tabıı dıyorum :D
nasıl alısırsa öyle gıder. şimdi rahatlık verme adama
çocuk olunca zor olur.
ben benımkıne altını falan acmayı, onunda uykusuz kalacagı zamanlar olacagını, yemek yedırmeyı aşıladım. yapacak eşşek gibi. sankı bı tek benım veledım mı :KK53:

Kızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrr :( doktorumu arasam mı :(

erkekler hemen yüz buluyor. ben bazen acıyorum ama yıne de yaptırıyorum.
ne acıycam dıyorum, burada ben hamıleyım yapacak tabıı dıyorum :KK70:
nasıl alısırsa öyle gıder. şimdi rahatlık verme adama
çocuk olunca zor olur.
ben benımkıne altını falan acmayı, onunda uykusuz kalacagı zamanlar olacagını, yemek yedırmeyı aşıladım. yapacak eşşek gibi. sankı bı tek benım veledım mı :KK53:

mantıklı canım benim aklıma gelmemişti bende öğreticem kavga gürültü öğreticem yapsın, biraz yoğun çalışıyor diye üzerine gitmeyim diyordum ama yok canım senin gibi olucam :))))

Back
X