2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne meraklıyız dimi doğurmaya kızz bi doğuramadık gitti. Eşimde şey diyo annemi çağıralım yavaştan 2 gün önceden doğurcağını hissedermisin diyo :KK70: ay allahım nasıl hissetceksem?
Ben hep hissediom deseydin :D sezeryan olcak ya senin hissetmene gerek yok bilceksiniz zaten :D kizzzzzźzzzz ozelden msj at ne olur bee aplaaaa meraktan catlicimmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8:

Kizlar eger sanciysa bu aksam bende var. Gunduzde karnimda adet sancisi gbi bi sanci agri vardim eve geldim belimden sirtima. On tarafta yanlardan gobek deligime ordan asagi inen bi agrim oldu. Ve sol ayagim parmak ucuna kdr agridi. Az once dustan ciktim smdi legen kemiklerim ve kemiklerimin asagisi karnimin ici agrio.huzUrsuz edio beni ama napim bilmiyorum bu ara bole sancilar olmasi normalmis insallah dogurmam :)
Canim hic gecmeden sureklimi oluyo.doktoruna ulasabiliyosan sor bence icin rahat etsin.sabahi beklersende bence mutlaka nst ye gir

Can'ım anneyi kaybettim ben. Babişkom benden 4 yaş büyük bi hatun aldı Antalya'da aşk yaşıyo :) bi tek kocamın anası kaldı bakacak bide bakıcı tabi. Yeni evde bi köşede oda yaptım ona orda yatar kalkar :KK45:
allah rahmet eylesin, topragı bol olsun.
kaynana geldıgı zaman kurallarını net sekılde bellı edersen pek sinirin bozulmaz gıbıme gelıyor:KK53:

Yok kız diceğim bişi öylesine dedim siZde ne sazansınız cananın kocişini tanımam etmem :KK70:
Tamam be yaaa demem kustum :(
Canim hic gecmeden sureklimi oluyo.doktoruna ulasabiliyosan sor bence icin rahat etsin.sabahi beklersende bence mutlaka nst ye gir
Canim evin icinde gezinince gecio oturunca devam. Sanki iki bacagimda uyusukluk var gbi agri yayildi sanki. Esime dedim. Bu adanin soguk kanli olmamasi beni mahvedio. Aksamdan beri bole agrim var dedim ya bebis olursa dedim hemen beti soluo. Beklim de yarin gecmezse dr u aricam canim. Evet pozitif dogum hikayelerini okudum canim

Aaa yasiyorlarmi peki canim
Ne yazıkki hayır zTn terminasyon kararı ile sonlandırmak zorunda kaldık çok erken haftada suları tamamen bitti ve beni enfeksiyon riskine sokmaya başladılar vücudumdan enfeksiyon çok zor gitti. Ne yazıkki nasipleri yokmuş onlar tüp bebekti doğumdan 3.5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım :) rabbim bepimizin kucağına versin inşallah

hafta hangi güne denk gelıyor dedim.
dursun istiyorsan tabii ki sancın gelene kadar durur
sana baglı birazda .

tarıh vermeeden önce sancıya mı bakıyor?
Ben bu gittiğimde baktı sancıya yoktu umarım sancısız sızısızz sonuna kadar ulaşırız:):)

Tamam be yaaa demem kustum :KK43:

Canim evin icinde gezinince gecio oturunca devam. Sanki iki bacagimda uyusukluk var gbi agri yayildi sanki. Esime dedim. Bu adanin soguk kanli olmamasi beni mahvedio. Aksamdan beri bole agrim var dedim ya bebis olursa dedim hemen beti soluo. Beklim de yarin gecmezse dr u aricam canim. Evet pozitif dogum hikayelerini okudum canim
sancılar artıyor sanırım.

Can'ım anneyi kaybettim ben. Babişkom benden 4 yaş büyük bi hatun aldı Antalya'da aşk yaşıyo :) bi tek kocamın anası kaldı bakacak bide bakıcı tabi. Yeni evde bi köşede oda yaptım ona orda yatar kalkar :KK45:
Basin saolsn canim allah rahmet eylesin. Erkekler iste... hemen genc kari alsinlar... kiz bakiciyami oda yaptin. Ben gelim bari bakici olarak :D

Ne yazıkki hayır zTn terminasyon kararı ile sonlandırmak zorunda kaldık çok erken haftada suları tamamen bitti ve beni enfeksiyon riskine sokmaya başladılar vücudumdan enfeksiyon çok zor gitti. Ne yazıkki nasipleri yokmuş onlar tüp bebekti doğumdan 3.5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım :) rabbim bepimizin kucağına versin inşallah

Ben bu gittiğimde baktı sancıya yoktu umarım sancısız sızısızz sonuna kadar ulaşırız:):)
inşallah :=) agrıyan yerlerın var mı?

Back
X