2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yazıkki hayır zTn terminasyon kararı ile sonlandırmak zorunda kaldık çok erken haftada suları tamamen bitti ve beni enfeksiyon riskine sokmaya başladılar vücudumdan enfeksiyon çok zor gitti. Ne yazıkki nasipleri yokmuş onlar tüp bebekti doğumdan 3.5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım :) rabbim bepimizin kucağına versin inşallah

Ben bu gittiğimde baktı sancıya yoktu umarım sancısız sızısızz sonuna kadar ulaşırız:):)
Amin canim
sancılar artıyor sanırım.
Canim acaba gaz sancisimi diorm ama gazda cikmio. Onemli bisimi deilmi bilmiyorum. Bebekte kipir kipir her vurdugunda agrim artio naapsam bilmiyorum

inşallah :=) agrıyan yerlerın var mı?
Eğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok

erken mı acaba başlamak için. Prospektüsünde de dogru düzgün bilgi yok.
Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırım
Bir de bu malt içecekler varya süt arttıran getiren onlardan da doğuma 1 hafta kala için gibi bişiler okumuştum. Kullanmayı düşünen var mı?

Tamam be yaaa demem kustum :KK43:

Canim evin icinde gezinince gecio oturunca devam. Sanki iki bacagimda uyusukluk var gbi agri yayildi sanki. Esime dedim. Bu adanin soguk kanli olmamasi beni mahvedio. Aksamdan beri bole agrim var dedim ya bebis olursa dedim hemen beti soluo. Beklim de yarin gecmezse dr u aricam canim. Evet pozitif dogum hikayelerini okudum canim
Ay kuzum sen küsme banaaaa kıyamammmm

Eğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok

Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırım
Bir de bu malt içecekler varya süt arttıran getiren onlardan da doğuma 1 hafta kala için gibi bişiler okumuştum. Kullanmayı düşünen var mı?
benım bugun başladı. geceden daha dogrusu. belımın yan tarafı hafıf agrıdı
ve kasık agrım gitti geldı. baskıda var tabii

Ben düşünüyorum ama sagliklimidir bilemedim arastirmadim da
Yok kız kaynanaya bodrumda yer yaptım :KK70:
Allah seni :D

Onlarin.oyurdugu apartmandaki ev kendi eviniz mi kira vermiyceksiniz. Ayni muhitte baska ev bulsaniz oranin kirasiyla oturdugunuz evin.kirasini odersiniz. Boyle arkadaslarin gelse gorecekler,gelenine gidenine hersey bilgi dahilinde.... he belki bisiy demiycekler ama insan genede daha rahat.olmak.ister.

Kaynanamin kendi evi canim.ayni apartma da 2 dairesi var.kira vermicez.evet bisey diyemezler ama bilmeleri benimde hosuma gitmicek

Ben doğurduğumuz gün içmeye başlıcaz diye duydum tadı çok kötüymüş ama

Kızlaaarrr nasılsınızzz :)
Biz bgn doktora gittikk çok şükür kızımız ii herşey yolunda..nstye girdik ilk defa oda ii ..20lerde çıktı sancılarım..
Sezeryan olcağı için 38haftada alırız dedi..sanırım 25aralık gibi doğurcam ben :))
Bebeğim dönmüş başı aşağıdaymış ..
Ay maşallah canım size ;) ne güzel artık bekleyeceğn bi tarihin var cok az kalms ya inşallah bi sıkıntı olmadan gecer zaman :KK73:
yok bişi yapmadım. yıkanıp utulencek işte :KK48:
Benimde duruo kıyafet işi hala ya erken gibi geliyo daha haftasonu başlarm belki:KK76:
Ben normal istiyorum
İnşallah olur
Gerçi yavaş yavaş korkmaya da başladım ama yine de olumlu düşünüp motive etmeye çalışıyoeum kendimi
Sen nasıl istiyordun canım :)
Ben de normal istiyorum ama zaman yaklastıkca korkmaya başladm acaba yapamayacak mıyım diye cünkü arada agrı sancı oluo onlar bile zor gelıo şimdiden yA:KK43::KK43:

Back
X